SVAR på tal till paow!




Som ni har sett har Paow gjort ett svar på tal inlägg på sin blogg om oss.



SVAR PÅ TAL DETSAMMA!




För det första, vi har suttit och kämpat med kändis-inlägget i en timme. Letade upp bilder på google och la ner tid på ett välarbetat photoshop-inlägg.
Visst, vi gör lite reklam i vissa bloggar ibland. MEN absolut inte om Kissie's pojkvän, vi visste inte ens att hon hade en pojkvän.
Och att vi tagit bilder från era bloggar är för att HYLLA er och visa att vi gillar era bloggar, fattar du inte det eller?

Pinsamt att hon måste hitta på någonting sådant för att det ska låta bra i bloggen.  Vi är så besvikna på PAOW, har följt hennes blogg länge och glatt oss åt hennes personliga utveckling, samt varit ledsen för hennes skull när hon mådde dåligt.
Vi började tycka riktigt bra om den tjejen, vi trodde att hon hade mognat men uppenbarligen inte.
OK, om hon stal vårt inlägg och erkände det och bad om ursäkt, det hade vi lätt förlåtit. MEN att hon ljuger om oss i sin blogg och framställer oss i dålig dager gör oss mest besvikna.

Paow måste verkligen ha bloggtorka, ingen egen fantasi eller något. Att hon då stjäl av oss mindre bloggar och låtsas att hon själv har gjort inlägget i photoshop är ju bara pinsamt.
Vissa av er som kommenterar håller med Paow, och vi tror att det enbart beror på att hon är storbloggare. Men ska alla storbloggare få ta sådana stora friheter att det går så långt att de stjäl från andra?

detta svarade hon till oss:

Det är så omoget, och att dra in pms o grejer haha skrattretande.

Nej Paulina, du har sjunkit i mångas ögon nu. Tyvärr, du har hela tiden försökt bevisa att du är så mkt bättre än Dessie, men du bevisade just att du är värre än henne. För hon stjäl iallafall inte, och har dessutom egna ideér.


Kommentarer
Postat av: isabella

haha men snälla? bara för hon har tagit en , EN sak av er så har hon sjungit i allas ögon? ajo ofta.. haha. vill ni kanske bara starta blogg krig och få mer besökare eller varför göra ett sådant långt inlägg om detta?

jaja paow har iaf INTE sjungit i mina ögon!

2009-08-29 @ 18:45:10
Postat av: Anonym

Håller med er!



2009-08-29 @ 18:48:54
Postat av: b&v

Sv Isabella: Jo hon har visst sjunkit i mångas ögon. Att en storbloggare som henne snor en småbloggares inlägg rakt av är brist på idéer. Hur många ggr har inte hon skrivit i bloggen att hon stör sig på dessie o kissie som härmar henne? Hon är INTE ett dugg bättre än dem. Bloggkrig? haha, nej vi vill bara berätta för henne att detta var inte okej. Hon hade kunnat skrivit att källan var från oss, men nej inlägget verkade hon gilla så pass mycket så att hon ville att alla läsare skulle tro att det var hennes egna. Menmen, man får väl sträcka på sig o vara stolta över att en storbloggare som paow läser vår blogg o stjäl våra idéer :)

2009-08-29 @ 18:54:01
URL: http://apieceofsisters.blogg.se/
Postat av: Molly Lijah

Håller med er. Och jag tyckte kollaget var väldigt bra btw!

Dock störde jag mig lite på en grej ni skrev... men det är för att jag är lite petig med ord.

"har följt hennes blogg länge och glädjits åt hennes personliga utveckling"

"Glädjits" är inget ord. "Glatt oss åt", skulle man uttrycka det istället. Detta säger jag inte för att trycka ner, utan för att hjälpa.

Tack för en bra blogg!

2009-08-29 @ 18:57:06
URL: http://mollycrimson.devote.se
Postat av: eve

ni är bäst! =)

2009-08-29 @ 18:57:45
Postat av: Ida

Paow har aldrig varit den bästa förebilden. Men jag har allrid gillat henne mer än Dessie. Men blir jag besviken. Måste de storbloggarna tro att de har makten att ta från andra. Skit va omoget! Ni har all rätt till att skriva ett så här stort inlägg. Kör hårt tjejer!!

//Ida

2009-08-29 @ 18:58:01
Postat av: Anonym

jag hoppas ni inser hur pinsamma ni är. bara för att hon snor en ynka liten bild av er, så behöver ni väl inte gå helt crazy för det? ni har inte funderat på att vara stolta över detta, istället för att bli sur på henne? och det är nog bara i era ögon som hon har sjunkit, för seriöst, ingen bryr sig om hon har snott något från er patetiska blogg.

2009-08-29 @ 19:00:57
Postat av: b&v

sv anonym: pinsamma vi är? För att vi gjort ett välarbetat kollage på kändisar när de var unga och hur de ser ut idag? haha okej. Hon snodde inte en bild, utan 12, alltså ett helt kollage plus photoshoptexten o hela ideen. Men eftersom du säger att det är okej att hon snor av oss, att hon gjort helt rätt så är väl du också en sån med brist på idéer precis som hon. eller nej förresten, du har ju inte ens en blogg så du kan ju bara sitta vid datorn o klaga på andra, haha. Meningslöst liv hörredu!

2009-08-29 @ 19:04:40
URL: http://apieceofsisters.blogg.se/
Postat av: Anonym

håller med!

2009-08-29 @ 19:06:54
Postat av: Mindou

hon har sjunkit i mina ögon.. kanske inte allas. men mångas!

2009-08-29 @ 19:28:50
URL: http://mirandagehlin.blogg.se/
Postat av: Matilda

Jag tycker fortfarande att ni har rätt angående det här Bea och Veronica! Och eran blogg är INTE patetisk som ? skrev.



Veronica, är det du som är yngst av er två eller är det du Bea? Bara undrar, för jag är också en -93:a. :)

2009-08-29 @ 19:29:51
URL: http://tsamjohansson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag håller med er. Att en storbloggare snor saker från de mindre bloggarna är otroligt fult. Det är ju hon som tjänar massa pengar på sin blogg så lite egna ideer kan hon väl isåfall komma med. Jag skrev också ett inlägg om detta på min skvallerblogg om ni vill läsa :)



www.gossipseven.blogg.se

2009-08-29 @ 19:35:15
Postat av: alex, alva & bengan ~

anmäl henne ? :P jättefin blogg btw =D

2009-08-29 @ 19:44:21
URL: http://alexalvabengan.blogg.se/
Postat av: Marielle

Hon har definitivt sjunkit i mina ögon, väldigt dåligt av henne att sno ert kollage sådär.

2009-08-29 @ 20:04:16
URL: http://waterwash.blogg.se/
Postat av: ni kan kalla mig browneeye

jag står på eran sida !

2009-08-29 @ 20:10:48
URL: http://browneeye.blogg.se/
Postat av: Jonesy

Hon har ju svarat i sin egen blogg också... Ifall ni inte har sett det än :)



http://paulinadanielsson.blogg.se/2009/august/svar-pa-tal-1.html#comment

2009-08-29 @ 20:12:49
URL: http://jonesythekatt.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag håller med er till 110 % ! :)

2009-08-29 @ 20:34:23
Postat av: stajjny

Ganska töntigt av henne. Hennes argument om att ni använder bilder på henne så får hon använda era kollage är lame. Hon använder era fina kollage som att det vore hennes egna, det är något ni GJORT. Hon lägger ut bilder hej vilt på sig själv, med tanke på att ni inte varit elaka heller verkar det som ett otappert försök till uppmärksamhet.



Er blogg är ju 1000 ggr finare och mer kvalitativ än hennes ändå, kanske därför hon håller på ;)

2009-08-29 @ 20:52:50
URL: http://stajjny.blogg.se/
Postat av: sagha

jag har alltid tyckt att paow var mycket bättre än dessie men nu har hon verkligen gått för långt. hon borde skämmas

2009-08-29 @ 22:43:17
URL: http://sagharauseus.blogg.se/
Postat av: Anonym

Håller verkligen med er. Vem tror hon att hon är? Trodde oxå hon var "bättre" än Dessie men det där bevisar bara att hon tror hon kan få cred utav saker hon inte ens gjort själv. Jag tycker inte ens hon är värd att vara en "storbloggare" i sådana fall.

Ni har mycket finare och äktar blogg än henne

2009-08-29 @ 23:44:13
URL: http://minzi.blogg.se/
Postat av: LIENE

Trodde också hon hade mognat/ men tydligen inte, jag skulle sagt förlåt i hennes ställe men hon vill nog inte visa att hon skäms nu.

2009-08-30 @ 10:18:28
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Marja

Jag håller med er! Hon kunde faktiskt bett om ursäkt istället för agerat som hon gjorde, men men. Ni får skaffa kopieringsskydd på bloggen så att ingen/inga kan ta era grejer framöver. :)



Ha det bra tjejer!

2009-08-30 @ 13:10:48
URL: http://marjaskrypin.blogg.se/
Postat av: b & v

SVAR TILL ALLA ER SOM ANKLAGAR OSS FÖR ATT HA KOPIERAT MSN-BILDERNA!



Ja, vi tog 5 av bilderna (totalt var det 12 bilder på vårat kollage) på msn starlounge. Det har vi aldrig förnekat!? DET vi är besvikna på Paow för är att hon högerklickade på vårat inlägg och tryckte på KOPIERA och sedan klistrade in det i sin egen blogg.



Att hitta bilderna var det minsta jobbet haha, tog max 5 minuter. Det som tog tid samt kraft var att beskära bilderna, göra ramar, skugga osv. Samt att lägga bilderna i rätt höjd så att de passade in, göra namn-texterna fina osv.



DET tog tid, ingenting annat.

Sluta tjaffsa om att vi har stulit msn-bilder, för det är inte vad detta handlar om det handlar om att Paulina har kopierat vårat inlägg, punkt.



http://apieceofsisters.blogg.se

2009-08-30 @ 14:06:15
URL: http://apieceofsisters.blogg.se/

Kommentera här!

Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Shopping och Mode
RSS 2.0




























Alltomlinser.se

Erbjudanden24.se
Gratis-guide.se