This or that!
Dagens shopping
visste ni ?
Kissie nya bloggdrottningen?Ja, vad tror ni? Hur kunde det bli såhär?
Rättvist eller inte?
discuss!


tv-inspelning imorgon :D

Hej alla kära läsare!

Fick precis ett samtal från tv4-killen som ville träffa oss imorgon för inspelning.
Nu är vi nervösa kan vi lova, haha.
Men det ska bli sjukt roligt iaf.
Lovar att säga till när det sänds på tv så då får ni kika :D
Bp09C

Nu sitter jag här med Annika & Jenna i business lab.
Här kommer iallafall en bild på några av tjejerna i klassen:


Bp09C bästa klassen! <3Veronicas presenter!

Eftersom jag (veronica) fyllde år igår, så tänkte jag visa lite vad jag har fått, för många läsare har frågat och önskat att jag ska visa. Så här kommer det!gratis presentkort och biobiljetter! 

Besöksrekord idag igen!

Idag blev det ett rejält besöksrekord, vårt förra rekord var alltså 3327 som vi fick igår! Rekordet innan det var 2580, alltså unika besökare.
Och idag är det alltså ytterliggare ett rekord:

Och att vara 50:e största bloggen i hela sverige är ju inte heller så dumt ;)
fjortis-virran VS. Snygg-virran

Jag (Bea) har en skoluppgift (går frisör) att lämna in tills imorgon.
Den uppgiften gick ut på att jag skulle styla, alltså sminka, fixa hår och kläder på en modell.
Den ena looken ska vara osmaklig och ful, och den andra ska vara snygg och stilfull.
Använde Veronica som modell, och den "fula o osmakliga looken" gjorde jag henne till en SUPERFJORTIS!
Så tänkte bjuda på resultatet här i bloggen, för det är ju lite kul eller hur? haha


Här har vi alltså fjortis-looken:Och här har vi den Stilrena-looken:SÅ, vilken tycker ni är snyggast ;) ?


Sånt här värmer!
Sådana här fina ord värmer otroligt mycket, lovar att sånna här kommentarer väger upp mer än vad 100000 elaka kommentarer gör. Vi blir så himla glada och uppskattar verkligen erat beröm.
All kärlek till er <3


WE LIKE, WE DON'T LIKE


Födelsedagar

Det är så roligt att fylla år. Att träffa sina nära o kära och att bli uppvaktad. Att ha en heldag som sin egen en gång om året är härligt, riktigt härligt.


Kenzas klädstil
Den människan har en garderob många skulle göra vad som helst för. Hon är alltid snygg och har alltid snygga kläder, skor och smycken. Hon har grymt bra smak och kan matcha plaggen rätt till varandra.
Bloggvärldens bäst klädda tjej!Norskar
Det har börjat ramla in norskar här på bloggen som läser, vilket vi tycker är superkul!
Finns det något skönare än norrmän och deras språk?
Vi ska vara glada över att ha så sköna grannar och uppskatta dom bättre tycker vi :)


Espresso house
Dom har världens godaste chai-latte och frapino. Dessutom har de alltid så mysigt där och man kan sitta där i flera timmar och snacka med sina vänner och bara ta det lugnt.
Hjärta på espresso house!!


Gina tricot
De har alltid skitsnygga kläder där som passar alla oavsett stil och ålder. Att de är så billiga är bara ett plus, för vi skulle köpa kläderna oavsett om de var dyra eller billiga.
Det enda minuset är att ALLA tjejer bär plaggen därifrån, alltså har alla likadana kläder vilket vi tycker är tråkigt. Men, det är väl sånt man får ta helt enkelt?Kraschade datorer
Det är hemskt när ens älskade dator kraschar och alla bilder, all musik, alla textdokument ALLT bara försvinner.
När man har så mycket minnen och känslor sparade i form av bilder är det så tråkigt och framför allt sorgligt när det bara försvinner spårlöst.
Detta hände ju Bea i veckan, och ja! hon är fortfarande deppig över det.Elaka människor
Nu när vår blogg har växt sig ganska stor märker man av elakheten hos vissa människor på ett helt annat sätt.
Och vi förstår inte?  vartifrån kommer denna ondska ifrån? hur kan man i vissa fall vara så elak mot någon annan?
Vad ligger bakom all denna elakhet?
Tänk såhär, om den person som ni älskar mest (det kan vara sin mamma, pappa, mormor, farfar, pojk/flickvän, bästa vän osv) visste att ni var såhär? tror ni då att de skulle vara stolta över er? Svaret är förmodligen nej, så tänk till en extra gång innan ni är elaka.


Att sno andras ideér
Att ha så pass dålig fantasi och så dåliga ideér att man måste stjäla från andra är bara pinsamt. När man kopierar någon rakt av och sedan låtsas om och får andra att tro att man själv har gjort det är respektlöst och omoget.
Oavsett vem man är så har man ingen rätt att stjäla eller trampa ner på någon annan som har kämpat med ett arbete.
Men nuförtiden slutas man inte förvånas över människor, tyvärr.Bitch-bloggar
Bloggvärlden invaderas av bitchiga brudar som tror att de blir kändisar genom att vara bitchiga och elaka i sin blogg.
Visst, besökarna kanske ökar MEN vem vill bli hatad för att man är en pinsam oallmänbildad elak fjortis? Ingen tror jag. Och det är väl det som är problemet, dessa bitch-bloggar tror helt seriöst att läsarna älskar dem och är avundsjuka!? Det är bara patetiskt, och de är så grymt dåliga förebilder för unga tjejer.
Vi önskar verkligen att denna blogg-trend med att vara bitchig försvinner lika fort som den blev inne, och att läsare istället vill läsa om intressanta människor med intressanta åsikter och sympatiska värderingar.

Djurplågare
We don't like räcker inte, vi HATAR djurplågare. Vi är båda riktiga djurvänner och älskar djur.
Hur man kan plåga ett djur för nöjes skull är en fråga som vi aldrig kommer att kunna få svaret på.
Djurplågare är sjuka människor, med ett hjärta som inte kan ha någon som helst godhet. Djur är oskyldigavarelser som aldrig förtjänar våld eller annan typ av misshandel.
Och pälsindustrin ska vi inte tala om, men det tar vi i ett annat inlägg framöver. Finns så mycket att säga om det!


Tack Paow!

Igår fick vi väldigt högt besöksrekord, dock kan vi inte säga exakt vad vi fick pga. att statistikräknaren är trasig på blogg.se. Men vi kunde se ungefär på bloggportalen att vi hade ökat rejält mot tidigare! :)
Menmen, tack så mycket Paow för besöksrekordet, kul också att även storbloggare läser vår blogg, haha.Nu är vi även på 13:e plats på mestaktiva-listan :D Känns väldigt kul!Bästa sminket:
grattis på födelsedagen!


Bilder från fotograferingen!

Veronica:


Bea:


 Somsagt var det ju plåtning idag. Blev mycket bilder!
Alltid lika kul att stå framför kameran.

Bilderna är fotade av: Mattias Simonsson, kolla gärna hans fotosida HÄR!

Följ min blogg med bloglovin

Svar på tal -MSNAngående "kändis DÅ och NU-inlägget" så är det rätt många som nämner att vi tagit alla bilder eller rättare sagt kopierat rakt av från msn.se vilket är helt idiotiskt. Vi vill bara förklara hur det ligger till med det! Det finns endast gamla bilder på kändisarna på msn, men Britney's gamla bild har vi letat upp själv och alla andra nya bilder på kändisarna. Vi kom på idén med "kändisar då och nu" långt innan MSN skrev om det och hade tänkt att skriva om det för länge sen.
Och det är att Paow har kopierat vårt INLÄGG rakt av som vi blir irriterade på, hade hon bara tagit bilderna hade vi inte brytt oss, men att hon kopierar VÅRT-inlägg med photoshop texten, ramarna på bilderna, skuggorna osv. som vi blir arga över.

Förresten så finns även de gamla bilderna på kändisarna om man söker på google, det är alltså okej att ta bilder från google, men vi tkr  det är fel av paow att ta vårt inlägg till sitt egna.

Ibland förstår vi inte hur vissa av er tänker?SVAR på tal till paow!
Som ni har sett har Paow gjort ett svar på tal inlägg på sin blogg om oss.SVAR PÅ TAL DETSAMMA!
För det första, vi har suttit och kämpat med kändis-inlägget i en timme. Letade upp bilder på google och la ner tid på ett välarbetat photoshop-inlägg.
Visst, vi gör lite reklam i vissa bloggar ibland. MEN absolut inte om Kissie's pojkvän, vi visste inte ens att hon hade en pojkvän.
Och att vi tagit bilder från era bloggar är för att HYLLA er och visa att vi gillar era bloggar, fattar du inte det eller?

Pinsamt att hon måste hitta på någonting sådant för att det ska låta bra i bloggen.  Vi är så besvikna på PAOW, har följt hennes blogg länge och glatt oss åt hennes personliga utveckling, samt varit ledsen för hennes skull när hon mådde dåligt.
Vi började tycka riktigt bra om den tjejen, vi trodde att hon hade mognat men uppenbarligen inte.
OK, om hon stal vårt inlägg och erkände det och bad om ursäkt, det hade vi lätt förlåtit. MEN att hon ljuger om oss i sin blogg och framställer oss i dålig dager gör oss mest besvikna.

Paow måste verkligen ha bloggtorka, ingen egen fantasi eller något. Att hon då stjäl av oss mindre bloggar och låtsas att hon själv har gjort inlägget i photoshop är ju bara pinsamt.
Vissa av er som kommenterar håller med Paow, och vi tror att det enbart beror på att hon är storbloggare. Men ska alla storbloggare få ta sådana stora friheter att det går så långt att de stjäl från andra?

detta svarade hon till oss:

Det är så omoget, och att dra in pms o grejer haha skrattretande.

Nej Paulina, du har sjunkit i mångas ögon nu. Tyvärr, du har hela tiden försökt bevisa att du är så mkt bättre än Dessie, men du bevisade just att du är värre än henne. För hon stjäl iallafall inte, och har dessutom egna ideér.


PAOW-skandal!!!!!!

En av de största skandalerna kring storbloggaren PAOW har nu läckt ut!

Tack vare våra kära läsare fick vi reda på skandalen.
Vi publicerade ett inlägg på kändisar när dom var unga o hur dom ser ut nu. Och det publicerade vi den 26/8 och nu har Paow snott vårat inlägg med kollage rakt av på kändisarna, med texterna kvar och ALLT samma. Kopierat och klistrat in i sin blogg helt enkelt.. Det enda hon har gjort är att ha bytt ordning på bilderna.

SÅ PINSAMT!!!

 


Bästa för håret:

Snyggaste outfiten?!

Fotografering!


Topplista storbloggare!
När vi har bedömt detta tar vi hänsyn till hur bra bloggarna är och deras personlighet.
OCH, vi tog bara de aktuella storbloggarna just nu, vi tycker att det finns små-bloggar som är mycket bättre än vissa av dessa stor-bloggar.


bara blonda svenskor!?

En jättegullig tjej på min praktikplats (en frisörsalong) berättade idag att hon hade jobbat i england, och att alla engelskmän hade blivit chockade över att hon inte var blond och hade blåa ögon för att hon var svensk.
De trodde alltså helt seriöst att ALLA svenskar var blonda och blåögda. Helt sjukt egentligen, för så är det ju verkligen inte.
Men om man tänker efter..  nästan alla kända svenskor som är internationellt kända är ju blonda och blåögda!? Varför är det så? Varför lyckas bara svenska blondiner? Eller är det kanske så att de just blir kända därför att det är alla utländskas "stereotyp" av den svenska kvinnan; INGA. Ja ni fattar vad jag menar?Ja vad tror ni?

Självklart ska vi vara stolta över våra svenska framgångsrika blondiner, men vi hoppas på att se mer av våra härliga brunett-svenskor också!!

Liksom, hårfärg har ju ingen betydelse. MEN visst är det lite mysko att det är just såhär?
Och då är det kanske inte så konstigt att människor från andra länder får en bild av Sverige som att det enbart finns blondiner här..


Dagens shopping!

Eftersom Beas dator är sönder får det bli lite tråkigare "cambilder" från min nya dator vi fått på skolan idag :D Grymt snygg är den iaf, är jättenöjd med den.
Bea är lite ledsen, hennes dör och jag får ny :/Shoppingpåsarna


Snygga örhängen med nitar


Jeansleggings från pieces


Ett par till jeansleggings, men dessa är lite "hål" i, kommer också från pieces


Och slutligen kavajen som jag länge velat ha (Denna kommer från veromoda)michael jackson t-shirts   


Riktigt snygga t-shirts från gina tricot, och det allra bästa med dem är ju att de hedrar the king of pop; Michael Jackson genom att ha vissa låttitlar textat på t-shirtarna.
Vi kommer köpa minst 1 var, säkert fler eftersom vi båda gillar MJ väldigt mycket och vill hedra honom på vårat egna lilla vis ;)

 


rip my computer!


Det värsta som kunde hända har hänt, min älskade dator är död.
Alla bilder, all musik, alla texter, ALLT! är borta. Minnen under 2 års tid är borta. Tider jag aldrig kommer få tillbaka, men KUNDE få hjälp att minnas tillbaka. Men inte nu, för bilderna är borta.
Fyfan, är riktigt deppig.
Jag ber till gud, att det kanske finns en chans att rädda den. Men det ser mörkt ut. Så lid med mig lite nu?

Så det kommer bli fula paint-blogginlägg här nu framöver eftersom photoshop var i den datan också.
Menmen.. Ska sörja lite till nu o käka pizza.

peace!


Förlåt!

Förlåt alla läsare för så dålig uppdatering idag. Tyvärr har vi bara hunnit uppdatera en gång idag vilket känns lite halvsurt sådär :/ Menmen, vi har varit ganska upptagna så vi har inte ens varit hemma.

Bea praktiserar på en frisörsalong och kommer inte hem förns om typ en timme.
Jag har gått i skolan, direkt efter skolan gick jag och Annika runt på stan och frågade efter praktikplatser på olika affärer. Haha jag vet att vi är lite väl tidiga menmen ;)

Senare har jag även hunnit med m-berg en sväng, det var ju invigning där idag så lite extraerbjudanden o så :)
Jag hittade endel fynd måste jag säga, 2 par jeansleggings, en kavaj och ett par snygga örhängen!
Ni får se lite bilder på kläderna lite senare ;D

(Tyvärr har Beas dator gått sönder så vi kan inte göra så roliga inlägg så länge den är trasig, men vi ska göra det bästa av det. Det får bli lite bilder från webcamen på kläderna, haha. )


Veckans tips!

Anonyma elaka kommentarer...
Nu har vi faktiskt tröttnat rejält på alla anonyma elaka kommentarer som droppar in i kommentarsfälten lite då och då.
För det första blir vi irriterade på att ni inte vågar stå för vem ni är och kan då inte stå för ert yttrande om oss eller något inlägg ni gnäller på? Det är så fruktansvärt fegt av er och det är så mycket mognare att kommentera från eran riktiga blogg (om ni nu har någon). Har ni ingen blogg alls så får ni helt enkelt låta bli att kommentera nåt ELAKT alls.

Från och med nu så kommer vi inte publicera några elaka kommenterar alls som är anonyma, så att ni vet om det.

Tänkte också säga det att det konstigaste är att nästan alla elaka kommentarer vi får är just anonyma, bara det gör att vi inte bryr oss ett dugg vad ni skriver för elakt till oss eftersom vi bara skrattar pga. att det sitter nån osäker människa framför en datorskärm nånstans i Sverige och skriver av sig sitt missnöje om oss, det tyder bara på en sak och det är AVUNDSJUKA.

Sen ville vi också säga att vi blir enormt glada för varenda snäll kommentar vi får, det finns så otroligt snälla och omtänksamma människor runt om i Sverige som är jättetrevliga verkligen. Vi är jätteglada för att vi har så många underbara läsare som vi har! tack <3

det är synd om Kissie!


Ja, det är faktiskt synd om henne.
Inte p.g.a att många hatar och stör sig på henne, eller att hon har kroppskomplex att hon måste retuchera sig smalare på alla bilder hon lägger ut, inte heller beror det på att hon är elak och sprider rykten i sin blogg.
Nej, vi tycker inte synd om henne för det!
Vi tycker synd om henne för att hon en gång i tiden var mer eller mindre mobbad.
I högstadiet var hon utfryst av sina klasskompisar, ingen pratade med henne och hon stängde in sig inne på toan under rasterna för att ingen skulle skrika elaka saker till henne.

Men vad hände sen med Alexandra Nilsson?

En dag bestämde hon sig för: "jag ska bli populär, jag ska bleka mitt hår blont så att killarna ska gilla mig. Jag ska bli en annan person nu i gymnasiet".
Ja så tänkte hon faktiskt innan hon började gymnasiet, och mycket riktigt blekte hon håret, skaffade löshår, och på sistonde har hon även börjat med andra skönhetsingrepp.
Sorgligt? JA!
Är hon mer omtyckt nu? Njaa... svårt att säga.

Men vi känner ändå sympatier med henne, att bli mobbad är bland de värsta ett barn kan utsättas för.
Och vi ser ändå nu att Kissie har tagit revansch, hon har sveriges nästan största blogg, de flesta ungdomar i Sverige vet vem hon är, hon är någon!
Och det är allas rättighet, att vara NÅGON. Förut var hon inte det, hon var luft för de andra, totalt ignonerad.

Dock kan vi inte säga att vi gillar hennes "nya sätt" att agera, hon gör det på helt fel sätt. Men vem vet? Bakom Kissie-masken kanske det döljer sig en underbar människa som heter Alexandra och INTE Kissie.

(allt detta har vi fått reda på från en intervju med P3, ni kan själv lyssna på den här.
Ladda ner den och lyssna, dock är den väldigt lång o blandad med annat "skit", så ni måste spola en hel del ibland.)kändisar då o nu


some pics

Somsagt var vi ju ute på en liten shoppingrunda idag, och då åt vi på örebros godaste café; JAVA!
Deras bakade potatis med kyckling o curry slår allt!


Här med min potatis, yammie!!


virran med sin .... macka!


top 5 serier!

tv nästa!

Hej alla kära läsare!

Vi är just nu väldigt glada och chockade haha, tv4 har hört av sig att dom vill göra ett tv-inslag om oss och våran snabbt växande blogg.
Hur kul som helst tycker vi, och ser fram emot det. Lite nervösa bara haha, hoppas man inte gör bort sig nu ;)

Mer info om detta kommer då det närmar sig :D

dagensjeansshorta: gina
leggings: gina
svart linne under: only
halsband: göteborg
skor: scorett

Virran är inte hemma just nu, så hon lägger in sin dagens lite senare istället.


shopping!Japp, vi var ute på en shoppingrunda och en hel del grejer fick följa med hem PLUS 2 presenter som jag (bea) köpte åt virran ;)


music baby

Musik.
Ja det betyder nog väldigt mycket för de flesta.
Jag själv gillar nästan all sorts musik, men jag lyssnar mest på rnb, hiphop, soul, reggaeton,dancehall och "lugn rock".
Men det är lite otroligt att humöret kan styra vad man vill lyssna på. Så har tänkt ta några "humörs-typer" och ge exempel på vilken musik som passar bäst för mig just då och säkert för många andra också ;)

Partysugen/tagga till: En riktigt skön ganska snabb rnb/hiphop låt, även reggaeton passar sjukt bra, tänk lite puerto rico reggaeton som daddy yankee.  

Glad: Typ 80-tals musik, glatt och spralligt! Även ABBA funkar ;)

Kär: Smöriga RNB låtar är som allra bäst då, även klassiska kärlekssånger från typ 70-80-90 talet.

Ledsen: Lugna vackra rockballader t.ex coldplay's the scientist.

Krossat hjärta: Lugna RNB-låtar som handlar om just ett krossat hjärta.

Arg: Riktig hårdrock, eller tung aggresiv  rap.

Ja, musik påverkar oss väldigt mycket, mer än vad vi tror...

Nåt speciellt ni lyssnar på när ni är på ett visst humör?
Akon's låtar gör en partysugen direkt, eller hur ? ;)Jesustanten

Gick in på en läsares blogg o kikade lite, såg då att hon hade skrivit om "jesus-tanten" som herjar i stockholm.
Höll på o dö av skratt när jag såg att det var hon som vi såg i våras på tunnelbanan när vi var där. HELT borta var hon då och snackade om ondska och jordens undergång och om jesus såklart. HAHA
Sen såg jag att youtube var halvt invaderad av klipp på henne. Så jävla skön käring! fifan. 


 


 


hahahha vi dööööör verkligen!!!
Ni i sthlm känner säkert igen bruttan, hahathis or that

Dagens outfit..

Linne: zara
Kofta: gina tricot
Jeansshorts: Zara
Halsband: vero moda
Örhängen: bik bok
Skor: nelly.com


Mockajacka: H&M
Linne: gina tricot
Tights: gina tricot
Väska: bianco
Armband: gina tricot
Skor: tamaris
hemma!

Hej!
Sorry för dålig uppdatering idag, vi båda har varit rätt upptagna och inte haft tillgång till dator.
Så istället lovar vi att skriva MINST 4 roliga inlägg ikväll istället :)

Jag (b) har varit i skolan idag, rätt skön dag faktiskt med roliga ämnen. Sen har jag suttit på espresso house med mina älskade vänner Nelle o Ema, i flera timmar. Riktigt härligt måste jag säga, love u girls!
Så jag kom precis hem, Jag vet inte riktigt var Veronica är just nu haha, inte hemma iaf. Får slå en pling och höra med henne. Föresten så fyller hon ju år på söndag, och jag har inte köpt något än!!! panik! Vad tycker ni jag ska köpa? förslag?


Bjuder på lite bilder från dagen!


Fjantar mig i skolan ;)


haha


ema och jag på espressohouse :D  (haha orka slingan som hänger ner från min lugg :(  )


Vill ha!Vad tycker ni om dessa plagg? Hiss/diss?!
i've lost a friend...

Denna helg har livet hunnit ifatt mig lite.
Har insett att människor som jag vill ha i mitt liv, inte längre finns här vid min sida.
Saknaden är obeskrivbar, flera gånger i veckan brukar jag ta upp mobilen och vara på väg att skicka ett crazy sms innan jag inser att; ojdå, just det, det är inte som förut.
Och varje gång när jag inser sanningen hugger det tag i mitt hjärta, och smärtan sitter kvar där hela tiden, varje minut, varje sekund. Men ibland glömmer jag smärtan lite, men somsagt blir jag alltid påminnd igen när mina impulser spökar för mig och vill skicka sms.
Jag ställer mig frågan varje dag, varför? Varför blev det såhär?
Jag vet inte svaret, men jag vill veta. Tror jag skulle må bättre av att veta, och samtidigt kunna släppa "tänk om det kunde bli bra igen" eller kanske istället kunna se framåt och veta att "ja, i framtiden kan allt bli som förut".

Varje dag ångrar jag saker jag gjorde, sa och tänkte.
Varje dag vill jag ändra på dåtiden.
Varje dag tänker jag på dig, min vän, hur du har det och om du mår bra?
Varje dag önskar jag att allt kunde bli som förut, när det var du och jag.

you can put the blame on me'
första videoinlägget..

gick åt helvete.. Videofy.me verkar vara nedlagt och youtube-kvaliten är riktigt kass, så man knappt såg oss.
Så vi får väl hoppas att det dyker upp ett videoinlägg imorgon istället om videofy.me är tillbaka :D


Såhär ser sidan ut för tillfället, suck...Bilder

Vi har fotat litegrann nu under dagen och är tyvärr inte så nöjda över bilderna men whatever, vi slänger in lite bilder ändå ;)

Dessie näst sist på bloggportalens lista!


Dessie har ju länge skrytit om att hon har en av de största bloggarna i Sverige och att det har varit nåt "fel" på bloggportalen o det är därför hon inte har legat med på listan. Men nu vet vi alltså sanningen, hon ligger på 49:de plats över hela sverige ALLTSÅ inte en av de största. PINSAMT desiree!
Vi har bara ca 1000 till på en vecka sen är tillochmed vi om henne ;) wei!


(listan står för BESÖKARE PÅ 1 vecka)


Kissie's inspirationskälla avslöjad!

Häromdagen fick vi ett antal chockade läsare som bad oss att göra ett inlägg om Kissies ben-chock (med sverigetröjan you know) men vi tyckte då att det var så uppenbart för ALLA som såg det, att det inte behövdes.
Men nu har vi insett att det faktiskt är 2 stycken andra bloggtjejer hon försöker efterlikna och båda dessa tjejer har extremt smala ben/lår som Kissie troligtvis skulle klippa av sitt vita hår för.
videoblogga?!Vi har fått önskemål av några läsare om att vi ska börja videoblogga.
Nu tänkte vi höra med resten av er, tycker ni att vi ska börja med det?
Eftersom vi inte skriver så mycket personligt i bloggen och gillar inte själva heller att läsa bloggar som skriver långa texter om vad de har gjort idag, då tänkte vi att det kanske vore roligare att säga det lite kort i en videoblogg istället. Eller vad tror ni?
tips!


Tänkte tipsa om 2 sjukt bra hårprodukter. Den ena är från Schwarzkopf som heter OSIS dust it, det är ett torrschampo i pulverform som ger jättemycket volym och gör att strukturen på håret blir asfint.
Det blir verkligen skillnad när man har använt den.


Sen tänkte vi också tipsa om en hårspray från Goldwell som heter big finish Volume, den har man som en vanlig hårspray och att tupera håret lite lätt innan gör att resultatet blir ännu bättre.Dessa båda produkter är grymma och passar perfekt att kombinera tillsammans!


Intriger i bloggvärlden, varför?!Bråk efter bråk, de hänger ut varandra i bloggarna.
När ska allt detta ta slut?! När tröttnar egentligen deras läsare att läsa om alla intriger, bloggbråk, falskhet och hat? Är det sånt vi älskar att läsa om? Ja, uppenbarligen är det bråken vi gillar.

Vi tycker att det är sjukt irriterande att de fortfarande bråkar, blir sams, bråkar blir sams om och om igen.
Paow o Dessie, är nu vänner?! Dröjer det en vecka eller 2 innan de är varandras hatobjekt igen?
Frågan är hur mycket av detta som är sant, kanske  gör de detta för att få fler läsare, för att ställa upp och hjälpa varandra att bli populärare bland läsarna.

Men i bloggvärlden finns det trots detta andra personer som har väldigt bra åsikter och värderingar, människor som faktiskt inte är så ytliga och falska.
Blondinbella är ett bra exempel på det.
Men tyvärr så verkar det som att läsarna tröttnat lite på blondinbella, varför har många slutat läsa hennes blogg?!
Hon är ju i princip den enda seriösa stor-bloggaren kvar, som verkar vara en riktigt bra och härlig tjej med bra budskap på bloggen. Därför kommer det som en liten chock att så många läsare har lämnat henne, vi trodde alltid att hon skulle toppa listan och de andra skulle ligga efter med en stor lucka till Blondinbella. Nu ser det helt annorlunda ut, intriger, falskhet och hat verkar ha tagit över bloggvärlden, varför? Heidi Montag

Ni som har följt The hills eller iaf har lagom hum om holywood-kändisar vet ju vem Heidi Montag-pratt är? eller hur?
Hon har nu blivit sångerska, till mångas förvåning.
Många har kritiserat hennes sångröst och talang, och vi måste nog hålla med om det faktiskt.
Hennes röst låter tyvärr väldigt "studio-aktig", vågar inte ens tänka på hur hon låter LIVE.

Vad tycker ni?Tror dock att denna låt skulle vara helt OK med en bra artist, Britney Spears eller Lady Gaga kanske?Dr hauschka
Som säkert några av er läsare tidigare sett har jag tipsat er om att testa dessa underbara produkter.
Men eftersom vi fått så mycket nya läsare på sistone tänkte jag att jag måste göra ett lite bättre inlägg om dr hauschka produkterna.
Jag använder nästan alla dessa produkter varje dag, men oftast använder jag rengöringscremen i ansiktet, rengöringsmjölken på ögonen, rosencremen som är en vanlig ansiktscreme och ibland när jag har torra läppar, läppbalsamet.
Om min hy är lite sämre kan jag använda ansiktsoljan, den är grymt bra för alla med lite finnigare hy.
Sedan om man vill vara extra noga med sminkborttagningen är även ansiktsvattnet från Dr hauschka riktigt bra.

Alla produkter förutom läppbalsamet kostar ca 200 kr/st.Dagens shopping!
Kläder:
1. Nitväska från Gina tricot, 199 :-
2. Bh & trosor från H&M, 218 :-
3. Stickad cardigan från Gina tricot, 199 :-

Skolmaterial:
4.
5-ämnesblock från Bokia, 69 :-
5. Kalender  från Bokia, 79 :-
6. Stiftpenna från Bokia, 22 :-
7. Miniräknare från Clas Ohlson, 29 :-
8. Suddigummi från Bokia, 35 :-
9. Linjal från Bokia, 10 :-


home now

Kom nyss hem från hästhagen där vi har paddlat kanot och gått naturvandring hela dagen.. Kul, hmm.
Jag ramlade iaf inte i, tack o lov! Men blev riktigt blöt ändå :/
Nu är jag trött och hungrig. Ska nog käka nåt nu, om jag orkar haha.
Ikv blir det troligen tjejkväll, mys.

Denna bild togs nyss:


Jag ser trött ut men ändå tillgjord för att jag försöker se pigg ut (haha) och där har ni föresten mitt naturliga hår (vågigt), som Virran typ fast hon har mycket mer och hon har mer korkskruvslockar alltså mycket finare än mitt.


Just det, har glömt påpeka att om ni vill kontakta oss eller skicka bilder eller något annat, så kan ni göra det på:
apieceofsisters@live.se

Veckans bär!
vidskeplighet?

Idag har det hänt en del väldigt osannolika grejer!
T.ex förut när vi kommer hem från Marieberg, innan vi kliver innanför dörren frågar Veronica Bea:


Gissa hur många besökare vi hade exakt just då? Jo 1057, helt sjukt ju! Hur stor är chansen att jag skulle gissa rätt liksom!?

Sen lite senare hände också något osannolikt.
Våra namn Veronica och Beatrice är ju inte sådär supervanliga direkt. Sen så lite lustigt får vi 2 kommentarer efter varandra i samma inlägg, den första från en som heter Weronica (att det är ett W istället för ett enkel V ignonerar vi ;) ) och inte kort därefter från en som heter Beatrice, EFTER varandra. Lite coolt!Så man undrar ju, hur kan detta hända? Slumpen? eller ligger det något vidskepligt bakom? ödet kanske?
Vad vet vi, men lite konstigt är det iaf.

Nu ska vi sova föresten, jag (b) ska paddla kanot imorgon med klassen. Hmm, något säger mig att jag kommer ramla i.
Men vi får se, lovar att uppdatera er om jag gör det.

Godnatt på er underbara läsare :)


Naturligt hår...
Många tror säkert att jag har spikrakt hår som det ser ut i bloggen, men NEJ. Såhär hemskt ser det egentligen ut :/kollage

Vi har kommit på att vi inte har så mycket bilder på oss själva här i bloggen, så tänkte bjuda på lite bilder nu.
Allt på samma gång haha.


Veronica kollage.


Bea kollage.
dagens händelseIdag när Veronica och Mamma var och handlade på coop extra, så hände det en sjuk sak.
Dom står i kön för att betala.
Sen helt plötsligt hör dom ett litet gurgel bakom sig och sekunden senare hänger en unge i mammas hår. Han tar med hela sin kraft näven genom håret och sliter loss en stor tuss av mammas hår. Mamma blir chockad och blir förstummad.
Veronica däremot kokar av ilska och ryter åt ungen. Sen märker hon att ungen står och gurglar fortfarande och gapskrattar okontrollerat o stoppar håret i munnen. Hon inser då att han tyvärr är utvecklingstörd och ångrar genast sitt utbrott. Ungen kan ju inte hjälpa det han gjorde.

 Därefter kommer hans personliga assistent fram och säger: men lilla peter vad har du gjort? (med bebistämma) och Peter skriker av glädje. Veronica riktar nu istället sin ilska mot tant-assistenten eftersom hon har ansvar för ungen och borde se till honom.
Veronica säger: Vad fan! håller du på med? hur kan du lämna ungen utan tillsyn? Ser du inte att han rycker av folks hår? Jag rekomenderar ett koppel!
Tanten ba: oj, förlåt! med en bitchig röst. Sen gick hon med ungen, o dom skrattade tillsammans o hon klappade honom uppmuntrande på axeln.

Ungen var runt 10-12 år och självklart förstår vi att han inte kan hjälpa det eftersom han är handikappad, så vi lägger inte skulden på honom det minsta. Vi tycker bara att händelsen var onödig och tanten borde ha kunnat sagt till honom att han gjorde fel och dessutom kanske gett en ordentlig ursäkt till mamma.
Shopping...Detta måste jag bara köpa snart! :)


vi, elaka?

Det är verkligen otroligt kul att bloggen har vuxit sig så stor, och på så kort tid!
Alla snälla kommentarer gör oss så glada, och vi berörs verkligen av det ni säger till oss.
Men så kommer vi till de elaka kommentarerna, som vi har tagit upp rätt mycket på sistone. Men det är verkligen så tråkigt att det ska behöva vara så.
Vi har inte en blogg för att få skit kastad på oss, vi vill bara sprida glädje och skratt med våra inlägg.

Vi skulle aldrig någonsin vilja vara elak mot någon annan medvetet, det har vi verkligen inte hjärta till att vara. Men när folk ändå anklagar oss för att vi är elaka mot Kissie när vi avslöjade hennes retuch-fusk, då tänker man verkligen till. Vi skrev det i inlägget då redan, men att vi publicerar ett inlägg om henne och hur hon fuskar beror på en rad olika anledningar:

1. Många tjejer mår otroligt dåligt idag p.g.a de ideal som man möts av hela tiden, vart man än är. Och många unga tjejer ser upp till Kissie, och självklart har dom alltså henne som förebild. Och vi har inte rätt att dömma om hon är en bra eller dålig förebild MEN att hon lurar människor och hela tiden framställer sig som så snygg, självsäker och perfekt skapar ännu mer osäkerhet hos unga tjejer, DET har vi svårt att se förbi.
Alltså gjorde vi dessa inlägg för att människor ska se att inte ens hon är perfekt. Det tror vi kan stärka många, att inse just det.

2. Kissie's attityd på bloggen är under all kritik. Hon hackar på folk, trycker ner människor, ljuger och sprider rykten. Då tänker vi såhär: är det såhär alla tjejer som faktiskt har henne som förebild ska bete sig? Klart att dom apar efter sin idol. Men det är skrämmande, tänk om faktiskt alla var som Kissie? Skulle nog inte vara så kul. Därför tycker vi att hennes trovärdighet spricker lite grann iochmed alla hennes bilder som är så omgjorda, så återigen kanske vi kan bevisa för unga tjejer att NEJ Kissie är inte perfekt, Kissie är inte en ram för hur man ska vara som ung.

3. Vi vet att Kissie säkert inte är såndär som hon är i bloggen i verkligheten, vem vet? hon kanske är en jätte snäll och ödmjuk tjej? Men att bete sig som hon gör ENBART för att locka läsare är fel, väldigt fel.

Egentligen borde vi inte ens ha behövt skriva detta inlägg, det borde vara självklart. Men när vi fortfarande får anklagande kommentarer om att vi är elaka, då tycker vi att vi har rätten till att försvara oss.

Jaja, tur att det positiva med bloggen överväger så pass mycket som det gör. Så det negativa skiter vi i nu för tillfället, vem orkar slösa energi på det liksom ? :D

Besöksrekord ikv igen, sjukt kul!
Nu ska vi båda två sova, godnatt på er alla underbara läsare.

Veckans tips!Hår-blekning måste inte alltid användas i håret. Det funkar jättebra att ta bort fläckar på vita textiler, t.ex vita tygskor som har en tendens att bli riktigt smutsiga. Vi kom på det en gång för några år sen när vi var desperat över att få våra älskade vita converse och tygskor rena, de var så smutsiga att det såg konstigt ut. Vi blandade då lite blekningspulver med väteperoxid och smetade på de värsta fläckarna. 20 minuter senare var de borta, gissa om vi blev glada ? :D
Sen dess har jag använt det varje gång tygskorna behöver tvättas, och det har funkat lika bra varje gång!

we like / we don't likeSkolorna startar
Sommarlov i all ära, men är det inte skönt med lite struktur i vardagen igen?
Att träffa alla vänner man inte har sett på sommaren är ju härligt. Och som i Veronicas fall börja på en ny skola (gymnasiet) är ju grymt spännande.
Alla läxor och allt plugg glömmer vi för ögonblicket och fokuserar istället nu bara på det positiva.
 
Måns Zelmerlöw är singel
Sveriges hetaste hunk har dumpat a-teens bruttan Marie och är nu singel. Ett hett villebråd för alla tjejer att jaga nu va?
För han är ju sjukt snygg, och sjunger otroligt bra, sen att han är charmig är ju ett stort plus också!


Höstens mode
Denna höst kommer nog bli en fantastisk-mode höst. Av det vi har sett som kommer vara "Inne", så ser det riktigt bra ut. Vi älskar det helt enkelt! Nitar, paljetter, transparent, kavajer, djurmönstrat, gubbskjortor osv. Dessa trender kommer ta upp en stor del av våra höstgarderob! Men vi är fortfarande lite tveksamma till de lårhöga stövlarna, men bara lite ;)


Bloggen och läsare
Det är så himla kul att det går så bra för våran blogg just nu. Läsarna och kommentarerna strömmar in! Och för varje snäll kommentar blir vi så otroligt glada, det värmer verkligen att höra era fina ord. Vi tycker otroligt mycket om våra trogna läsare. All kärlek till er!


För korta klänningar med genomskinliga strumpbyxor
Det är så fult när vissa tjejer har för korta klänningar, tunikor eller tshirtar till ett par genomskinliga tights. Det ser så osmakligt ut! Okej om rumpan täcks men när man ser rumpan litegrann (eller mycket) då ser det riktigt trashigt ut. Så tänk på det ni tjejer som har en vana att gå runt så, det är inte snyggt tyvärr.Anonyma kommentarer
Är så trötta på elaka anonyma kommentarer, liksom get a life!?
Det är så fegt att ni inte vågar stå för vilka ni är, och bara kommenterar för att sänka oss. Det kommer ni aldrig att lyckas med, och vi vet  att haters=framgång.
Vi tycker att ni bör ta tag i era egna problem innan ni överför er negativa energi på andra, för ni har uppenbarligen problem, stora problem.

Avundsjuka
Avundsjuka lyser så lätt igenom, man märker direkt när någon är avundsjuk oavsett hur mycker personen ifråga anstränger sig för att dölja det. Det är SÅ ute att vara avundsjuk, gläd er med andra istället och känn lyckan flöda genom kroppen. Lovar att ni kommer må mycket bättre själva då!


Mörk utväxt på platinablonda hår
Sorry alla fakeblondiner, men det är verkligen inte snyggt att ha väldigt mörk utväxt till vitt hår. Ser skabbigt och fett ut, dessutom har vi fått för oss att det luktar illa!? bara inbillning förmodligen men ja, haha.
De enda som passar i riktigt ljust hår är oftast dem som är naturligt blonda, så ni brunetter satsa på en mer naturlig färg eller färga eran utväxt oftare :)


update: Några läsare har påpekat att Måns o Marie faktiskt fortfarande är tillsammans. Synd för alla oss andra tjejer bara, men grattis marie :)


Top 3 ugly haircuts
transparenta plagg(bild lånad från Nelly.com)

Ja, vad tycker ni?

Nu i höst är det ju riktigt trendigt med transparenta klänningar o toppar, men den stora frågan är då; Ska man ha någonting under? Blir det för naket utan något under? Kommer det se slampigt ut?

Vi tycker att först o främst ska man ha BH under (annars ser det förjäkligt ut!) och ja, vi vet inte riktigt. Det är nog snyggare utan något under i vissa fall, och snyggare med något under i andra. Det beror nog lite på hur plagget ser ut och hur man är klädd i övrigt, och vågar man? Ja, då är det bara att satsa ;)


godmorgon!

Godmorgon kära läsare!

Idag är det första skoldagen för oss båda efter sommarlovet, känns rätt bra faktiskt :)
Väldigt många har skrivit både kommentarer o mail om att KISSIE's senaste inlägg där hennes ben är superretucherade (hennes värsta retuch hitills tror jag?) Men iaf, vi gör inget enskilt inlägg om det haha, utan vi tipsar bara att kika in på hennes blogg om ni är nyfikna. Hon har sverigetröja på sig, så ni missar den inte.

Nu är det dax för frulle och sedan väntar the school!

Överaska oss med massa roliga kommentarer tills vi kommer hem, see ya!

kolla på detta föresten:


nu leder vi på bloggportalen vilket känns SJUKT kul!


HÖST!.... och det känns faktiskt riktigt bra. Vi båda är väldigt förväntansfulla inför denna höst.
En hel del roliga och spännande grejer kommer hända nu i höst, bl.a:Som ni ser lär det bli en händelserik höst, speciellt det där *hemliga* projektet ser vi fram emot riktigt mycket, det kommer bli SÅ grymt bra tror vi! Kommer skriva om det mer i bloggen framöver :)
Kissie, inte perfekt!


Vi blev tipsade om bild 1,2 och 5 av en läsare ; ANN.

Att vi ens lägger ut dessa bilder beror på att vi är trötta på hur tjejer som Kissie fake:ar sina bilder och samtidigt sänker många unga tjejers självförtroende som har henne som förebild genom att låtsas att hon är "perfekt". Så vi ser detta som en god gärning, som kanske faktiskt kan hjälpa många tjejer med dåligt självförtroende.
För INGEN är perfekt, inte Kissie, inte vi, inte någon.

Att vi tar just bilder på Kissie, är inget direkt personligt mot henne utan vi skulle ta bilder på t.ex Kenza eller Stina-lee om dom retucherade bilder, men vi känner inte till att någon annan storbloggare faktiskt gör det. Därför får stackars kissiekatten vara vårat exempel.

Och ni som säger att vi inte har något liv för att vi gör det här? Inte? vi gör enbart detta för att hjälpa människor att inse fakta och samtidigt och förhoppningsvis få någon att må bättre med sitt eget utseende.

Sen vill vi poängtera att det yttre är inte det som är viktigast men eftersom vi är medvetna om att det är just det många tjejer mår dåligt över, så tar vi upp det.

 
Följ min blogg med bloglovin

Detta händer Inte oss! Morsor vanvårdar sina barn
Bea och Veronica får för sig att skaffa varsin unge när dom bara är 16 o 17 år gamla. Sagt och gjort, dom föder på samma dag och döper dom till Egon och Elof.
Till en börjar är allt frid och fröjd, ungarna är ju så lugna o söta. Annat blir det vid 5-års åldern, Bea o Veronica har tröttnat på ungarna och börjar tyvärr vanvårda dom.
Ungarna springer vind för våg och är ouppfostrade. En dag råkar Bea tappa Egon överbord på en viking line båt, en ambulansbåt hämtar upp Egon som tur och förvånansvärt har armpuffar på sig som han hade på sig redan innan. Polisen gör en utredning o kommer fram till att Bea har kastat i ungen med flit för att bli av med han. Bea får 5 års fängelse.


Kissie-lover
En dag kommer vi fram till att vår stora passion i livet är Kissie-katten mjaaaoo.. Vi förstod nu att vi alltid har varit på fel sida och blir nu helt besatta av Kissie. Vi köper varsin billig H&M-foundation som är 8 nyanser mörkare än vår egen hudton och kladdar ner hela ansiktet på exakt samma sätt som kissie. Vi köper ett likadant rosa läppstift som henne och bleker sönder håret vitt och köper en stor säck med löshår (som är av plast). Dessutom går vi en photoshop-kurs i retuchering för att lära oss de små knepen att retuchera våra boobs större och låren smalare. tihi, mjaaao. Vi startar bloggkrig med Dessie  och lejer ett proffs att kasta tårtor i fejjan på henne, dessutom dissar vi Amir på facebook, allt för vår största förebild KISSIE-PISSIE!Hygien kris
Vi bestämmer oss för att skita i vad allt hygien heter. Vi orkar inte med att sköta hygienen längre, det är så jobbigt  o stjäl tid från vår blogg. Vi slutar duscha och tvätta håren, håret på benen gror till svarta mans-hår och krullar sig upp längs låren. Ögonbrynen har nu blivit buskar och växt ihop till mcdonalds-bryn.
Vi använder samma underkläder tills dom går sönder och deodoranterna eldar vi i en brasa på gården.
Iochmed hygienförändringen tappar vi all social hyfs och sitter o petar i näsan på lektionerna och kastar kråkorna på läraren. Toalettpapperna återvinner vi om o om igen p.g.a snålhet. Inte slösa i onödan inte!


vi!

Harry Potter nördar
Våran kärlek för Harry Potter växer sig starkare och vi blir nästintill beroende av han och hans vänner. Vi börjar nu tro på trolldomen som en religion och köper oss mantlar med gryffindors klubbmärke på. Vi beställer också varsitt par runda potter-glasögon och använder dom tillochmed på natten när vi sover. Vi döper om oss själva till Hermione och Hagrid med efternamnet Potter.
Varje lördag köper vi hem Berty bops bönor i alla smaker, spysmaken är vår favorit!
Vi går till rusta och köper oss varsin kvast på rea, väl där hittar vi varsin gummi-trollstav som får följa med hem. Hela vårt liv förvandlas till en Potter-värld, det går så långt att vi skriver ansöknings-brev till Hogwarts och skickar iväg med vår nyinköpta uggla vid namn Hedwil.


10 enkla steg till en fin partymakeup!De produkter vi använde var:
Foundation: Kanebo, total finish (färg nr 404,5)
Ögonskugga: Viva la diva (med massa olika, typ 50 st i samma, grymt bra och grymt billigt)
Eyeliner/kajal: Lancome, le crayon khol (svart)
Highlighter: Clinique, shimmering tones powder ( 03 peach bronze)
Mascara: Loreal, voluminous 4 x (svart)
Ögonbrynspenna: HM's egna (den bästa och den billigaste, blonde heter färgen)
Transparent löspuder: Dior, extreme fix (färg 001, ofärgat alltså)
Solpuder: Nouba, earth powder ( färg # 53)
Rouge: Make up store, blush ( färg:mission)
Läppglans: Lancome, juicytubes ( färg: pamplemousse)

Hoppas denna lilla "guide" är till hjälp och kanske ger er lite inspiration :)
(Bea är den som sminkade, Veronica är hon som blir sminkad)Veckans bär!


besöksrekord IGEN!

Frågor & svar!


Om ni fick förändra världen på ETT sätt, vad skulle ni då göra?
Svar:
Veronica: Utrota krigen.
Bea: Att alla människor skulle få FRIHET

Hur sminkar ni er? vad för produkter o märken använder ni er?
ni är så fint sminkade tyker jag! puss

Svar:
Veronica: Till vardags brukar jag använda en maskara från Loréal, täckstift från Art deco, rouge från make up store, ibland läppglans från lancome.
Till fest använder jag allt det där plus foundation från kanebo, ibland ögonskugga från vive la diva och eyeliner från isadora.
Svar:
Bea: Till vardags använder jag foundation från kanebo total finish (just nu är den slut så använder en annan bra från clinique som heter superbalanced makeup) Maskara från Loreal, eyeliner från isadora, solpuder från Nouba. Har ibland läppglans, min favorit är Dior's diorkiss mango soda.
Till fest har jag ibland ögonskugga från viva la diva eller Dior.


Vem är 91a och Vem är 93 ? :)

Svar:
Bea är 91:a och Veronica är 93:a.

Brukar ni skrynkla pappret när ni går på toa eller vika det?
svar:
Båda viker pappret, haha.


hur är de att ha en blogg när ni är systrar? bråkar ni aldrig om vad ni ska skriva om ? ;) haha :)
svar:
Vi tycker att det är kul att ha en blogg tillsammans eftersom vi är så pass bra vänner.
Jo, ibland kan det bli lite småtjafs faktiskt, hehe.


Eran favoritsysselsättning?
Svar:
Veronica: Vänner, musik, shopping, blogga, festa, baka(hehe)
Bea: vänner, musik, shopping, festa, läsa, blogga,Hur skulle ni beskriva varandra med tre ord?

Svar:
Veronica om Bea:

Underbar, rolig & envis
Bea om Veronica: Genomsnäll, rolig, bäst

Lyssnar ni på samma typ av musik?
Svar:
Nej inte all musik, men ganska mycket.


Varför började ni att blogga?
Svar:
Vi tyckte att det verkade kul och Veronica behövde träna sig lite inför hennes framtida jobb och projekt.Har ni några skönhetsknep?
Svar:
*Om ni vill ha långt hår, klipp er inte så ofta!
*När du sminkar dig tänk på att framhäva din skönhet istället för att täcka det så att ansiktet ser ut som en kaka, haha.
*Välj den hårfärg som är mest lik din naturliga, vi tycker att det nästan alltid är snyggast.vilka är era favorit bloggar?
Svar:
Kenza, blondinbella, stinalee, gaybloggen, fokiläser ni någon liten blogg? vilken i sånna fall gillar ni mest?
svar:
ja det gör vi, några st. Vet faktiskt inte, det finns många bra.kan ni inte göra ett inlägg hur ni sminkar er fixar håret oså? :)
svar:
Vi har ett sminkinlägg i vår blogg sen tidigare, kolla i arkivet! Ett hårinlägg kan vi göra, bra idé.


hur många besökare har ni haft som mest?
svar:
Idag har vi besöksrekord, just nu 2160 och klockan är 21.00, men det lär väl bli fler får vi hoppas.hur många premuneranter på bloglovin?
svar:
ca. 65st
är den här eran första blogg?

Svar:
Nej Bea har haft tidigare, men Veronicas första.Vad vill ni uppnå med den här bloggen? Den är rätt stor nu också! 1000 bloggläsare. Inte illa
svar:
Ja, nu har vi ökat det dubbla dessutom, hehe. Vi vill få er läsare att gilla den här bloggen och vi hoppas att ni tar del av våra tips!Hur gör du, Veronica för att få så sjukt fin hud? Tycker att du ser så perfekt och felfri ut på varje bild. Porslinshud :D
svar:
Veronica: Tack! :) Jag har faktiskt alltid haft bra hud(förutom för nån månad sen, då jag använde handtvål i ansiktet haha), bra gener I guess ;) Men har tipsat tidigare i bloggen om Dr hauschka produkter, de är riktigt bra.Och vem är det som har designat er blogg? Är det ni själva? :)

Svar:
Det är vi som gjort den :) Det är främst Bea men Veronica har hjälpt till litegrann med idéer och så.
dessie eller kissie är sämst?
svar:
Kissie, för att hon är 18år och beter sig som 14 medan Dessie är typ 14 och beter sig som det, där är skillnaden.
Vad för typ av kille faller ni för? asså vad för stil?
Svar:
Veronica: Det har varit väldigt olika med det, svårt o säga vilken stil. Men gillar inte fjortisboys, haha.
Bea: Förut föll jag bara för brunetter, men nu har det ändrats. Faller för alla typer av killar. Allt från "rock-killar" till hiphopare. En allätare helt enkelt ;)
har ni pojkvän nu?
Svar:
Nej, ingen av oss har pojkvän.
hur länge varade erat längsta förhållande?
Svar:
Veronica:
ca.1,5år
Bea: typ 1 år (men inte i ett sträck men med samma kille) hur gör ni för att hålla i er form? tycker ni är smala o riktigt fina kroppar.
Svar:
Veronica:
Tack du! Jag ser mig inte som jättesmal faktiskt, mer som normal. Jag gör inget speciellt, mer än att gå långpromenader vilket jag tycker är bra. Men jag äter mycket godis och fet mat, haha.
Bea: Tack! Jag gör verkligen ingenting. Äter som en häst och motionerar mycket sällan.
Hur långa är ni?
Svar:
Bea är 1.72m och Veronica är 1.62m.Favorit affärer?
Svar: Zara, gina tricot, monki, topshop & bikbok
Vad skulle ni inte kunna klara er utan?
Svar:
Familjen.Vad heter silvertoningen du använde tidigare, vilket märke var det och vart kan man hitta den? Kram!
Svar:
Den är från Wella och det står silver på förpackningen. Den finns på frisörsalonger och kostar ungefär 100kr.
Vill bara varna dig för den, den förstörde hela mitt hår, alltså jag fick mörkgrått hår. Använd den inte!
hej, har precis hittat eran blogg, och undrar om ni brukar ha vidioinlägg iibland?
det tycker jag är skojj!

Svar:
Hej! Vi har aldrig gjort det, men funderar lite på om vi ska börja med det, om vi vågar, haha.
är ni duktiga i skolan?
Svar:
Veronica: Jadå, jag är nöjd.
Bea: Jorå är jag väl
Vad har ni för betyg?
Svar:
Veronica: Jag hade 300p när jag gick ut 9:an, 10MVG.
Bea: I högstadiet var jag ett typiskt "vg-barn" hade vg i alla ämnen utom i tyska som jag hade mvg i. Nu i gymnasiet har jag blivit duktigare, har ca 10 mvg ungefär
vem är eran favoritbloggare?
Svar:
Kenza

vad tycker ni om dessa bloggare:
kissie.
blondinbella.
dessie.
gaybloggen.
paow.
kenza?
Svar:
Kissie: Omogen och elak i bloggen.
Blondinbella: Otroligt duktig och verkar vara en härlig människa.
Dessie: Lite överdriven men ändå skönt blåst.
Gaybloggen: Skönaste killen.
Paow: Tycker faktiskt rätt bra om henne, hon har mognat.
Kenza: Vi gillar verkligen henne, dessutom är hon riktigt vacker!
Vad använder ni för hår&sminkprodukter, hur får ni eran hy så mjuk och perfekt?
Svar:
Veronica: Smink, se ovan. Hårprodukter brukar jag inte använda, men ibland hårspray från goldwell och glansspray från Tigi. Till huden använder jag Dr hauschkas produkter.
Bea: Smink, se ovan. Hårprodukter har jag lite olika. Spray=goldwell. Värmeskydd=schwarzkopf osis. torrschampo: osis dust it. Hud= dr hauschka
är det inte jobbigt att dela blogg? :)
Svar: Nej, det tycker vi inte. Det är bara kul att dela sin glädje när det går bra.
när ungefär började ni blogga ? :)
Svar:
I början av juli, alltså är bloggen ganska nystartad.
hur många bloggkrig har ni haft? skriv med vilka också :)
Svar:
Vi har inte haft något.
hur kommer det sig att ni driver bloggen ihop?

Svar:
Vi tyckte det verkade roligt att dela blogg, vi är så mycket på fritiden och gör mycket saker tillsammans så det passade oss perfekt.
vad sysslar ni med?
Svar: Skola, vänner, shopping, blogg, fester osv.
vilken skola/utbilning?
Svar:  Bea går frisör och Veronica sam ekonomi.
tjänar ni ngt på blogggen?
Svar: japp, litegrann.
e det löshår ni har i?
Svar: Nej ingen av oss har det.
vad är ni mest nöjd resp. minst nöjd med i erat utseende?
tycker ni är supersöta!

Svar:
Veronica: Jag är mest nöjd med mitt hår tror jag och minst nöjd med mina fula fötter, haha.
Bea: Är mest nöjd med mina ögon o minst nöjd med mina tänder.
gillar du min blogg? (Amir bitch)
Svar: Haha om du syftar på Amir "Gaybloggen" så gillar vi den, klart!
Vad hette den första ni hångla me? ;p
Svar:
Veronica: André, vi gick i femman.
Bea: (skämmigt om han läser bloggen så jag ger er första bokstaven) J hahaHur blir man så smala och snygga som er? :)
och ni har en jääätte fin blogg med många små detaljer!
Jag kommer börja följa den! ;)

Svar: Tack så mycket, vad roligt att du gillar den! :) Haha ingenting speciellt faktiskt!
Vilka är era högsta drömmar?
Svar:
Veronica:
Att få ett framtida jobb som jag trivs med, bilda en familj som jag älskar och självklart vara frisk.
Bea: Att jobba som något jag verkligen älskar. Hitta mitt livs kärlek o få bebisar. Sen vill jag att min familj ska vara friska o må bra.Vilka är era största idoler?
Svar:
Veronica:
Jag har ingen direkt idol.
Bea: hmm. Michael Jackson.
Vad skulle ni göra om ni fick 10 miljoner var?
Svar:
Veronica: Jag skulle skänka bort flera miljoner till välgörenhet, men också bjuda familjen på en trevlig resa i ett varmt land. Jag skulle även shoppa mycket, köpa en fin lägenhet och bil.
Bea: Skulle skänka massa till välgörenhet. Skulle flytta till sthlm, los angeles, eller new york. Skulle ge massa till familjen och självklart shoppa massa.
Finns det någonting ni vill ändra på er själva? =)
Svar:
Veronica:
Nej, jag är nöjd som jag är, men ibland är jag lite för snäll, så skulle nog vilja ändra lite på det.
Bea: Mitt heta temperament skulle jag gärna säga goodbye till
vad tycker ni egentligen om kissie ? :)
Svar: Pinsam och omogen tjej helt enkelt.
era stilikoner?
Svar:
Veronica: Kenza
Bea: Kenza, Elin Kling
Varför är ni så snygga?:P
Svar: Haha, tycker du det? Det tackar vi för :)

hur många har ni haft sex med ?
Svar: Det är lite privat så det vill vi inte svara på.

favorit plagg?
Svar:
Veronica:
På sommaren är det jeansshorts och på vintern skinnjackan
Bea: converse

Hur vill ni att ert liv ska se ut om 10 år? =)
Svar:
Veronica: 
Ett jobb jag trivs med, en pojkvän jag älskar, kanske barn och en fin lägenhet/hus.
Bea: I toppen på min karriär, pojkvän, bebis, hund, villa, bor i LA
har ni några mer syskon? :)
Svar: Nej, våran söta vovve bara.

eyebrowsVi tycker att ögonbryn är bland det viktigaste i en persons utseende. Många tänker nog inte på det, men hela ansiktet formar sig efter hur ögonbrynen ser ut.
Själva är vi skapligt nöjda med våra små bryn, dock sparar bea ut till buskar just nu heh.(skämt åsido, lite buskigare bara)
Kolla nedan, vilken är er favorit av dessa bryn?Vi gillar mest B och F!frågestund!
(slut på frågestunden för denna gång, svaren kommer snart i ett enskilt inlägg)

just woke up

Vaknade för en liten stund sen, och oj vilka drömmar jag har haft inatt!
Har drömt hur störda drömmar som helst, bl.a att jag blev kompis med Kenza (storbloggaren) och att vi åkte på en färja tillsammans och där på färjan så övergav hon mig o stack bara hahah.
Lite komiskt!

Måste tacka så hemskt mkt för alla snälla och trevliga kommentarer vi har fått, hur kul som helst! Och det värmer att få komplimanger av er.
Men, (det stora men:et) vi har fått en del haters också, sådana som kommenterar taskigt. Vi bryr oss såklart inte, för vi vet ju vad det handlar om (avundsjuka) men visst såklart det är tråkigt.

Den där tjejen som hade stulit vårat "kissie, avslöjad!" inlägg har skrivit en "förlåt-kommentar" nu och raderat inlägget. Visst det känns väl bättre att hon gjorde så än att hon helt igonerade oss. Men som vi såg på hennes blogg, så är det inte första gången hon stjäl material från andra bloggare. Såg att hon hade material från både kissie, dessie, paow och fler. Tjejen, ha lite fantasi och skriv egna inlägg det blir så mycket bättre då!

Nu ska jag hitta något att äta, havregrynsgröt känns rätt lockande denna morgon ;)

ps. Mitt gråa hår är borta nu! gjorde en avfärgning så nu är det borta :D (glad)


göterborg tidigare i sommar, sakna!


rakt eller lockigt?
vad ska man säga?Tönt!!!!

Har nyss upptäckt det pinsammaste jag har sett i hela mitt liv. Av en slump kommer jag in på en tönt-tjejs blogg och ser att hon har kopierat vårat blogginlägg RAKT AV!
Kopierat hela inlägget med bilder o allt.
Så jävla töntig, skaffa ett liv förfan.
Hur orkar man vara så patetisk att man "leker" att man har skrivit ett inlägg som en annan person egentligen har suttit o kämpat med.
Ne hahahahah vet inte vad man ska säga. Ska blocka hennes IP-nummer nu så att bitchen inte snor mer material.
Sorry tjejen, även om du beundrar oss så mkt att du kopierar blogginlägg så kommer du ändå aldrig upp i vår nivå.
kissie, avslöjad!Många av er vet det säkert redan, Kissie - the only one, retucherar alla sina bilder hon lägger in i bloggen. Hon försmalar, förstorar (brösten såklart) och suddar ut huden så den blir sådär riktigt porslinsaktig. Varför? Jo, för att hon vill framstå som perfekt.  
Men eftersom hon är genomskådad nu så är det BARA pinsamt, riktigt pinsamt. 
Hon är en riktig plastic-fantastic. Säg något som är äkta på henne?
Fakehår, fakeblond, fakenaglar, fakeläppar, snart faketuttar, fakesmal (retucheringen o sina äckliga bantningspiller som gjorde att hon diarréade hela tiden), sönderspacklad i ansiktet osv. ja listan kan göras lång.
Detta inlägg görs inte i syfte för att klanka ner på Kissie, den enda anledningen till att vi publicerar detta är för att ni läsare ska förstå att hon är inte naturligt vacker (inte för att hon är vacker med sina fake-grejer heller men..) och ingen är perfekt. Hon skulle säkert vara jättesöt i mindre smink, naturligare hår och o-retucherade bilder.

Look at this: 
Detta är bara några bilder, finns ju hur många som helst men hennes blogg är paj eller nåt för det går inte att gå tillbaka i arkiven så långt.


dagens.      
t-shirt: MONKI                                                                
jeansshorts: zara                                                         
skärp: MONKI                                   

 
t-shirt: gina tricot
jeansshorts: bik bok
armband: gina tricot
halsband: guldfynd
Enkelt och smidigt. Och rätt lika outfits hade vi idag, eller hur? Kanske inspireras av varandra lite ? ;)


svar på tal!

Svar: Vet ni? jasså, det tror jag inte. Möjligen att du tycker det, men du kan inte påstå att alla andra också gör det.
Jag är nöjd med hur jag ser ut, men framför allt är jag riktigt nöjd med min personlighet och sätt. Och det kan ingen annan människa ändra på.
Och jag vill inte vara "girlie", jag vet precis vad detta handlar om och jag vet precis att du skriver här igen. Du måste ju vara mer eller mindre besatt av mig eftersom du inte har låtit mig vara ifred på ett helt år. Varför bryr du dig så mycket om mig? SLÄPP MIG, låt mig vara.
Helt ärligt, oavsett hur mycket elakt du skriver till mig så kommer jag aldrig någonsin att ta åt mig av det. Men det är störande, och om jag ser en enda kommentar som handlar om dig (alltså har du själv skrivit den) så blir det en polisanmälan. Jag har allt sparat, alla bevis. Jag vet mer om dig än vad du tror, så sluta trakassera mig nu.dagens 12-åringar
12-åring  år 1990: Barbie, dockor och lego var den främsta inomhusaktiviteten. Att lattja med kompisarna i den egenbyggda kojan ute i skogen var sommarens stora höjdpunkt. Att leka och vara glada, det var vardag för 12åringarna på den tiden. All skönhetshysteri och ytlighet var långt borta, hade någon ens tänkt tanken?
12åringarnas största utmaning var att fråga chans på den sötaste killen i klassen, skulle jag våga var den tanke som cirkulerade i flickornas huvuden. De tog modet och skrev en liten lapp: får jag chans på dig? sen 3 rutor att kryssa för; Ja, Nej, Kanske.
12åringarna levde som 12åringar ska göra, fortfarande barn men med ena benet inne i tonårsvärlden.

12-åring år 2009: Vilken fest ska vi på i helgen? Hur ska vi hinna fixa vodka innan lördag? Fan, ciggen är slut måste fixa nya. En vardag som 12åring idag är inte samma sak som för 20 år sen. De unga växer upp för snabbt, de växer in i en roll som alla unga förväntas leva i, en osund roll.
En 12åring är ett BARN, de ska inte supa, röka eller knulla runt. Ett barn ska vara barn, och ett sånt beteende är inte ett "barn-beteende".
Vad beror allt detta på? Vet någon svaret på denna radikala och skräckinjagande förändring?
Själva tror vi att det beror på brist på uppmärksamhet hemifrån, föräldrar tänker nog mer egoistiskt idag och bryr sig inte lika mycket om sina ungar längre. Är man trygg hemma, mår man bra och får den kärlek man behöver av sina föräldrar så ska man inte ha något behov av att söka bekräftelse på andra sätt.
Man ställer sig ändå frågan, hur ska detta sluta?
Ska det stiga ner i åldrarna ännu mer? Kommer 9:åringarna snart vara "de nya 12åringarna"?


(självklart är inte alla 12åringar på detta vis såklart, men vissa tyvärr.. och vi vill också tillägga att självklart drar vi inte alla föräldrar över en kant, många älskar nog sina barn mest av allt och bryr sig om dom. Men VISSA är det nog inte på samma sätt med..)gråhårig i förtid :(
GRATIS Biobiljetter o presentkort!
 förändring?Skriv era åsikter här i kommentarsfältet. Den med bäst tips och åsikter blir länkad i ett enskilt inlägg här i bloggen :)Pinsamt...härlig dag!

Vi har haft en riktigt trevlig dag idag.
Vi åkte till några vänner som har sommarstuga i Askersund vid vättern. Helt otroligt fint låg stugan (om man ens kan kalla det för stuga, lika fint o stort som ett riktigt hus) och inredningen var superfin.
Vi åt god mat, pratade en massa och åkte snabb racerbåt haha. SJUKT kul!
Åkte i 55 knop (ca 100 km/h) och vi hållde på att dö av skratt, så jävla kul med vågorna o guppen.

Det var några som undrade om ketchupen funkade på beas hår, litegrann funkade det. Men det är fortfarande gråblått.

Snart uppdaterar vi med ett lite roligare inlägg.


båt!! (obs. inte den båten vi åkte i.. )


morgon

Godmorgon!

Vi har vaknat för en liten stund sen. Bea sitter med ketchup i håret, usch vad det stinker..
Ser ut att bli en fin dag idag, så det får vi hoppas.
Kanske blir det att sola lite sen?
Vi hörs senare!


DEsperat

snälla, någon som har tips på hur man får bort grått hår? (missfärgat hår alltså)
Funkar tomatketchup?
Gaah har panik. Har letat runt o läst på internet hur man får bort det gråa, o har sett att man ska ha i tomatpure eller ketchup. Så får testa imorgon.
Detta är hemskt, mycket värre än på bilden jag postade förut.
katastroooooooooooooooooooooooooof

godnatt :(

Höstens mode...1. Kavaj från Zara, 699kr  2. Lårhöga stövlar från Pleaser, ca.1500kr  3. Jeansväst från Gina tricot, 349kr  4. Djurmönstrad bh från H&M, 129kr  5. Nitarmband från chicy.se, 149kr/st  6. Paljettleggings från Zara, 199kr  7. Skinnkjol från H&M, 349kr  8. Högklackade skor med nitar och platå från Steve madden, 999kr  9. Väst med nitar från Gina tricot, 299kr  10. Kofta från Gina tricot, 399kr  11. Skjorta från Gina tricot, 149kr

Vad tycker NI om "höstens trender" med skinn, jeans, nitar, paljetter osv.?
(Bara så ni vet så har vi valt ut höstens trender, vi gillar endel av dem men inte alla.)shopping

Var nyss en sväng på M-berg o shoppade lite smått!

blondiebea

Som jag lovade igår så skulle jag visa bild på mitt nyblekta hår, och här kommer det:


Hade varken planerat eller ens tänkt tanken att det skulle bli så blont.
Spara eller färga över ?


Det är lite gult dessutom, och gult hår är det skabbigaste som finns enligt mig. Så hejhej silverschampo.
Men det är inte så farligt, bara lite grann längst upp till höger.


Här har ni "dagens outfit" dessutom, jeansskjorta- gina, shorts-zara, halsband - egengjort typ är egentligen ett örhänge,


pusspåer hejdå


update 20.55:

Som ni vet så köpte jag en silvertoning idag..
Och, yes. Mitt hår är HELT förstört.
En silvertoning ska ta bort de gula nyanserna i ett nyblonderat hår, och jag har använt liknande toningar förut men idag provade jag en ny från wella. Det stod på förpackningen att man skulle ha i den mellan 5-20 minuter. Jag hade i 5 minuter.
Och nu är mitt hår förstört, har aldrig sett något fulare.
Förut sa jag att det är skabbigt med gult hår, nu har jag konstaterat att grått hår är 1000 gånger skabbigare. Fyfan :'(
Nellyskor...

Har ni sett alla nyinkommna skor på Nelly.com? Några av dem är hur snygga som helst.
Kika in där, har kommit in massvis med snygga högklackade med platå.

Här är några av mina favoriter:


Dessa tycker jag är allra snyggast, de kostar endast 399kr !


Älskar nitarna, kostar 449kr !


Och slutligen dessa som även dom är grymt snygga enligt mig, 399kr för dom!

Tycker ni att skorna är snygga? Och vilka är snyggast?!


sista arbetsdagen

Kom precis hem från jobbet, sista jobbdagen denna sommar.
Känns skönt och som en lättnad, dock börjar ju skolan på onsdag så inte mycket vila blir det ändå.

Men är iaf riktigt stolt över mig själv, att jag klarade och skötte jobbet så pass bra som jag gjorde.
Självklart kan vem som helst klara av ett jobb, såklart. Men mitt sommarjobb var lite speciellt, jag hade ingen på arbetsplatsen som kunde hjälpa mig om jag behövde, kunde inte fråga någon om hjälp osv. Min chef var 2 mil bort, så hade ingen kontakt med honom, jag var alltså ensam. Har inte haft instruktioner som: det, det o det ska du göra. Utan jag har jobbat helt självständigt under dessa veckor. Och det är det som gör mig stolt, att jag har klarat mig, jag har gjort arbetsuppgifterna helt själv på mitt eget sätt och jag lyckades bra, riktigt bra.
Sen att det är väldigt fysiskt ansträngande och upplägget av arbetet måste vara riktigt välorganiserat och planerat är ju också en grej.

Det är inte varje dag man kan säga att man är riktigt stolt  över sig själv och känner att man har växt som människa, men idag är det en sån dag och jag är faktiskt riktigt glad för första gången på länge och det har jag ingen annan än mig själv att tacka för.paow o dessie (HAHA)

Kolla videon :Som ni ser är det paow o dessie för typ ett halvår sen när de fortfarande var bff's. HAHAH var länge sen vi skrattade så mkt. Seriöst, Desiree häver verkligen ur sig helt ogenomtänkta blåsta saker hela tiden. Som när hon snackar om att hon o paow har bråkat men ändå är så lika till personligheten, sen helt plötsligt: meeeh vad är det här?? (tar på sin insmetade bruna hals).
Sen i slutet när hon pratar om mittbena så skriker hon typ: om att hon var svullen i ena kinden som att hon käka nåt. HAHA o så ser man Paow ba: åhhhhh...... (suck) o typ härmar henne och sen i slutet: det räcker nu dessie pusspuss o stänger av. hahah
så klockrent ändå! men ack så blåsta.blondie

Jag (b) har nog gjort en av de värsta grejerna en frisör/ (frisör under utbildning) kan göra nyss.
Har varit så trött på min äckliga utväxt på sistonde så lite spontant la jag i en blekning!? tog blekning på fingrarna o drog bara ut det lite här o där, det hade kunnat gått riktigt illa om jag hade haft otur. Men tänkte innan att det ändå inte spelade någon roll eftersom jag ändå har tänkt att bli mörkare nu till hösten.
Men jag hade tur, det blev lyckat! haha som tur var.

Är man desperat så är man.

Ni får se bild imorn, nu ska jag platta håret.


Veckans bär!

(Bara så ni vet så är André våran kompis!)

VAD TYCKER NI?! Är dem lika?


Tillbaka igen...

Hej på er kära läsare! :)
Nu är det tänkt att vi ska börja uppdatera bloggen ungefär som vanligt igen.
Det har varit mycket som har hänt de sista dagarna och vi har inte mått så bra, därför tog vi en "liten bloggpaus".

Idag har vi båda jobbat hela dagen, det var riktigt tungt men pengarna behövs verkligen.
Solig förmiddag var det men nu är det riktigt dåligt väder, regn & åska, usch.
Aja, ni får iallafall inte missa vår comback nu, ikväll kommer det en liten överraskning på en av våra vänner :) So check it out! ;)


trötta

Har varit sömnlösa nu i 2 dygn i princip, men har fått lite sömn nyss.
Läget är fortfarande som det är, men den värsta chocken har lagt sig för oss iaf.
Men när sådana här saker händer, börjar tankar snurra i huvudet på en. Vi båda behöver stöd, och då ett annat stöd än det vi får av varandra. För det är svårt att stötta någon på rätt sätt när man själv befinner sig i samma situation.
Så då ställer man ju sig självklart frågan, Vart är alla andra?


Liten förklaring

Som vi sa förut så skulle vi kanske uppdatera lite ikväll.

Men vi tänkte först förklara oss litegrann. Det har hänt en del saker idag som vi båda mår dåligt över, och vi kan somsagt inte skriva vad det handlar om. Och ni behöver egentligen inte heller veta någonting, men det är iaf rätt allvarligt och vi lägger bloggen i andra hand just nu tills vi börjar känna oss stabila igen. Men alla ni som skriver snälla och värmande kommentarer, tack! Tyvärr har vi inte möjlighet att svara på dessa nu, men det kommer vi göra när detta är över.

Godnatt på er!......

Hej!
Det har hänt en hel del saker idag som vi varken vill eller kan prata om här i bloggen.
Vi orkar inte uppdatera något just nu, kanske ett senare inlägg eller imorgon bitti.

Ta hand om er så länge!


shopaholics

Hej!

Har nyss varit hos tandläkaren, snart ska vi dra till stan o shoppa lite. Bea är sugen idag också ;)
Senare blir det lite roliga inlägg här i bloggen också, och vi är väl medvetna om att vi har haft rätt tråkiga inlägg på sistonde men det beror på att vi har varit grymt trötta efter resan. Men nu när vardagen sätter igång igen så kommer våra roliga inlägg tillbaka som vanligt.

Hörs sen!


Nässpray


Vill varna er för nässpray.
De flesta har säkert testat det någon gång, och vissa kanske använder det varje gång de blir förkylda.

Jag själv har alltid haft en förkärlek för nässpray ända sedan jag var liten, använde det alltid så fort jag blev förkyld.
Några gånger blev jag smått beroende och använde det i några månader i sträck, men då var det ganska enkelt att sluta.

Men för ungefär 2 år sen fick jag en kraftig och långvarig förkylning, då använde jag nässprayen som vanligt. Men jag slutade inte använda den efter 10 dagar som det stod på förpackningen. Så tillslut var jag konstant täppt utan min nässpray, även fast jag inte ens var förkyld längre. Så min nässpray blev mitt liv i princip, hade med mig den överallt och hade den alltid i tankarna. Utan nässprayen kunde jag inte andas genom näsan och då fick jag panik.
Så jag missbrukade nässpray, helt sjukt om man tänker efter men jag var lika beroende av nässprayen som en knarkare är av sitt knark och en alkoholist är av sin sprit.

Sen läste jag i aftonbladet om nässprays-beroende, att det var rätt många som var beroende och då läste jag också att ett par körtlar i näsan svullnar upp om man inte sprutar i nässprayen och det är alltså de här uppsvullnade körtlarna som täckte över luftvägarna i näsan.
 Så då försökte jag sluta, men det gick inte. Jag försökte flera gånger utan resultat, men varje gång gick det lika dåligt. Så jag gav upp, tänkte: ja, får leva med denna jävla nässpray resten av mitt liv då skitsamma.

Men sen i våras bestämde jag mig en dag för att sluta, även fast nässprays-flaskan var halvfull då så bestämde jag mig. Och ja, jag klarade det. Jag fick återfall 1 gång, o då blev jag jättebesviken på mig själv och lovade att jag aldrig skulle göra om det. Så nu sitter jag här nästan ett halvår senare "nykter nässprayholist". Dock har jag fortfarande men av beroendet, mina körtlar har fortfarande inte blivit normala än (även fast läkaren sa att det skulle ta max 3 veckor innan dom blev normala igen) så jag har svårt att andas genom näsan. Men det får jag ta,. nån gång lär det ju bli bättre och så länge jag är utan den där äckliga nässprayen som mitt liv kretsade kring i 2 år så är jag nöjd.

Och tänk hur mycket pengar jag har lagt ner på skiten? köpte ca. 2 st nya i veckan och de kostar 30 kr/st och då blir det ca 2900 kr per år. SJUKT!

Men iaf, jag varnar er använd INTE nässpray. Och om ni gör det, var försiktiga!MBERG

Hej kära läsare!
Vi kom ganska nyligen hem från Marieberg. Har shoppat hela dagen i princip.
Virran var pank men Bea fick med sig lite grejer hem.
Vi har verkligen förstått nu hur bra marieberg är med sitt shoppingutbud, alla bra affärer (förutom topshop, zara och monki) finns ju där. Och det är riktigt fräscht nu efter ombyggnationen också.
Ska visa shoppingen för er senare i ett annat inlägg.
Snart får vi besök av våra kära vänner benny o andre, blir nog trevligt.

Uppdaterar snart igen!!
puss på er


Veckans tips...

Vi vill tipsa er läsare för att få fina och fräscha fötter.
Jag (V) köpte ett litet foot-set på thebodyshop i Tyskland. Det kostade 10euro där, vet inte ännu vad det kostar i Sverige.
Igår kväll när vi hade en liten myskväll med att fixa fötter, hår osv. så provade vi de där produkterna från bodyshop.
I början tänkte vi bara att det var värsta skiten, att det bara luktade gott, (pepparmint).
Men vi hade alltså använt det lite fel.

Kan ju säga först o främst vad som ingår i förpackningen:
En fotlotion
En fotskrubb
En fotspray
En fil av trä
Två st "som håller tårna åtskilda" (?)

Vi började först med att skrubba, fila. Sedan smörja in foten och sist sprayen. Men detta var alltså inte korrekt.
Utan man ska först ta en liten klick skrubbcreme på de ställen som foten är torr och flagar. Sedan tar med filen och filar med den sidan som ger mest effekt. Man ska ta i hårt så det torra försvinner. Alltså, en mirakelprodukt kan vi bara säga!
Fötterna är som nya nu och efter filningen så är det bara att spraya foten med sprayen (som ett ansiktsvatten ungefär) och sedan när det har torkat är det bara att smörja in fötterna.
Superbra helt enkelt!
(Alla produkterna doftar underbart gott av pepparmint)
Underbar serie från the body shop :Dmyskväll

Jag (bea) känner mig lite sliten efter alla resor, så ikväll tänkte jag ta det riktigt lugnt o bara njuta av stillheten.
Ska duscha, tvätta håret, ha i hårinpackning, raka benen, ha ansiktsmask, plocka ögonbrynen, smörja in mig med min nya underbara jordgubbsdoftande bodylotion samt fixa naglarna.
Blir en liten "mini-renovering" som behövs vill jag lova.
Jag har även solat lite grann idag på dagen, så färg har jag också fått.
Så snart kommer jag vara som en ny människa :D


Hallo aus berlin

När vi ändå är inne på tyskland-spåret så tänkte vi visa ett klipp från den serie vi båda har följt under tyskla-lektionerna i högstadiet.
Det handlar om några tyska geeks från berlin som lär ut lätta tyska fraser för dom som håller på o lär sig tyska språket.
Låten som spelas i början av alla avsnitt som just heter Hallo aus Berlin har fastnat i hjärnan sedan första gången vi hörde det ( för flera år sen)
Så här är klippet:

 
(bara så ni vet så är det nån som har lagt dit en felaktig "snusk-subtitle". Dom säger inte sådär egentligen haha)

Här är ett annat klipp från showen.
hahahhahahahahahahahahahaha

Det roliga med dom här klippen är att man kan inte vara seriös när man tittar på dom, för dom är så sjukt töntiga att man skrattar åt dom. Thomas och Jessica König, hahaha herregud!!


We like / We don't like Germany

Vi tänkte göra en We like/We don't like lista med Tyskland:
Åldersgränserna
I Tyskland är åldersgränsen för att köpa alkohol 16 år och starksprit 18 år. Det tycker vi är riktigt bra, för när man är 16 så kan det vara gott med en liten cider till maten osv. Men det är ändå bra att dom har högre åldersgräns på starksprit, eftersom det dricker man ju inte för att det är gott utan enbart för att bli packad.
Vi tycker att det är överdrivet att ha 20-års gräns på alkoholen i Sverige, liksom när man är 18 är man ju myndig. Man borde få ha samma rätt som alla andra vuxna att köpa alkohol, om de nu bryr sig så mycket om just åldern 20 så borde de isåfall höja myndig-åldern till 20.

Billig sprit och kosmetika
Det är superbilligt att köpa alkohol överhuvudtaget i Tyskland. Även smink, parfymer, hårprodukter och framförallt frisörbesök är sjukt billigt. Här i Sverige kostar det mellan 300 till 600 kr (beroende på vilken salong) medan det kostar runt 80 - 120 kr i Tyskland. Så vill ni klippa er billigt åk dit ;)

Alla har sin egen stil utan att bli dömda
Alla där borta såg ut lite hur som helst, vilket vi tycker är kul och bra. Det verkar inte vara samma skönhetsideal där som i Sverige. Många var osminkade, lite halvt överviktiga och hade kläder som inte någon hade likadana. Alla var sig själva och verkade inte bry sig om vad folk skulle tycka. Här i Sverige bryr sig alla så mycket om vad andra tycker om sitt eget utseende, och väldigt många bär masskopierade gina tricot-plagg. Så det var superskönt att ströva runt på gatorna osminkad utan att känna sig ful haha.

Fin stad
Dem har väldigt fina städer med gamla vackra byggnader som är bevarade sen lång tid tillbaka. Allt är så mycket finare på något sätt, allt är lite gammaldags men ändå välvårdat.

Bakverk
Deras bakverk är verkligen hur goda och framförallt fina som helst. De är kända för sin goda marsipan och har massa stora skulpturer av marsipan, lite coolt.
Ett plus är att cafeérna var väldigt billiga, man fick en avancerad bakelse och en kopp kaffe för 25 kr. Här i Sverige  hade det kostat mer än det dubbla.


Modet
Vi gillade tyvärr inte modet i Tyskland. Klädaffärerna hade ett helt annat urval än i Sverige.
Även om vi tyckte att det var bra att alla hade sin egen stil så kan vi ju inte rå för att vi faktiskt är modeintresserade. Så vi blev lite besvikna på klädurvalet.

Måna över tyska språket
Alla där var väldigt nogranna med att prata tyska med oss även fast vi pratade engelska med dem. När vi frågade saker på engelska fick vi alltid ett svar på tyska, alltså förstod dom engelskan men vägrade att själv prata det.
 Sen när Veronica frågade något på tyska så var de hur trevliga som helst mot henne fast dom sekunden innan hade varit nonchalanta mot Bea för att hon pratade engelska.
Dessutom dubbar dom alla filmer, även amerikanska och utländska till tyska, tillochmed en intervju med Michael Jacksons syster dubbade dom. Helt sjukt!

Slapphänthet
Vissa Tyskar verkar väldigt slapphänta det lilla vi såg. De hade okopplade hundar överallt, och lät dem bajsa mitt på gatan utan att plocka upp det. En dag blev det ett hundslagsmål mellan 2 lösa hundar mitt på torget, tyckte synd om dom stackarna. Dom var även väldigt slarviga i trafiken och parkerade lite varstans mitt på gatan osv. körde i fel riktningar, cyklarna körde nästan på motorvägen det fanns inga cykelbanor alls. Väldigt ego i trafiken faktiskt och stannar knappt vid övergångsställen. 

Mycket uttryckningar
Hela tiden var det räddningstjänst uttryckningar. Polis, ambulans och brandkår körde runt överallt med blåljusen på. Typ varje kvart hörde vi uttryckningar, och deras signal är så himla  pipig o gäll så det tjuter i öronen hela tiden.
Antingen skadar sig tyskarna väldigt mycket eller så har dom bara väldigt effektiv räddningstjänst tillskillnad från Sverige, vilket är ett plus för dom.


Poliserna där påminde väldigt mycket om SS-soldater och gestapo till utseendet alltså.


Frisyrerna
Både tjejerna o killarna hade väldigt korta frisyrer som vi inte gillade. Tjejerna hade page i bästa fall, oftast kort herrklippning. Vi såg knappt någon under hela resan som hade långt hår.
Killarnas frisyrer var rent ut sagt hemska, det var slags hockeyfrillor med kort hår därfram (ibland en lite längre pannlugg) och långa strån i nacken. Gissa om bea var sugen på att ta fram saxen o klippa av stråna?
I Tyskland verkar dom iaf leva upp efter de billiga frisörpriserna, men dom kanske klipper sig lite för ofta..


typisk tysk-frilla.Ändrad livsstil...

Nu ska jag allt ändra på min livsstil!
Efter att jag ställt mig på vågen, så inser jag att den tyska frukosten/bakverken har satt sina spår, hehe.
Så nu ska jag ta tag i det här o röra på mig.

Som vi skrev igår så kommer vi skriva om Tyskland och Sverige, lite om vad vi gillar och vad vi inte gillar och så! :)
Så missa inte det senare.

Nu ska jag äta lite vanlig, normal svensk frukost! (Å vad skönt) och slippa den tyska frukosten med nutella och alla marmelader.

Vi hörs lite senare med mer uppdatering, idag blir det förresten väldigt mycket att göra med att packa upp o skit.
Pusshej!

Vilket ser godast ut tkr ni!?Hemma efter en speciell hemresa :)

Förlåt för att vi inte uppdaterat nåt idag! Men vi hade inte alls tid med att skriva nåt imorse, tyvärr.
Har suttit i bilen i 13timmar idag, så snacka om att man är trött nu men samtidigt är det så skönt att vara hemma igen i Örebro.
Nu ska vi sköta bloggen mycket bättre, uppdatera som vi brukar göra :)

Vi startade imorse 8.15 från Lübeck, vi åkte alltså mot Puttgarden.
Där var vi inne en sväng igen i Bordershopen, o fick med oss lite till, haha.
När vi väl står i färjekön så står det en familj framför oss med en lös hund. (I tyskland är det knappt inga som har koppel på hundarna, askonstigt?! Hundarna springer rätt ut i gatorna)
Vi pratar med varann i bilen o säger:
- Är dom inte rädda att hunden ska bli påkörd? Han kanske bara springer ut framför en bil.
Det dröjer inte många sekunder förns hunden smiter ifrån den tyska skåpbilen o springer säkert 400m därifrån o anfaller en annan hund som är kopplad.
Bilarna tutar o folk springer ut för att ta in sina hundar i bilarna, det var även svenskar i bilar som skrek åt familjen..
Mamman i familjen som såg ut som en hippie sprang efter hunden över hela terminalen, men kunde inte få fast den.
Karln stog lugnt vid bilen o rökte utan att bry sig ett dugg om hundjäkeln.
Det blev en riktig scen där, haha.

Sen säger vi iallafall:
- Det fattas väl bara att de där inte sitter i bilen när det väl är dags att åka på färjan.
Och mycket riktigt fick vi rätt med den saken med, karln som såg lite halvt typig ut stog o rökte utanför bilen.
Alla bilar bakom började tuta o skrika på dem o han kunde knappt ta sig in i bilen, så vi höll på o missa färjan för den där klåpfamiljen.

Sen gick vi på färjan, o köpte oss lite billigt smink där.
Men vi blev så irriterade på "bitterfittan" i kassan, usch vad otrevlig hon var mot alla kunder.
Hon var kanske runt 22-23 år, dansk.
Det stog en stackars kille framför oss som skulle köpa en parfym till sin tjej, jättegulligt.
Sen när han ska betala med sitt bankkort så säger hon bara: Neaj, de går ikke, eller nåt.
Han blir jätteförvånad och undrar varför det inte går.
Självklart kunde inte bitchen engelska heller så han fattade ingenting o såg asledsen ut.
Sen kommer det en annan expedit som kunde prata bättre danska så man fattade vad hon sa iaf.
Hon var jättetrevlig mot honom o beklagade att just hans kort inte fungerade.
Sen iallafall när jag o bea ska betala räcker hon bara fram handen o kollar snett utan att säga vad det kostar.
Lätt för oss o veta vad det kostar exakt?!
Sen när vi säger: thank you, bye! Så svarar hon inte ens. Utan kollar istället snett på oss med värsta elaka blicken.
Usch vilken otrevlig människa? Hon måste ha valt helt fel yrke eller så hade hon väl en dålig dag helt enkelt.

När vi sedan går i lugnan ro och kollar på godiset så hör vi värsta skrällen som alla vänder sig om efter.
Där hade "patraskfamiljens" unge rivit ner en parfymhylla så att en massa flaskor åkte i golvet.
Då kommer direkt den okopplade hunden fram o nosar på mig o börjar morra o nafsa efter mig.
Jag går snabbt ut från affären med godiset i handen så då kommer en vakt efter mig o säger nåt på danska.
- Du kands ikke stulen blablabla.
O jag förstår ju vad han menar o säger att jag ska gå in med godiset igen o betala, men att ett hund höll på o hugga sönder mig där inne.
Han pekar då på en skylt där det står hundförbud i affären, o säger :
- Neinei, ikke hund.
O jag får fram:
- Jo där är han! O pekar på hunden som hade fått på sig ett koppel tillslut.
Han går direkt fram till familjen o skäller på dom.

När vi väl går ner o sätter oss i bilen så ser vi typkarln bära på lillungen o passerar pappas sida av bilen.
Självklart ska nåt hända då med, ungen sparkade med fötterna på bilen o pappa blir rasande:
- Vad fan, i helvete! De där jävlarna igen.
Han sliter upp bildörren o skriker på svenska:
- Se till din unge o hund förfan!
Det var det lilla han fick fram efter all skit med det där patrasket.

När färjan lagt till o alla bilar åker ut från däcket rör sig inte våran kö.
Pappa går efter en stund ur bilen o frågar en vakt varför våran kö står still men ingen annan.
Han säger då att det är nån där framme som tappat bort nån unge på färjan.
Vi tittar då framåt o ser att det är patraskfamiljens bil som står längst fram, o mamman står utanför.
(De hade typ 7 ungar i en superliten skåpbil)
Sen efter några minuter ser vi mellanungen komma med en vakt i handen o springer gråtandes mot mamman.
Sen kommer de iallafall i väg till slut o vi alla var riktigt ilskna då, haha.
(Hela bilkön blev alltså uppstoppade pga. den där familjen o fick vänta jättelänge tills ungen kom till rätta.)
Undra ur en sån här familj har det i vardagen? Allt detta hände på en timme, haha..

Senare blev vi stående i en bilkö utanför Köpenhamn. Där fick vi stå i en timme ;O Så sjukt jobbigt var det.
Även där blev vi irriterade på de elaka människorna som inte släppte fram de stackars bilarna som skulle svänga in i samma fil. Herregud, lite snäll kan man väl ändå vara?!

Aja det här blev ett superlångt inlägg men hoppas ni orkar läsa det där ändå, hehe :)
Nu var det mycket negativt i detta inlägg, men imorrn så kommer det bättre!
Hoppas ni har haft det jättebra hemma, o lika bra väder som vi haft! ;)
pusspuss


En sån här bil hade dem..

Imorrn kommer det hiss/diss om tysklandsresan!deutschsprechen biatch

Hejhej!

Nu sitter vi på hotellrummet, har varit på stan hela eftermiddagen. Fikade på ett jättemysigt ställe med supergoda bakelser, billiga som attan var dom också.

Det skönaste och bästa med Tyskland är att man kan gå in i vilken liten butik som helst och köpa alkohol. Det finns i varenda mataffär, typ hur många olika sorter som helst och åldersgränsen ligger på 16 år.
Så ni kan ju gissa vad vi har köpt på oss mest av under resan ? ;)

Vi har även hittat andra grejer, Veronica har storshoppat som bara den. Men Bea har dessvärre inte hittat så mycket, men litegrann iaf.

Idag gjorde vi världens fynd; Britney Spears goda parfymer fantasy och midnight fantasy på 100 ml för lite mindre än 300 kr. SVINGBILLIGT!

Här kommer lite bilder föresten:Mumsiga bakelser


En kyrka

samma kyrka från ett annat hållSomsagt, tyskarna har ett speciellt mode. Här ser ni en blandning mellan uggs och foppatofflor.,
ekkk..


Föresten så har vi båda börjat prata tyska som fan, speciellt med varandra. Men virran pratar även med butiksbiträden och sånt, bea är lite feg fortfarande.
Men modet här är helt annorlunda, och alla döljer sina kroppar när det är 30 grader ute. Vi går i jeansshorts och linnen typ, och ALLA kollar verkligen. Sen är killarna crazy och skriker efter oss :( dom har väl aldrig sett bara ben i stan på länge. Några kommer fram o frågar: kommen sie aus schweden? (kommer ni från sverige?) och vi ba: hehe.. jaaa klar. (ja självklart) sen skrattar dom.. Så tillochmed här märker man av svenska tjejers rykten tyvärr..
Idag mötte vi 2 tjejer som också hade shorts på sig, och vi sa till varandra: åhh första tyskarna med shorts. Sen hörde vi att dom pratade svenska med varandra haha.

Jaja, nu ska vi snart ut igen. Drar nog en sväng till LIDL och shoppar deras billiga o goda Rachmaninoff ICE ( deras smirnoff ice wannabe).

Vi älskar LIDL nu, har ändrat åsikt helt faktiskt. Okej, vi skulle aldrig i hela vårt liv äta deras tyska kött o så. Men godiset, drickorna och spriten är fabulous!

Auf wiedersehen!

Morgen..

Godmorgon på er :)
Vi sitter på hotellrummet och håller på o gör oss klara.
Vi ska snart åka till ett köpcentrum här i Lübeck. Det ser ut att vara fint väder idag också, vi har haft tur hittills med vädret :)
Hur är vädret hemma hos er?

Vi hörs lite senare med lite bilder :D
Ha det så bra, pusshej!


lite bilder

Nu ska vi ut o fika lite i stan på ett mysigt café. Dom har väldigt goda och billiga bakverk här faktiskt.

Lite bilder från tidigare idag strax innan en alkis kom fram o snacka med oss:

140 euro...

Kostar denna underbara parfym, Bond no.9 NYC.
Jag har aldrig känt något godare, helt otrolig doft!
Men som ni ser så kostar den tyvärr ca. 1500kr och det tycker jag är på tok för mycket för en parfym trots att den kanske innehöll 50ml eller mer.

Den jag luktade på var helrosa med lite vita detaljer, ursnygg var flaskan också.
Den påminner lite om doften på lushaffärerna, om ni har varit inne på Lush nån gång?!
Lite vanilj med inslag av frukter, men ändå exklusivt.

Här kommer iallafall lite bilder på några av dem:


Här är parfymen som jag luktade på, mums!


Så snygga!

Har ni sett denna parfymserie i Sverige? Jag har då inte gjort det.
Eftersom flaskorna är så speciella i färgerna så lägger man verkligen märke till dem när man går in i en parfymeriaffär.
I Tyskland har den nyligen kommit in så ni får väl hålla utkik i Sverige :)
Det tänker jag göra iallafall, hoppas bara att priset är billigare där..


Ändrad åsikt om Lidl...

Vi ber om ursäkt för att vi klankat ner på Lidl på många sätt o vis.
 Förut hatade vi verkligen Lidl, vi lade in det på "We don´t like"listan och visade oss aldrig i en butik.
 Vi lade nyligen ut bilder på äckliga korvar som ser ut som nåt helt annat, råa hamburgare o allt..
Men trots det äckliga köttet så finns det väldigt mycket bra grejer på Lidl här i Tyskland.
Att jämföra Sveriges lidl med Tyskland är som att jämföra dag o natt i princip.
Här i Tyskland är Lidl ungefär som Coop o Ica är i Sverige, fast det är mycket mycket billigare.

Igår storhandlade vi på Lidl här i Tyskland, vi hittade massvis med gott godis, drickor o jättegoda kakor o muffins.
Skillnaden på Sveriges Lidl och Tysklands är att här säljer de öl, vin & champagne, superbilligt dessutom!

Nu har pappa börjat köpt öl på Lidl:

2.50kr flaskan (5,2% dessutom.)
Lägg märke till det markerade Lidl-märket, hehe..

Jo men som sagt vi gillar Lidl´s godis o spriten där :D


Lite bilder...

Här kommer lite bilder från Deutschland :)

Förresten så hittade vi oss mycket fint idag, tittade lite noga nu i affärerna och kom in på ett sjukt stort köpcentrum med 7 våningar.
Jag (V) hittade mig en snygg t-shirt och en fin skjorta på Zara, även lite Dr hauschka produkter som var nästan halva priset mot i Sverige.

Bea hittade ett fint smycke och även hon dr hauschka produkter, så nu har vi ett stort förråd av hans produkter, hehe..


Parfymer på färjan


Utsikt från färjan


En ful bild på Virran


Bron över till Lolland


Zingobebi <3


Fint


Lübeck


Michael JacksonVi hörs senare :) Ikväll blir det nog att äta på nåt fint ställe.
Det är jättefint väder här i Lübeck så kanske blir bad nu..


Guten Morgen!

Nu har vi smällt i oss en riktigt god frukost, hoppas vi står oss nu i några timmar framåt, haha..
Snart drar vi ut på stan och ska titta lite i affärerna lite längre bort, där bla. Zara, Mango, Veromoda ligger :)
Nästan de enda affärerna vi känner igen från Sverige, eller ja New yorker och deichmann också.

Det tyska modet är väl inte riktigt som i Sverige, här verkar det vara modernt med långbyxor och en t-shirt, helst en enfärgad färgglad.

Lübeck är en gammal stad med väldigt gamla byggnader som är otroligt vackra.

De vackra kyrkorna i Lübeck

Hoppas ni har det bra där hemma, vi kommer att uppdatera lite senare och berätta om dagen.
Ni har kanske märkt att vi uppdaterar litegrann på dagarna o som tur är så har vi ju trådlöst internet här på hotellet :)

Vi hörs senare! Pussnipples

Hejsan alla!

Vi har varit på stan nu hela eftermiddagen nästan. Verkar vara en trevlig stad, men vi hann inte med så mycket eftersom det finns grymt mycket affärer.

Bea hittade en t-shirt och Virran hittade ingenting, men tror vi hittar mer imorn när vi kikar lite nogrannare.


Det hände en lite rolig grej när vi skulle till subway. Innan snackade vi om hur vi skulle beställa och vi kom inte på vad saltgurka hette. Så vi ba: ååh det heter nåt som är likt nipple... sen kom vi på det; PICKLE heter det ju.

Iaf sen när vi skulle beställa så frågar tjejen i kassan om Bea ville ha alla grönsaker på. då säger hon:

- No I don't want tomatoes and nipples. 
HAHA,  hon kom snabbt på mitt misstag och rättade mig sig snabbt, oh I mean pickles hehe..
Men hon tjejen i kassan vart lite halvchockad och sa typ: ehhm okey??
Så sjukt pinsamt, nipples o pickels är inte ens så likt? men sa bara det för att vi hade snackat om det innan o drivit lite om det.
Menmen, nu ska vi snart ut någonstans. Får se vart vi ska :)
Uppdaterar sen!


Lübeck

Nu är vi äntligen framme i LÜBECK! :D Vi är alla väldigt trötta efter den långa resan, haha.
Vi har varit vid Puttgarden och Burg och shoppat öl, cider & sprit :)
Det är superfint här och hotellet ligger hur bra som helst, vi har precis checkat in, det ser jättefräscht ut :)
Skönt att hotellet ligger typ mitt i stan så man slipper använda bilen!
Hoppas även att hotellfrukosten är god..

Vi får väl se vad vi hittar på nu ikväll, blir nog att äta på någon restaurang här i närheten, vi har iallafall hittat mycket fint på resan hit.
Vi tar nog även en liten runda på stan om det finns tid till det.

Vi uppdaterar kanske nåt roligare inlägg senare, hoppas ni har det bra där hemma (:

Nu får vi se hur mycket vi får användning av våra tyskakunskaper, haha, har redan hört en massa tyskar här, blir lite förvirrande tillslut.

KRAM


Såhär ser hotellet ut, nästan samma färg som vårt hus :)


LobbynScandlines

Nu ska vi gå ombord på färjan, alltså från Helsingborg till Helsingör :)
Sedan blir det ungefär 20mil att köra i Danmark tills vi är framme i Rödby, vi får väl se vart vi stannar i Danmark.
Det är därifrån nästa färja går, som går till Puttgarden i Tyskland.

Hoppas vi hittar lite fynd nu på båten. Man brukar ju hitta rätt mycket parfymer o sånt där, billigt godis brukar de ju också ha :D

Vi hörs lite senare, får se vart vi är nånstans då! Ha det fint, puss


Denna ska vi med :) Hbg


Och denna till Puttgarden


FB-friend

Min nya facebook-vän:Och JA den är äkta så det är inte ens något ni behöver fundera på.


LIDL

Nyss gjorde vi något vi inte har gjort på flera år. Vi besökte vår skräck ; LIDL!
Vi var grymt skeptiska innan, och trodde gamla tanter skulle slåss om rea-varorna där inne typ.
Men när vi väl kom in var vi typ själva i butiken, förutom en annan familj vars unge spotta på vår morsa (!). Ungen var typ tre år och mamma visste va hon skulle göra, det rann saliv på benet...
Iallafall, vi hittade massa gott godis och lite loka-vatten.


Virran framför lidl


skit...


typiskt lidl-vara... är det där korv verkligen eller är det vad vi tror att det är?


vi hittade råa hamburgare men vi tog dom här istället.................


...... som var lite godare.


i kön till färjan, panic!!!!

Förut när vi satt i bilen så skulle vi till burger king. Vi hittade inte eller visste inte var det låg, så vi ställde in på GPS:en för att hitta. Då körde vi jättelänge, sen helt plötsligt upptäcker vi att vi står i kö:n till färjan över till Danmark, dessutom var det bara lastbilar som fick stå där.
Alla i bilen fick halvt panik och helt seriöst så trodde vi där ett tag att vi skulle tvingas åka på färjan.
Men farsan fixade det och gjorde en snygg u-sväng över refugen mitt i kön. Och något burger king hitta vi inte, förmodligen var det "närmsta" burger king just i danmark och det var nog därför den visade vägen över till vårat kära grannland.
Men det ordnade sig, vi tog donken istället, yummie!!!


Shopping...

Tänkte visa lite av det jag shoppade i Helsingborg idag :)


 handstickad väst med silvertråd, saint tropez - 239kr (ord. pris 799)


Jadegrön t-shirt, gina tricot - 149kr


Peacetröja, gina tricot - 199kr


Peace t-shirt, gina tricot - 99kr


Stickad tröja, gina tricot - 349kr

Vad tycker ni om dagens inköp?! :)


Helsingborg shopping

Hej! Kom precis in tillbaka till hotellrummet efter en runda på stan. Ganska mycket bra affärer här faktiskt och Virran hittade mycket grejer medans bea kom tomhänt tillbaka, försöker ju spara pengarna till taxfreen och slösa dem på smink, godis o sprit istället ;) haha.. Snart tänkte vi dra ut o käka någonstans. Förut åt vi på en restaurang som inte var så god.. Vi tog Hawaii pizza, men det vi inte visste då var att det var svenskar som bakade pizzan, och den smakade inget vidare. Seriöst, det är något vi svennar måste erkänna att vi kan aldrig göra lika goda pizzor som utländska, inte ens i närheten.


Här får ni lite bilder.


Virran med nya västen


glad beis


Helsingborg

Vi är nu i Helsingborg, har varit på ett köpcentrum som heter Väla. 
Vi har nu checkat in på hotellet, riktigt fina, stora rum.
 Men nu väntas det shopping på stan :D
Hoppas bara de har fått in lite snygga höstkläder nu, är så trött på sommarrean med gamla kläder som de inte blir av med.
Det är så utplockat i affärerna och det är mest skit kvar, enligt oss då.
Det var väldigt längesen vi var i Helsingborg, vi blev såå glada när vi fick reda på att de har espresso house här!
Vi ska köpa oss en chailatte sen, hoppas jag(V)  inte gör bort mig IGEN...


Kullagatan i Hbg, verkar vara mitt i centrum (:

Vi uppdaterar mer senare om vi hittat nåt! Ha det fint sålänge


Mot hbg :)

Godmorgon alla läsare:)
Nu har vi precis klivit upp, alldeles yrvakna, hehe.
Vi känner oss riktigt trötta just nu, men det är ju väldigt tidigt på morgonen också.
Ska faktiskt bli skönt o komma iväg igen.
Idag bär det av till Hbg, tar ungefär 5 timmar att åka dit så det är rätt långt, menmen där blir det shopping förhoppningsvis :)
(Vi kom iväg lite senare än vad vi hade tänkt oss)

Vi kommer uppdatera sen när vi kommit fram, vi hörs senare idag! PussLårhöga stövlar

Lårhöga stövlar spås ju bli höstens största trend. Själva är vi lite halvt skeptiska till just den trenden. Väljer man fel stövel kan det nog lätt bli lite "slampigt". Dom är nog skitsnygga om man matchar rätt, har rätt stil osv.
Menmen vem vet, kanske stampar vi båda runt i stövlar som räcker över låren i höst och vinter.
Virran o Bea i stövlarna...

Vad tkr ni om lårhöga stövlar? Tror ni det blir en trend i höst?


We like / we don't likeAnkläppar

Seriöst, finns det något fulare än upp-pumpade äckliga läppar? Alltså, förstorade läppar på konstgjord väg. Okej om man förstorar dom litegrann i naturlig storlek, det är bara fint med fylliga läppar tycker vi. Men när det blir alldeles för mycket och käften istället ser ut som en anknäbb, då har det gått för långt.


18 års gräns på klubbar
Det är nog den absolut sämsta lagen som finns. I vissa andra länder har de ju ingen åldersgräns? Okej om de har åldersgräns på baren, att man inte kan köpa alkohol om man är under 18. Men att få sätta sin fot innanför dörren borde va okej även fast man är 16 eller 17?
Vad ska vi underåriga göra liksom!? Finns ingenting att göra, inte undra på att ungdomsfyllorna ökar? Det är väl det enda ungarna kan göra istället, supa skallen av sig.

We want to be here!!!


Skolan närmar sig.
Hur snabbt har inte det här lovet gått?
SJUKT fort, snart står vi där igen första skoldagen med en ångest utan dess like. Då börjar verkligheten igen och man inser allt man inte har hunnit med under lovet, allt man har skjutit upp och tänkt: meeh sommaren är lång, jag gör det där en annan dag. Men en annan dag kommer inte mer, skolan kommer nu.
Hejdå sommarlov, Hej skolhelvete..


Misstänksamma kicks-tanter.
Vi kan lova att varenda en av er som har besökt en kicks-affär har kännt samma sak som oss. Så fort man kliver in där så spärras ögonen upp av kassörskorna och man blir sedan mer eller mindre bevakad när man går runt där inne och kikar. De går lite "diskret" efter och låtsas pillra och fixa  med lite saker. Men man VET att de enbart går efter för att kolla om man snor något. Bara p.g.a det drar man sig för att köpa något på kicks, man känner sig inte bekväm där inne eftersom deras efterhängsna kassörskor tassar på tå efter en och bevakar..
Obekvämt, oartigt.Gamla människor
Finns det något gulligare än när en gammal tant eller farbror börjar prata lite med en. Om man sitter o väntar på bussen, eller sitter o vilar på en bänk eller något. När de kommer fram och pratar om både det ena och det andra. Det är så mysigt, och även coolt att dessa människor har varit med om så mycket. Många är ju runt 80 och de har ju upplevt så sjukt mycket grejer. De har liksom levt under 2:a världskriget, de var med när första tv:n kom, de upplevde första månfärden osv. För under de senaste 100 åren har världshistorien ändrats otroligt mycket, och vi beundrar dessa gamlingar som har upplevt det, live..


Så söta!

Tyskland
Många hatar Tyskland, varför vet vi inte. Kanske det hänger kvar fortfarande för det som hände för 60 år sen? We don't know. Kanske är det för att det tyska språket låter grovt!?? Nej somsagt vi vet faktiskt inte, varför har just Tyskland så många emot sig?
Vi har själva varit där, och gillar faktiskt det landet. Det är typ som i Sverige, fast lite roligare på något sätt. Tänk att dagarna i ända få höra: HALOOOOO ICH HEISSE THOMAS!! men en grov stämma, hur skönt är inte det att vakna upp till det på morgonen t.ex? haha. Nej men seriöst, vi hissar Tyskland. God mat, snygga kläder, bra shopping, sköna människor, och ett jävla grovt språk. Det är DET som behövs.
Tchüss!  (denna kärleksförklaring för tyskland har absolut inget att göra med att vi ska dit imorgon...)


Ipods
Det måste vara guds gåva till människan! Vi älskar våra ipods som om de vore våra små bebisar. Dom har räddat många tråkiga stunder, inte minst i bilen under 100-tals mil.Klänningar
Det absolut finaste och kvinnligaste plagget som finns. Alla oavsett utseende passar i klänning. Vi själva föredrar ganska korta klänningar, med ett par snygga high heels till är det OSLAGBART.trevlig fika

Kom ganska nyligen hem från Malin, vi hade det jättetrevligt borta i Åsbro.
Supergott fika också, mums!

Tänkte visa lite bilder från dagen också :)Julia o malin :)


Godaste kakan jag har ätit tror jag


Som ni ser här så njöt jag av kakan (ursäkta min blick, men blev chockad över hur god den var..)


Julia, Malin o Virris


VI

Tack för en trevlig dag tjejer <3Godmorgon!

Godmorgon på er :)
Hur är det med er idag?


Vi har precis käkat frulle och snart är det dax för promenad.
Idag lär det bli en lite halvstressig dag, för som ni vet så reser vi ju till tyskland inatt/imorgon.
Så det är en del att packa och fixa innan dess.
Sen ska vi också fira Malin som fyller 18 år, grattis gumman!

Nu ska vi börja fixa lite smått, uppdaterar senare.


Ännu en höjning...

Å vad glad man blir, nu börjar det likna nåt på bloggportalen.se för våran del :D
Nu har vi klättrat ytterliggare 2 placeringar, är 5:a nu i Örebro :O :)
veckans bär!

Storbloggarna..

Vilken storbloggare tycker ni bäst om?! Och varför?Blondinbella


Kenza


Kissie


Stinalee


Gaybloggen


Paow


Desiree Nilsson


Tyra Sjöstedt


FokiVeckans hemlisHalva min dator är fylld av bilder på Robert Pattinson. Riktigt pinsamt egentligen, men jag hade en sjuuuukt stor crush på honom hela vintern (den har inte försvunnit helt än, och det kommer den nog aldrig göra).
Var lite halvt besatt av honom faktiskt, vilket mina vänner/familj tyckte var lite jobbigt eftersom jag pratade lite mycket om honom ibland.
Han var överallt, bakgrund på mobilen och datorn, i min förra blogg prydde han många inlägg, twilight-filmen kollade jag lite på varje kväll innan läggdags. GAH! jag var lite instabil, minst sagt.
Och ja, som jag sa. Min dator är fylld till bredden med hans vackra ansikte...


En liten del, (väldigt liten..) Vad är gulligast? Att jag numrerar bilderna för att ha lättare hålla ordning på dom eller att jag tilltalar han vid sitt privata smeknamn; Rob?  hmm...förändring i mitt liv, välkommen!

Jag har bestämt mig nu. Mitt liv ska få en drastisk ändring.
Och ni bloggläsare ska faktiskt vara en del av det, ni ska få en uppgift av mig.

De senaste åren har jag varit lite halvrisig, mest fysiskt men även det psykiska har fått tagit smällar.
Jag har ofta blivit sjuk, varit trött, orklös, haft sömnproblem, humörsvängningar, deprimerad i mellanåt och jag  har väl aldrig riktigt förstått varför, eller egentligen har jag inte ens ifrågasatt det. Vanliga tonårsproblem har jag tänkt.
Men nu har det slagit mig, jag sköter min kropp alldeles för dåligt.

För 2 år sedan var jag aktiv inom friidrotten, tränade nästan varje dag OCH jag mådde bra.
Min kropp kändes friskare och renare på något vis. Visst, jag åt väl ungefär som nu; alltså 90 % av mitt matintag är onyttigheter. Men eftersom jag tränade märkte jag inte av det på samma vis liksom, träningen uppvägde så mycket.

Så nu har jag iallafall bestämt mig för att ta hand om min kropp mer, och faktiskt börja motionera. Till en börkan kommer det nog vara på pensionärs-nivå, eftersom jag har sjukt dålig kondition.
Men jag ska kämpa på! Ska motionera minst 1 gång per dag, och med motionera menar jag allt där jag rör mig (dvs. promenader, jogging/löpning, cykling, sporta osv)
Kommer nog mestadels bli raska promenader, men ska försöka springa lite också, lite...

Hur många gånger tror ni att jag har sagt det här? Att jag ska ändra allt blablabla... ?
Jo det här är nog hundra elfte gången faktiskt. Men nu ska jag ta till ett "vapen" som jag inte har haft förut. Mina underbara bloggläsare, ni ska få vara min coach.
Alltså märker ni en dag att jag inte har gjort min vardagliga motion, då jävlar får ni fritt spelrum att skälla ut mig!
Tror att det kommer funka, för inte vill/kan jag väl skämma ut mig på bloggen liksom? och få er läsare att tappa förtroendet för mig?
Nej, jag har bestämt mig!
Dessutom ska jag varje kväll innan läggdags göra 30 situps, 10 rygglyft, 20 utfall och 10 kissande hunden. Låter bra va?
Dock kan/vill jag inte ändra på matintaget nämvärt, godis och god mat är min passion med livet och jag vet att jag kommer må ännu sämre utan det. Men ska försöka att äta ett äpple då o då, så får vi se. Mitt godis-behov kanske dör ut automatiskt när jag börjar leva ett mer hälsosamt liv?
Den som lever får se.

Kom ihåg nu att skälla ut mig ordentligt om jag missar en dag!


Här var jag i min livs form, en glad  vältränad 12åring som hoppade höjdhopp.
 Miss that!


Kommentarer...

Jag vill tacka er läsare för era otroligt fina/snälla ord som ni ger till oss, ni ska veta att det värmer.
Det är ni som gör att vi tycker det är så kul att driva vår blogg, TACK! :)
Vi försöker o svara på precis alla som kommenterar något snällt eller ställer någon fråga om något.
Men trots dessa snälla kommentarer vi får av många av er så slinker det även in någon elak kommentar lite då och då.
De är väldigt få men vill ändå nämna det.

Igår tex. kom det in en kommentar från en viss Bianca, som självklart var anonym. Bara just det måste jag påpeka?! Varför är man anonym och kommenterar nåt elakt?
Vi hade kanske tagit till oss litegrann av din kritik om du hade vågat stått för vem du är.
Men när vi spårar ditt ipnummer så är du även anonym där och har en maskerad identitet som spammare.
Vi skulle aldrig ta åt oss av någon människa som har ett stort behov att sitta anonymt bakom en skärm och trycka ner andra människor, då har man ett stort problem själv.

Ditt liv verkar vara att sitta och tracka folk på bloggar och liknande eftersom du är en sk. "spammare".
Bästa tipset till dig Bianca eller vem fan du än är, försök o släpp andras liv och ta tag i ditt eget istället.Självklart vill vi gärna att ni läsare kan kommentera annat än bara fina ord om oss, ni kanske tkr vi uppdaterar tråkiga inlägg eller att vi kanske har sjunkit för er. Det är bra om ni kan stå för vad ni tkr och vem ni är och berätta det för oss. 
Det är bra att ni kan ge oss kritik också.

Och Bianca, om du ser detta som en seger, att vi har nämt ditt namn här i ett inlägg. Då har du missuppfattat det hela, vi tar inte åt oss av en människa som säkert inte ens heter bianca som har maskerad identitet alltså något att dölja. Vi tycker bara synd om dig.


Godmorgon!

Godmorgon på er :)

Idag så skiner solen, så man får hoppas på fint väder!
Idag blir det mest att packa o växla lite pengar till Tysklandsresan, vi åker på måndag natt.

Ska nog ta mig en latte nu, hehe så jag piggnar till lite.
Men vi hörs lite senare :)


mums..


Bloggtoppen!

Vi klättrar på bloggtoppen fast vi bara har varit med i 5 dagar nu!!!
Det går framåt :D

(bara så ni vet så är det i ÖREBRO)

27 dresses...
Jag har väldigt många klänningar, kanske inte har tagit med exakt alla men tog de som jag själv tycker om!
Take a look...


Här ligger allihopa i en hög men snart är de lite mer sorterade...


Från vänster: svart klänning - gina tricot, grå klänning - ginatricot & lila klänning - bikbok


Från vänster: rosablommig klänning - sisterspoint, svart klänning - gina tricot,
blommig klänning - gina tricot, rosa klänning - gina tricot, vit klänning - gina tricot &
blommig klänning - milkshake


Från vänster: vit klänning - gina tricot, svart klänning - gina tricot, rosa klänning - gina tricot,
blommig klänning - vila, svart klänning - vila & rödblommig klänning - vila


Från vänster: volangklänning - bikbok, "hästens säng" klänning - vila,
"hästens säng" klänning - vila, tubklänning - vila, svart klänning - vila &
vit klänning - gina tricot


Från vänster: klänning - monki, vit klänning - paris kate & I, mönstrad klänning - gina tricot,
blommig klänning - newyorker, klänning - ichi & svart/grå klänning - gina tricot

Vilken gillar ni mest?!A.L


top 5 skor!!!1. Gladiatorskor, köpta på nelly.com
2. Heels, köpta på Scorett
3. Klassiska converse, finns typ överallt..
4. Gladiatorskor med "krimskrams", på Nelly.com
5. Heels, Belle shoes

Älskar skor!


internetstrul

Internet slutade fungera för några timmar sen, och vi har haft mer eller mindre panik här hemma. Haha!
Hade fått ca 40 kommentarer nu under tiden det var trasigt, så vi svarar på alla era kommentarer snart.
När det slutar funka inser man verkligen hur beroende man egentligen är av internet, vi var liksom redo nu att sticka iväg till MCD för att surfa på deras trådlösa publika internet, DÅ är man desperat.

Vi uppdaterar snart med roliga inlägg :)


bloggportalen

Någon som kan med bloggportalen.se?
Vi gick med för några dagar sen, och vad vi har förstått så "uppdateras" det och visar veckobesökarna per timme eller något?
Men vi har ju bara varit med i 4 dagar. Borde dom inte vänta tills vi faktiskt har varit med i 1 vecka? Lite orättvist annars eftersom de andra bloggarna har funnits där länge.
Menmen inget att göra åt. Vi får väl se hur det blir med den saken, lite synd bara att det blir fel.


Godmorgon!

Godmorgon allihopa! :)
Jag vaknade runt halv 11 idag och det första jag gjorde var att äta lite frukost och sen gick jag ut för en promenad.
Det var riktigt skönt måste jag säga, ganska fint väder är det också.
Bea sover som vanligt, haha. Men det är ingen idé att väcka henne...

Idag eller imorgon blir det att växla pengar till euro, dock vet jag inte än hur mycket jag ska växla.

Nu ska jag ut i solen, vi hörs senare!


RSS 2.0
Alltomlinser.se

Erbjudanden24.se
Gratis-guide.se