Svar på tal -MSN







Angående "kändis DÅ och NU-inlägget" så är det rätt många som nämner att vi tagit alla bilder eller rättare sagt kopierat rakt av från msn.se vilket är helt idiotiskt. Vi vill bara förklara hur det ligger till med det! Det finns endast gamla bilder på kändisarna på msn, men Britney's gamla bild har vi letat upp själv och alla andra nya bilder på kändisarna. Vi kom på idén med "kändisar då och nu" långt innan MSN skrev om det och hade tänkt att skriva om det för länge sen.
Och det är att Paow har kopierat vårt INLÄGG rakt av som vi blir irriterade på, hade hon bara tagit bilderna hade vi inte brytt oss, men att hon kopierar VÅRT-inlägg med photoshop texten, ramarna på bilderna, skuggorna osv. som vi blir arga över.

Förresten så finns även de gamla bilderna på kändisarna om man söker på google, det är alltså okej att ta bilder från google, men vi tkr  det är fel av paow att ta vårt inlägg till sitt egna.

Ibland förstår vi inte hur vissa av er tänker?







Kommentarer
Postat av: ~ M I C H A E L A

tack för en bra blogg! :D

2009-08-29 @ 20:08:12
URL: http://fjoompan.blogg.se/
Postat av: malin

gud va snygga ni är! :D

2009-08-29 @ 20:15:51
URL: http://ausen.blogg.se/
Postat av: Mindou

ni har rätt :P

2009-08-29 @ 20:40:39
URL: http://mirandagehlin.blogg.se/
Postat av: Mother, Married &Twenty

Sen är det ju lite kul (eller tragiskt) att Paow och en massa andra okunniga fjortisar tror att google räknas som en källa.

2009-08-29 @ 21:01:55
URL: http://mummyfied.blogg.se/
Postat av: stajjny

Ni har ju rätt. Jag har massor av kul saker jag vill skriva om, om någon hinner före eller någon tidning skriver om det är det knappast så att man snor? Kändisar skrivs det mkt om.

2009-08-29 @ 21:13:42
URL: http://stajjny.blogg.se/
Postat av: inah

precis!!... hon kunde ju ha gjort ett liknande inlägg, hon va ju inte tvungen och snå hela... Men men.. e man fantasilös så är man... hehehe

2009-08-29 @ 21:24:36
URL: http://metrobloggen.se/Inah
Postat av: Elin

SVAR: Grejen är att om ni inte fotograferat bilderna själva och copyright-skyddat dom kan ni inte säga något. Visst, det är ruttet av henne att inte ens länka, men palla göra en så stor grej av det. Ta det som en komplimang istället att hon gillar era inlägg så mycket att hon till och med snor dom.

2009-08-29 @ 21:28:25
URL: http://elinoffthehook.blogg.se/
Postat av: b & v

SVAR TILL ALLA ER SOM ANKLAGAR OSS FÖR ATT HA KOPIERAT MSN-BILDERNA!



Ja, vi tog 5 av bilderna (totalt var det 12 bilder på vårat kollage) på msn starlounge. Det har vi aldrig förnekat!? DET vi är besvikna på Paow för är att hon högerklickade på vårat inlägg och tryckte på KOPIERA och sedan klistrade in det i sin egen blogg.



Att hitta bilderna var det minsta jobbet haha, tog max 5 minuter. Det som tog tid samt kraft var att beskära bilderna, göra ramar, skugga osv. Samt att lägga bilderna i rätt höjd så att de passade in, göra namn-texterna fina osv.



DET tog tid, ingenting annat.

Sluta tjaffsa om att vi har stulit msn-bilder, för det är inte vad detta handlar om det handlar om att Paulina har kopierat vårat inlägg, punkt.



http://apieceofsisters.blogg.se

2009-08-30 @ 14:05:59
URL: http://apieceofsisters.blogg.se/
Postat av: Skogmulle

Fan vilken schyst blogg! Orginell :D

2009-08-30 @ 14:33:20
URL: http://skogmulle.blogg.se/
Postat av: Amanda

Så typiskt de där bloggerskorna att bara kopiera av någon annan.. Förstår att ni tar upp det, jag hade blivit sur om någon snott mitt kollage =)

2009-08-30 @ 18:36:19
URL: http://amanddaj.blogg.se/
Postat av: Victoria

Vissa av er som har kommenterat ovan fattar ju liiite trögt. Jag menar när man suttit och gjort bilderna personliga med massa photoshopeffekter med ramar och text tex så är det ju inte direkt rätt att ta dom eller hur?? Däremot är det ju rätt att ta oroginalbilderna! Det är lite skillnad! IQ fiskmås på vissa av er här!

2009-08-30 @ 23:10:29
URL: http://sweetkaylee.blogg.se/

Kommentera här!

Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Shopping och Mode
RSS 2.0




























Alltomlinser.se

Erbjudanden24.se
Gratis-guide.se