STORBLOGGARNA


  
                                                                                
                                         


Det finns ju ett antal "storbloggare" här i Sverige, många har blandade åsikter kring dem och vi tänkte nu berätta lite om vad vi tycker om varje enskild "storbloggare".

Blondinbella: Sveriges bloggdrottning. Ja, vad mer kan man säga? En riktigt framgångsrik tjej som har vuxit rejält i våra ögon det senaste året. Det märks att hon har mognat, för lite mer än 1 år sen ogillade vi henne. Tyckte att hon var en snobbig brat som levde på "pappas pengar". Men somsagt, hon har förändrats. Eller rättare sagt, våran bild av henne har förändrats. Blondinbella är en av de bloggare vi tycker allra mest om, och hon förtjänar att vara Sveriges största bloggare. Cred till henne!

Kenza: En väldigt fin tjej med härlig personlighet. Förstår att hon har många läsare eftersom hennes blogg var väldigt bra och intressant. Dock verkar hennes blogg ha kommit i kläm på sistone, och tyvärr har bloggen blivit tråkigare. En tillfällig svacka kanske? Eller vad vet vi ?

Stina-lee: Hon verkar vara en grymt bra tjej med bra åsikter och värderingar. Har nog aldrig läst någonting negativt om någon annan person i hennes blogg, så hon är antagligen och verkar genomsnäll. Hur kul som helst att hon snart ska bli mamma, tror hon kommer bli en underbar morsa. 

Kissie: Hon kör på "provecerar stilen", och visst har hon lyckats? Även fast hennes sätt inte är på det mest mogna eller sympatiska sättet så har ju människan faktiskt många läsare och en intressant blogg. Vi gillar inte hennes sätt och personlighet i bloggen, men eftersom vi inte känner henne IRL så kan vi ju inte uttala oss om hur hon är. Många säger ju att hon är en helt annan människa i verkligheten, och att hon kör på "bitch-stilen" i bloggen för att få läsare.  Menmen, vi gillar henne inte, inte kissie iaf,  Kanske alexandra? 

Gaybloggen:  Amir Akrouti, vad kan man säga mer än att han måste vara den skönaste killen i bloggvärlden. Jämt när man besöker bloggen, så får man sig ett gott skratt. Han verkar vara väldigt snäll och omtänksam mot sina vänner, och hans ärlighet är helt klart en positiv egenskap. We like him a lot!

Paulina Danielsson: En av "den nya generationens" bloggare. Hon har en ganska intressant blogg, och även fast många tycker illa om henne är hon väl helt OK ändå? Har inte så mycket att säga om henne, är rätt neutral. 
Dock kan ju hon och hennes "on & off bästis" Dessie sluta upp med sina fjortisbråk och hänga ut varandra i bloggen, inte så moget...

Desiree Nilsson: Lite fööööör mkt ; " i know you love me". Helt ärligt så tror jag inte att det är så. I know you hate me, skulle nog passa bättre tyvärr.




Ja det var det, hejhej!





Kommentarer
Postat av: Emma

Fin blogg:) vem är Desiree? jag följer bloggvärlden men har aldrig hört talas om henne:O

2009-07-08 @ 14:33:01
Postat av: Emma

Jag hatar Kissie! menart

2009-07-08 @ 21:44:18
Postat av: V

Emma:

Tack :)

Desiree är en ganska stor bloggare, kompis med Paow om du vet hennes blogg? Om du vill veta mer om henne heter hon: http://desireenilsson.blogg.se :)

2009-07-08 @ 23:20:33
URL: http://apieceofsisters.blogg.se/
Postat av: V

Emma:

Jadu, det är du inte ensam om, haha

2009-07-08 @ 23:21:22
URL: http://apieceofsisters.blogg.se/

Kommentera här!

Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Shopping och Mode
RSS 2.0




























Alltomlinser.se

Erbjudanden24.se
Gratis-guide.se