rasa på bloggportalen

Tjenixen igen!

Flytten över till spotlife håller på för fullt just nu, vi kämpar såå! haha nejdå, det är teknikerna på spotlife som får jobba ;)

Tänkte bara meddela att vi kommer att rasa ner på bloggportalen nu när vi byter, inga besökare kommer att registreras förens om minst 1 vecka. Tänkte bara säga det så att ni inte tror att vår blogg går i konkurs eller nåt :P

Nu ska vi sova hade vi tänkt.
Hörs imorgon på apieceofsisters.se :DPassar på att lägga in en fin idolbild som vi fick ikväll!

 Tack Rebecca :)Avslöjandet!Men ni som inte vet vad spotlife är, så är det iallafall ett exklusivt bloggnätverk som bl.a Blondinbella är med i! =) Check it out!
veckans bär
Tummen upp för oss!

Som ni ser, går det bättre o bättre just nu för vår del, det känns jättekul! :D Vi har redan nu besöksrekord, undra var det stannar på innan kvällen är slut?! Tack alla söta läsare för att ni fortsätter att läsa vår blogg! <3VINNARE

 


Avslöjar hemligheten ikväll...
Röstningen avslutas 18.00!

 


dagens avslöjandeVarför har stor-bloggarna börjat videoblogga som aldrig förr?
Jo för att videofy som inte har haft en kampanj på länge har startat en ny kampanj, ALLTSÅ videobloggar de för fulla muggar just nu för att de tjänar stora pengar på det. Det är därför vi inte såg så många videobloggar innan kampanjen för bara några dagar sen ;) så nu vet ni!

För det är ju så, när det är pengar inblandat ja då passar vissa på...
Paow o dessie, rädda?En av de bästa grejerna med blogg-världen är ju att man kan kommentera andras inlägg, och svara de personer som har kommenterat ens egna inlägg. Vi gillar att man har chansen att uttrycka sina egna åsikter och tankar även i andras bloggar.
Därför kommenterar vi flitigt i både stor-bloggar och mindre bloggar.

Häromdagen upptäckte vi att PAOW och DESSIE, har slutat att acceptera våra kommentarer!?
Vad kommer det sig?
Är Paow rädd att vi ska avslöja hennes mail-trakasserier? (inte för att kommentarerna ens handlar om det).
Men Dessie, henne har vi aldrig haft något med att göra? Varför godkänner inte hon våra kommentarer!?

Vi har diskuterat det tillsammans fram och tillbaka, och vi båda kom överens om att det förmodligen handlar om att de är rädda för oss.
De ser oss förmodligen som ett hot, och tror att om de godkänner våra kommentarer så kommer deras läsare att överge dem och gå över till oss istället ;) haha.. don't think so, men man börjar ju undra!?

Ja, konstigt är det och det är pinsamt av dem att inte acceptera just våra kommentarer, men därimot godkänner de massa milslånga spam!?we want it!!

 


Good morning!

Godmorgon på er allihopa! :)

Nu har jag Veronica precis vaknat, jo jag borde ha sovit lite längre idag när jag inte är frisk direkt. Men jag sov ett par timmar igår så jag orkade inte ligga kvar i sängen. Nu ska jag bara ta en kopp te, så skönt för halsen!

Såhär ser min frukost ut idag:Brämhultsjuicen med hallon är så god! Den måste ni verkligen prova :)inte många dagar kvar nu...

Kvällens idolMehmed Jakic, grymt duktig o skön kille!Dagens händelse

Idag var jag och pappa o handlade på Willys. Vid kassorna/utgången så är det en polsk familj som plockar ihop sina varor och ska gå därifrån.

Då totalvägrar familjens yngsta lilla tjej som är ca 4-5 år att följa med hem, hon sätter sig på backen och typ gråter och vill absolut inte följa med mamma, pappa och sina syskon.
Då tar pappan upp en stor chipspåse ur kassen och viftar lite med den och skriker lockande på flickan.
Flickans ögon blir stora och hennes gråt upphör, hon reser sig snabbt upp och springer mot pappan med ett glädjetjut.

HAHA så jäklasöt! Men det roligaste var pappans lockrop, det lät precis som att han lockade på en hund o sa typ: kom då gummsan, jaa koooooom dååå!!!! (fast på polska)

Det var sjukt kul!

 


En bra låt!

 Den här låten berör verkligen, så otroligt underbar!
Vad tycker NI om denna låt med Bon jovi? :)Vem har finast hår?
igenväxt!Today I´m wearing this...Dagen är slut.

Jag har just genomlidit en av de värsta dagarna i hela mitt liv, och jag är fortfarande helt förstörd.
Men ibland tänker jag på annat i några ögonblick, blir distraherad, försöker koppla bort min smärta.
Men hur mycket jag än anstränger mig så tränger smärtan ändå igenom, och hopplösheten inom mig övertar återigen.
Har fått så otroligt mycket stöd av min familj, men även av vissa läsare som har kommenterat fina ord som har träffat mig rätt i hjärtat. Tack ni som har funnits för mig, ni som förstår vad jag går igenom. Egentligen är det nog inte så många (har jag märkt..) som faktiskt gör det. Men jag uppskattar verkligen er som tänker sig in i min situation och anstränger er för min skull.
All kärlek till er <3


Igår hände föresten en helt otrolig sak, ska inte gå in i detalj på det men det var ett tecken (bokstavligt talat) som bevisade för mig att min lilla bebis kommer att ha det bra nu, han kommer att få vara lycklig i djurhimlen.
Det gör mig ändå lugn och trygg att veta det.

Nu ska jag inte skriva mer, men det är ändå skönt att skriva av sig. Tro mig, det känns faktiskt enklare att dela sorgen med någon/några.

Ännu en gång, tack underbara läsare för era stöttande kommentarer <3
We like / We don´t like


IDOL
Vad är roligare än att sätta sig framför tv:n en vardagskväll med en stor godisskål och kolla på idol. Och skratta åt alla tabbar/idoler såklart. Vem gillar inte att idol är igång igen? :)YEAH!

Blondinbella tillbaka på tronen
Imorse märkte nog många av er att fjortisdrottningen Kissie gått om Blondinbella på bloggportalen med några tusen besökare. Många blev såklart chockade och Kissie själv blev övernöjd och skröt om detta i sin blogg. Men haha, det höll inte länge. Blondinbella är återigen tillbaka som sveriges bloggdrottning. Nu andas vi allihopa ut av lättnad...
Skjortor
Jeansskjortor, rutskjortor, gubbskjortor, jaa alla slags skjortor ni kan tänka er. Det är verkligen supersnyggt att matcha till leggings eller ett par tajta stuprörsjeans och ett skärp i midjan är som pricken över i:et. We really like it!

Människor som går emot strömmen
Finns det någonting tråkigare än när ALLA är likadana!? Likadana till sättet, utseendet, samma åsikter, värderingar och tankesätt. Nej, människor som går emot strömmen och är lite udda, dem gillar vi skarpt! Ofta är det sådana personer som pushar samhället framåt och samtidigt skapar en roligare atmosfär för alla. Men grejen är den att alla människor i hela världen ÄR unika, och alla har möjligheten till att vara en udda och egen person. Den enda förklaringen vi har till att alla inte går emot strömmen är p.g.a feghet och osäkerhet. Släpp det, VÅGA satsa och gå emot "normerna" i samhället.

Mysiga höstkvällar
Snart börjar löven gulna, temperaturen sjunka och halsdukarna plockas fram. Vad är då mysigare än att krypa ner i en skön fåtölj med en stor kopp varm oboy, raggsockor på fötterna, och en nära vän framför en bra p-rulle. (HAHAH, nej vi skämta bara) en bra film såklart;)
Inget går upp emot det? ellerhur? När regnet dessutom smattrar mot fönsterrutorna, ja då är det ren njutning! 


Mums...

Fjortis-bantning
Bloggvärlden svämmar över av olika bantningstips från blogg-fjortisarna. En chailatte om dagen, äta endast 1 mål per dag, bantningspiller så du diarréar, ja listan kan göras lång.
Och vi båda 2 ställer oss frågan? Vad har hänt? Dessa tjejer prioriterar alltså smalheten framför sin egen hälsa, vilket är sjukt. Men vi är också förundrade över, var tusan är deras föräldrar?
De som ofta får anorexia berättar ju inte direkt för päronen:"idag drack jag bara en chailatte weii :D".
Ne de flesta smyger ju med det. Men dessa tjejer skriver ju öppet om det på bloggen, varför rycker inte föräldrarna in? Eller är det så tragiskt att de inte ens bryr sig?

Nej tack till bantningspiller!Blogg.se statistikräknare
Många har nog märkt det redan, men vi är så trötta på det nu så vi lägger den på WE DON'T LIKE ändå.
Ena dagen fastnar statistiken kl 20.00, medans andra dagar räknar den inte alls. Sen när man jämför statistiken från blogg.se med en mer pålitlig statistik-räknare (google analytics) så skiljer det ibland 1000 besökare. Det är ju sjukt!? Vad är det för system egentligen? Kan inte alla klaga till blogg.se, så kanske de gör någonting åt sin misslyckade statistik-räknare!?

Okänsliga människor
Dagar som denna blir vi verkligen chockade över hur respektlösa och okänsliga vissa personer är.
Vart är empatin någonstans!? Varför bryr sig vissa bara om sig själva?
Vissa kan inte ens känna medlidande när någonting hemskt händer utan antingen ignorerar det totalt eller hackar ner på någonting annat. Ibland blir vi faktiskt mörkrädda för vissa av er, tyvärr.

Svininfluensan
Alla snackar om det och media har förstorat upp det som bara den. Vet att vissa har snackat om att det är typ "nya pesten", "värsta epedemin någonsin" osv. Men nu träder ju läkare fram o säger att det inte är farligare än den vanliga influensan. Blir vi lugnare, JA! Men det känns ändå olustigt på något vis, sjukt många människor runt om i världen har ju faktiskt dött av det!


SÖTISAR!

Donkens cheeseburgare
På sista tiden har cheeseburgarna på mcd blivit flottiga, slemmiga och svettiga (haha). Vad kommer det sig?
Förut var de ju så fantastiskt goda, åt minst ett par stycken per vecka. Nu kan vi inte ens titta på en utan att känna avsmak. Lite synd faktiskt, de är ju så billiga...


uschh..
inte lång tid kvar nu.

 


kvällens bästa idolVem tycker ni var bäst?!Veronicas shopping!


Så, vad tycker ni?! :)Videoinlägg!

Veckans tips!


(vill tillägga också att mineralfoundationen och mineralveilen är i mindre förpackningar mot om man köper de var för sig)


I'm broken

Ni där ute som någon gång har haft ett husdjur ni har brytt er om och älskat, vet nog hur jag känner mig just nu.
Ett djur kan betyda så mycket mer än vad många tror, för mig är djur i princip lika betydelsefulla som människor.

Jag har alltid varit en djurvän, djur har så länge jag kan minnas skänkt mig en enorm glädje i livet. Jag tror också att de husdjur jag har haft genom åren har format mig till den jag är idag, jag har fått känna på en så äkta och oskyldig kärlek som bara ett djur kan ge.
Min empati och djuphet tror jag härstammar dels från mina föräldrar, men också från den kärlek jag har gett och fått tillbaka av mina älskade djur som alltid har funnits där för mig känslomässigt.

Jag kommer ihåg som om det var igår när jag var liten och mitt första djur dog, jag minns det än idag i detalj. Jag var krossad, endast 11 år gammal. Men mitt hjärta var krossat, jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Jag var totalt hjälplös.
Samma känsla infinner sig idag, men med en annan ton. En mer realistisk ton, en mognare ton, en annan ton 7 år senare. Men ändå, nästintill samma ton.
Vad ska jag göra?
Jag vet att det är ovanligt att många bryter ihop på det här sättet när ett djur dör, men jag är sådan. Jag kan inte tänka tanken att reagera annorlunda än vad jag gör, jag vill inte reagera annorlunda.
Jag är unik, och det är såhär jag fungerar.

Jag älskar dig P, mer än vad någon mänsklig varelse någonsin kan ana. En djup plats i mitt hjärta tillhör dig min bebis.
Du kommer få det bra nu, du kommer att bli väl omhändertagen av Z, S o S. Du kommer att vara lycklig, fri, skutta runt och hoppa över hinder och självklart knapra i dig massa godsaker. Det du älskade att göra, det du var lyckligast av.

Är så glad och tacksam att jag fick säga hejdå, få krama om dig, klappa dig, och hålla i dig, även om du var så svag så höll du ut tills jag fick den chansen. Du kämpade in i det sista, och det är vad jag och resten av familjen kommer att minnas dig som; en kämpe.
 
I'm forever yours <3


For all those times you stood by me.
For all the truth that you made me see.
For all the joy you brought to my life.
For all the wrong that you made right .
For every dream you made come true.
For all the love I found in you.
I'll be forever thankful baby.
You're the one who held me up,
never let me fall.
You're the one who saw me through, through it all.


You were my strength when I was weak.
You were my voice when I couldn't speak.
You were my eyes when I couldn't see.
You saw the best there was in me.
Lifted me up when I couldn't reach.
You gave me faith 'coz you believed.
I'm everything I am,
because you loved me.


You gave me wings and made me fly.
You touched my hand I could touch the sky.
I lost my faith, you gave it back to me.
You said no star was out of reach.
You stood by me and I stood tall.
I had your love I had it all.
I'm grateful for each day you gave me.
Maybe I don't know that much,
but I know this much is true.
I was blessed because I was loved by you.

You were always there for me.
The tender wind that carried me.
A light in the dark shining your love into my life.
You've been my inspiration.
Through the lies you were the truth.
My world was a better place because of you.

I'm everything I am,
Because you loved me.

Rest in peace P <3 23/9 2003 - 10/9 2009.
(skulle ha kunnat lagt upp bild, namn osv. Men jag gör inte det eftersom att vissa människor är så respektlösa, även när sådana här händelser har inträffat. Och jag vill inte ha några sådana minnen utav den här dagen...)

 


kvällens skönaste idol

Många såg nog Idol ikväll?
Vi tyckte att de 2 killarna som drev, och hade en guitar-hero gitarr med sig in var HUR SKÖNA som helst! hahaha.
Länge sen vi skrattade så mycket. Därför får de nu äran att bli utnämnda till:

 

 Sköningar!


naglar!
När sanningen inte räcker till...

Vi har fått många mail från tjejer som mår dåligt p.g.a de utseende ideal som formar dagens samhälle.
Bloggar har  ju en så stor genomslagskraft på besökarna, alltså är det inte så konstigt att många yngre tjejer ser upp till sina blogg-idoler. Dessvärre är inte alltid bilderna på bloggerskorna helt sanna, många retuscherar och redigerar bilderna hit och dit. Förminskar och förstorar diverse kroppsdelar osv.

Därför var våra tidigare "När sanningen inte räcker till..." inlägg väldigt populära hos våra läsare, och många sa till oss efteråt att deras självförtroende hade stärkts av att se sanningen. Det gör oss så otroligt glada, att vi kan påverka och göra våra läsare starkare inombords!

Så många tjejer har mailat oss och bett om ett ytterligare "När sanningen inte räcker till..." inlägg, där vi faktiskt visar sanningen om Kissies retuscherings-missar. Inte ens hon är perfekt!
(kolla gärna de gamla "när sanningen inte räcker till inläggen..." HÄR, HÄR och HÄR !

Och ni som ändå tycker att vi är elaka och gör fel i att publicera detta inlägg, eller tycker att vi inte har något liv när vi letar fel på Kissie, så kan ni läsa DETTA innan ni uttalar er!

(Vi redigerar också våra bilder ibland, men ENBART med ljus, kontrast och skärpa. Absolut ingenting annat.)


rätt svar

De som hade rätt var:Lisa, Caroline, Jessica. Bra gjort av er :)

Många av er hade riktigt bra argument och åsikter kring vad skillnaderna var på dessa bloggerskor. Självklart håller vi med många av er! Men i detta fallet tänkte vi på en lite mer ytlig skillnad; Löshåret. Men alla era åsikter var bra och läsvärda.


Frukost!

 


Mode-dissar!

 


4 dagar kvar

 

Ni har väl inte glömt bort att ni som gissar rätt på vad som händer på söndag, vinner en överaskning? ALLA som gissar rätt alltså, så det är ju en ypperlig chans att bara chansa på något! För du kan ju ha rätt!? eller hur ? :)
Beas gamla blogg

Det finns ju en del nyfikna bloggläsare, eller hur? ;)
Så tänkte faktiskt ge er adressen till min (BEA) gamla blogg. Där står det lite mer "personligt" vad jag gjorde om dagarna, tankar osv. Så lite kul för er som är intresserade att läsa igenom den :)

(för att hitta inläggen måste du trycka på ARKIV (sen välja månad) för att kunna läsa)
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL BLOGGEN!

Har ytterligare en gammal blogg som är ännu äldre.
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL DEN ÄLDSTA BLOGGEN!

Godnatt på er allihopa!


idolbilderTack JUNO!


Tack MARTIN!


Tack SOFIAH!


Så otroligt gulliga är ni!!


love!
Bloggkonversationer!

Videoinlägg!Här kommer ett ytterligare efterlängtat videoinlägg :)


Vad har de gemensamt?Vad har Dessie, Paow och Kissie gemensamt?
Vad har Foki, Kenza och Blondinbella gemensamt?

Vad skiljer dessa 2 "grupper" åt?

Tro inte att det är så pass enkelt att svaret är att den ena "gruppen" är blonda, och de andra är brunetter. Svårare än så är det ;)Dagens!copycats

Nu är det inte bara stor-bloggare som kopierar oss och våra inlägg, trenden har även nått små-bloggare.
Att hitta ett helt inlägg som är kopierat rakt av från oss börjar bli vardag. Det finns även de som "kopierar" vår "blogg-image" och gör om hela sin blogg och gör liknande inlägg som oss, liknande design osv.

Ska vi ta det positivt eller negativt?
Både och tror vi, det är ju hur kul som helst att människor gillar vår stil och ideér men ibland kan kopieringen gå till överdrift faktiskt.
Självklart ska man ta ideér och finna inspiration från andra bloggare, det är ju bara roligt! Men försök att sätta en egen personlig touch på det också.

Sen vill vi bara säga att vi älskar alla våra läsare, men om ni råkar vara just en copycat så.. aa det gör inte så mycket ;) Vi tar det som en komplimang!


Kändis-Look alikes!
Sjuka...

Godmorgon på er! :)
Vi är lika sjuka idag med, nästan ännu värre :/ Tråkigt men sant.
Men nu ska vi gå iväg o koka lite grönt te, bra för halsen!

Vi hörs lite senare med ett roligare inlägg :)


populäraste bloggarna på bloglovin
TACK minnie och jjuno!

Fick en Spotify-invite av MINNIE och JUNO !
Tack så jättemycket, riktigt snällt av er :D


spotify!

 


look alikes

 


Kissie vs. KenzaHumör!
Retuchering


Idag retucheras i princip ALLA bilder på kändisar som finns i tidningar och på internet. Man får ju en bild av hur vackra och perfekta dessa kändisar är, men det är inte alltid hela sanningen.

Här kommer 2 bilder på Gisele Bündchen. Den ena är hon osminkad på, den andra har jag (bea) retucherat lite snabbt. Och det bör tilläggas att jag inte alls är speciellt haj på det här med retuchering, men tänk på hur bra proffsen isåfall är? Och vilken skillnad det blir när dom retucherar?

 Vad tycker ni om retuchering? Rätt eller fel?


dagens!sjuka

God morgon!

Vi sitter här båda 2 och snorar, nyser o hostar. Vi båda är jättesjuka :( poor us..
Bea ska snart till läkaren o kolla upp sina lungor, har väntat i ett halvår för att få tid.

Vi är också irriterade o besvikna, för igår slog vi besöksrekord och SJÄLVKLART gick blogg.se's statistikräknare sönder. Så grymt irriterande! Bloggportalen visade att vi hade väldigt många besökare igår. Så skittråkigt att blogg.se' ska krångla en massa.
Menmen, nu ska vi båda koka oss lite te och be till gud att vi blir friska snart.

puss på er!


om 1 vecka...

Ni minns väl att vi var på *hemligt* bloggmöte i lördags?

Vad detta handlar om ska vi inte avslöja nu, utan det sker om 1 vecka. Det är en ganska stor grej faktiskt som vi båda två ser enormt mycket fram emot. Men mer ska vi inte avslöja nu, men vi tänkte att ni skulle få gissa vad det handlar om? Den/dem som gissar rätt får en överraskning då!!

Så skriv upp nästa söndag i era almanackor så får ni se vad *den stora grejen* handlar om ;)

 
Svar på frågestunden del 2.

 


idolbilder

Vi får ju in del idolbilder av gulliga läsare. Och somsagt så blir vi sjukt glada varje gång, och självklart visar vi upp era mästerverk här i bloggen.
Enjoy!

Tack JASMINE :)


Tack LISA :)


Tack STEPHANIE :)

Jättefina allihopa, och tack tjejer ännu en gång :)


new computerMin dator gick ju sönder häromveckan så nu måste jag köpa en ny!
Men vet inte vad jag ska köpa för dator.
Vilket märke? Vilken modell?

Har ni något tips på en ny dator??
(den ska kosta mellan 6000-11000 kr)


Elakaste bloggerskan


paow är igång igen!!!!

sant eller falskt?


Vad tror ni??
Den som får alla rätt vinner en hemlig grej. Så gissa på nu!! (eller läs arkivet i vår blogg haha)


bloggarnas outfits, vilken är värst?
DEL 1 frågestunden

 

Ni shoppar ju ganska mycket ( verkar de som på bloggen iallafall) , vart får ni alla pengar ifrån? Har någon av er extra jobb?

Svar: Jo vi shoppar ganska ofta faktiskt. Vi båda har jobbat litegrann sen har vi snälla föräldrar och morföräldrar.vilken parfym använder ni?;) haha! nä men, vad är de pinsamste ni någonsin gjort?;) 

 

är ni tvillingar ??

Svar: -Har hur många parfymer som helst men våra favoriter är Flowerbomb från viktor o rolf (Veronicas) och HOT från Ralph Lauren (Beas).
-Oj.. haha händer oss sjukt pinsamma grejer ofta. Läs i arkivet, finns massa händelser där. Men den pinsammaste för Bea är nog när hon gick in i en glasdörr mitt på krämaren och det small som bara den haha. Veronicas pinsammaste är när hon skämde ut sig inför en snygg kille som jobbade på espresso house i göteborg.

Svar: Nej, Bea är 91a (18 i december) och Veronica är 93a (fyllde 16 i augusti)måste börja med att säga att jag tycker att eran blogg är jättebra! och ni är otroligt snygga, båda två!
men aja.
- hur ser eran närmaste framtid ut?
- vilken ''storbloggare'' tycker ni mest/minst om?
- vad är det klatigaste ni gjort(a)?

Svar: Tack så mycket, snällt sagt :)
-Våran närmaste framtid med bloggen är lite "hemlig" än så länge, men vi lovar att berätta allt snart ;)
- Vi tycker bäst om Kenza och Blondinbella. Vi tycker sämst om Kissie och Dessie.
- Läs ovan det är både pinsamt och klantigt haha.

har ni gjort er design själva?
Är du och din syster nära?

Svar: Vi är väldigt nära!är bea ett smeknamn?
vem är äldst av er?

Svar: Ja, det är ett smeknamn för Beatrice.
Bea är äldst!

Vad tycker ni om adidasbyxornafån stadium som är tajta från knäna neråt som varenda blattekille har ? :P
Längd o Vikt ?
Skostrl :P ?

Svar: - haha sånna har våran killkompis, härliga mysbyxor ;)
- Veronica= 162 cm, 50 kg. Bea= 172 cm, 55 kg.
- Veronica= 38, Bea= 37-38
Hej tack för en bra blogg:)

- Varför börjde ni blogga? :)
- Hur kommer det sig att man tjänar pengar på att blogga är det för att ni har annonser?:)
- Vad läser ni för program på gymnasiet ?:)
- Har ni något husdjur? :)

Svar: Hej!! tack för din komlimang.
- Vi började för att vi tyckte att det verkade kul, samt att vi hade en unik idé att vara 2 systrar som bloggar tillsammans.
- Ja, vi tjänar småpengar på våra nuvarande annonser. Men har somsagt andra projekt på G som ger bättre utdelning.
- Bea läser frisör och Veronica business.
- Japp, 1 hund och 3 kaniner. Vi är riktiga djurmänniskor!

vad väljer ni, se riktigt bra ut men lukta hur äckligt som helst eller se tokiga ut men lukta gott? haha

Svar: Svårt haha.. lukta gott tror vi att vi skulle välja faktiskt.Kan inte ni sätta in en bild på er utan smink? :D

Svar: Javisst det kan vi göra. Kika in i bloggen framöver så lägger vi in en snart.Hey, jag har några frågor !
Vilka är era favorit bloggar ? :)
Gör ni bloggdesigner ?
Vart gör ni era såå grymt snygga bilder och designer ? :D
Kram hoppas ni kan svara ! :D

Svar: - Kenza och Blondinbella.
- Ja, men bara åt oss själva :P
- Bilderna fotar en fotograf åt oss eller vi själva, designerna gör vi i photoshop CS2

Hej tjejer!

Tänkte bara höra hur ni kom på att ni skulle börja blogga och vad målet med er blogg både var innan och hur målet med bloggen ser ut nu?

Kram!
Svar: Bea hade en blogg innan och tröttnade på den, sen kom vi helt plötsligt på att vi skulle starta en tillsammans. Vi hade inget speciellt mål, bara att det skulle vara kul liksom. Vårat mål med bloggen nu är att våra läsare underhålls och gillar vår blogg, sen är det självklart kul om den växer också.
Hur har ni bestämt er för att bloggar tsm?
Tänk om ni gillar samma kille hur ska ni då göra?
O tjäna nåt på bloggen?:)

Svar: Kolla ovan :
)-Haha, det har faktiskt hänt en gång! Men vi båda skippade honom.
-Vi tjänar litegrann nu, men det blir snart bättre.

tv serier ni följer? (:

Svar: Bea är en riktig tvserie tönt. Följer bl.a: desperate housewives, gossipgirl, lost, one tree hill, 2 and a half men, heroes, the l word, o massa massa fler haha. Veronica följer 2 and a half men.hur mycket pengar får ni i månaden? :)

Svar: Oj! det är olika. Några tusen.


har någon av er någonsin rökt, eller i alla fall provat?
har ni några gemensamma vänner eller umgås ni med olika personer?
om ni fick välja vilket yrke som helst att jobba med, vad skulle ni då välja?

Svar: -Vi har båda testat och bea feströker ibland, inte nyttigt!!
- Ja vi har rätt många gemensamma vänner.
- Veronica vill bli polis. Bea har många drömyrken haha, allt ifrån jurist, politiker och polis till stylist, journalist och massa annat.Vad tycker ni om Örebro?:)

Svar: Det är helt OK här. Men föredrar och Stockholm och Göteborg.vad tycker era föräldrar om eran framgång?:) är dom glada?:) kram!

Svar: Dom är jätteglada för vår skull och framförallt stolta :) kram på dig också!
hej jag och min syter ska oxå göra blogg tillsammans, har ni nå förslag på bloggnamn, till en blogg?

Svar: apieceofsisters2 hahah nee vi driver bara! ingen aning, kom på något unikt bara. Systrarijeans.blogg.se skriker Virran här bakom mig HAHA!!

 

Var är Videobloggen som skulle komma igårkväll?
Vad har ni för teckensnitt på texten "Postat av" här i kommentarerna?
Gör ni gratis bloglayouter? Annars, vad tar ni för dom? Om ni gör alltså :P
Vad är erat mål med bloggen?
Röker ni? eller snusar?
Biter ni på naglarna?
Noppar, vaxar eller använder ni sk ögonbrynskniv till ögonbrynen?
Har ni pojkvänner?
Har ni haft pojkvänner?
Är ni oskulder?
Svarar ni verkligen på alla frågorna? ^^

Svar: - Den är uppe nu
- Juice tror jag den heter.
- Nej vi varken skänker eller säljer designer, finns inte tid för det tyvärr.
- Att våra läsare ska gilla bloggen och få en rolig stund när dom besöker oss, att bloggen blir större är ju också kul.
- Nepp
- Nej
- Noppar ögonbrynen gör vi
- Nej vi är båda singlar
- Ja vi har haft pojkvänner
- Privat.
- Nej inte alla, inte de som är för privata.
Vad vill ni jobba som när ni blir "vuxna"?

Svar: bloggare såklart haha ;)

Tänkte fråga om det kommer upp något video-inlägg?
Det hade varit skit kul :)

Svar: Den är uppe på bloggen nu
Hej, jag älskar verkligen eran blogg! WOUNDERFUL! men nu har jag tre frågor som jag vill att ni ska svara på :P
1. Hur kom det sig att ni började blogga ?
2. Kan inte ni videoblogga ? och visa era outfits mera?
3. Är ni oskulder?(måste inte svara på detta)

Svar: TACK! Vad glada vi blir :)
- Har redan svarat på den frågan några gånger, står högre upp :)
- Vi har börjat videoblogga nu faktiskt, vi hade tänkt börja visa dagens outfits mer faktiskt.
- Privat.-hur många poäng hade ni när ni gick ut grundskolan?
-Har ni något förslag på någon hemmakur för håret?
-Vad är eran favoritfrisyr?
-Jag har typ page men tycker det är så himla svårt med frisyrer, har flätor i luggen, mittbena, vanligt men det ser jämt så tråkigt ut.. förslag?
- En favoritaffär?
- Har ni sportat någongång?
- brukar ni gå osminkade?

Svar: - Veronica hade 300 poäng och Bea gick ut med 250.
- Hmm.. hemmakur vet vi inte, men ha inpackning eller balsam i bastu så blir håret alldeles lent efteråt.
- Page är en fin frisyr! Man kan ju variera den som du redan gör, med flätor, olika benor osv. Kan ju även ha olika hårband o diadem osv.
- Veronica = Gina tricot. Bea = Zara.
- Ja vi har båda varit väldigt aktiva inom friidrott i många år. Har även hållt på med massa andra sporter när vi var yngre.
- Ibland, inte så ofta i skolan dock.hur skulle eran perfekta party-outfit se ut? :D

Svar: High heels, kort snygg partyklänning, stora guldörhängen.
varför startade ni blogg tillsammans och inte enskilt :)

Svar: En kul och unik grej, sen om det funkade eller inte visste vi inte innan. Men nu har vi insett att det var en riktigt bra idé :)

Tjänar ni pengar på eran blogg? :)
hur får man bort finnar?

Svar: Lite för tillfället.
Använd bra hudvårdsprodukter och torka absolut inte ut huden med starka produkter!

vilken e vilken? hehe förlåt men jag har aldrig fattat de redigt när jag kikat in på bloggen x)

Svar: Fattar inte riktigt frågan men om det är som vi tror att du menar; VEM är VEM? Så är den ljushåriga Bea och den mörkhåriga Veronica.

hur kan ni ha så mycket pengar hela tiden, för ni shoppar ganska mycket ?
tjänar ni pengar på eran blogg ? :))

Svar: Våra föräldrar o morföräldrar ger oss en del, sen har ju bea jobbat mycket i ett år också..

vad fick ni i för skolor i högstadiet ?
Vad är ert bästa skönhetstips ?
O vilken parfym använder ni ?

Svar: - Vi gick båda 2 på adolfsbergsskolan
- Drick mycket vatten och grönt te, sov mycket också.
- Olika faktiskt, bl.a flowerbomb från viktor o rolf, Hot från Ralph Lauren, britneys fantasy, Dior's jadore, armani code osv.

favvofilmer? :)
jag har en långärmad, svart tröja med vita tunna ränder, den är liite för kort i magen för att ha till jeans, har ni några förslag hur jag kan bära upp den?

Svar:- Älskar filmer, men favoriterna är nog twilight och titanic.
- Hmm. Ha höga jeans eller andra höga byxor till den, eller kanske en hög kjol? :)

 

Favorit band/artist ?
Favorit läsk?
Favorit mat?
Favorit tvprogram?
Favorit film?
Svar: -Veronica= Gillar allt ifrån the red jumpsuit till Akon, har alltså ingen speciell. Bea= Gillar också många olika.. Michael Jackson, Chris Brown, Akon, Lil wayne, Beyonce, Rihanna, Flo rida osvosv mest hiphop o rnb-artister.
- Cola
- Veronica= Maxmat. Bea= asiatiskt och grekiskt
- Veronica= 2 and a half men. Bea= desperate housewives
- Titanic o Twilight.
Detta var alltså del 1, del 2 kommer imorgon :)


Första videoinlägget!

 
(sorry för dålig bildkvalitet, vet inte varför det blir så. Men inget att göra åt :/ )Shopping!

home

Nu är vi hemma efter en dag i stockholm.
Mötet gick kanonbra!
Sen shoppade vi på stan, och senare åkte vi även till FORUM nacka.
En väldigt rolig och händelserik dag.God frukost!bloggtips

Tänkte tipsa er läsare om hur man får en mer strukturerad och organiserad blogg :)
Jag (b) har börjat anteckna ideér om blogginlägg i min kalender/anteckningsbok.

Har några som är återkommande, te.x veckans tips, veckans bär osv. Det är sådana inlägg som kommer igen hela tiden. Men jag skriver även upp andra bloggideér, specifika ideér som jag så fint kallar det ;)
Det ploppar upp nya ideér om inlägg som vi skulle kunna skriva hela tiden, på bussen, i skolan, i duschen osv. Men ofta glömmer jag bort ideén. Men nu när jag har denna kalender med mig och ska börja anteckna noggrant i den så är nog chansen väldigt liten att jag glömmer bort.
Tycker att det här är rätt smart, och tror att bloggandet blir både enklare och roligare med lite stuktur på det. För ibland kan vi sitta och verkligen inte komma på vad vi ska skriva om, då är det ju perfekt att ha ett lager med ideér.

(gjorde censur på "specifika ideér", eftersom då kanske någon annan snor ideén innan vi själva har gjort ett inlägg. Vore ju lite synd, eller hur? )


different style

 


Frågestund!

Ännu mer idolbilder!

Nu har vi fått ytterligare 3 idolbilder från söta läsare :) Tack så mycket! De är så fina.

Gjord av: Lejla


Gjord av: Bitte


Gjord av: Linavinnare i tävlingen!


Veckans tips!
övar i cammen ;)

Ikväll kommer ju somsagt vårat första video-inlägg, många har ju velat det så självklart ställer vi upp för er underbara läsare ;)

Virran har inte kommit hem än, så jag (BEA) sitter här i min ensamhet och övar framför cammen haha.
Här får ni lite smakprov:

 
Update: Videofy.me funkade inte idag heller, så ska försöka imorgon istället med något annat. Sorry att det krånglar så, men imorgon LOVAR vi att det kommer ett videoinlägg :)


kissie dödshotad

En ny grej alla i bloggvärlden snackar om just nu är en galen tjejs dödshot mot Kissie, Amandavardet, Rahlenfeldt och andra enligt henne "fjortis-bloggare".
Innan jag såg videon tänkte jag: åhh haha orka nån som driver bara!
Sen såg jag klippet och efteråt var jag helt tom.
Jag var chockad över denna tjejs råhet och allvar.
Jag blev också rädd, och tanken slog mig att det faktiskt finns sådana där människor där ute.
Sjuka människor som kanske inte förstår eller kan kontrollera sina handlingar.
Hur kan man hata någon man inte känner, och samtidigt dödshota den på youtube?

Visst, hon kanske driver. Men det är lika sjukt att driva om nåt sånt allvarligt :S


Jag vill inte se den videon något mer, lovar att jag kommer drömma mardrömmar om henne inatt :( buhuuu...

Men ni som vill se kan ju kolla:
top 3 bästa läppglansenSthlms bästa butiker!

Alla dessa butiker kommer vi definitivt besöka på stockholmsresan, helt klart!Fin idolbild

Här kommer ytterligare en idolbild från en otroligt gullig läsare :) Tack så mycket Maja!
Självklart att vi vill visa upp den här i bloggen.
Här är hennes blogg förresten: MAJA


Jättesöt ju! :)


Marieberg galleria

Marieberg galleria ligger i Örebro och det finns lite över 100 butiker där. De har riktigt bra affärer, väldigt bra urval och fin atmosfär.

Här kommer lite "fattas-affärer-lista":
Videoblogga?!Nu frågar vi er läsare ännu en gång, tycker ni att vi borde lägga in lite videoinlägg i bloggen lite då och då?
Vi vet att vi frågat er förut om det men eftersom så många verkar vilja att vi ska börja videoblogga så funderar vi faktiskt lite på det.
god morgon!

Godmorgon på er!

Vaknade alldeles nyss och sitter här nu med en kopp grönt te.
Som vissa märkte så var vi inte med på tv4 igår vid 22.15 (endast 18.30) men nu har vi fått reda på av några läsare att vi var med på morgonen nu 7.30, tyvärr missade vi det haha. Menmen.

Ska göra oss i ordning nu sen är det skola o praktik som gäller för vår del.

Idag blir det virran som uppdatetar eftersom jag (bea) slutar väldigt sent, så vid 7 - tiden lär ni få se ett inlägg av mig/oss båda.

Men ha en trevlig dag allihopa :)

Föresten fick vi ytterligare en idolbild igår kväll!
Denna är också hur fin som helst, så roligt att få idolbilder :D


Tack så jätte mkt http://loppeloppans.blogg.se :)Idolbild

Fick precis vår första idol bild!
Superfin och vi blir så rörda och framförallt glada.

Tack så mycket Isabell <3 (som tyvärr inte har en blogg, annars skulle vi självklart länka dig)

elakhet

Elakhet.

Det är ett ganska omfattande ämne som många inte yttrar sig om.
Det tycker vi är fel, för idag är elakhet ett stort problem i samhället.
Att människor är elaka mot varandra klassar nog många som ett vardagligt problem som är mycket mindre viktigt än vissa andra samhälls frågor. Men egentligen tycker vi att elakheten är roten till de flesta problem i dagsläget.

När man är elak mot någon annan mår man inte bättre själv, snarare tvärt om.
Varför är man då elak?
Vi tror att det handlar om att man försöker övertala både sig själv och andra att man är bättre än den personen man är elak mot, att ens självförtroende ska höjas genom att sänka någon annan.
Men så funkar det inte, självförtroende är inte någon stapel som sänks och höjs mot hur illa man behandlar andra.
Din självförtroende stapel blir inte högre bara för att du sänker en annan människas stapel, olika människors staplar spelar inte ut varandra. Livet är faktiskt inte ett spel där man använder människor som spelpjäser.
Livet är så mycket mer än så, och den enda som kan styra ditt liv är enbart du själv.

Ni som har ett behov att vara elaka mot andra, tänk istället; Vad kan jag göra för att höja mitt eget självförtroende? Vad kan jag göra för att må bättre själv och samtidigt bli av med detta elakhets-behov?

Vetenskapen om människan har utvecklats väldigt mycket de senaste åren, och idag är det bevisat att människor som sänker/mobbar eller är elaka mot andra faktiskt är de som mår sämst, har sämst självförtroende osv.
Därför är det ganska genomskinligt när människor faktiskt är elaka mot andra, VI vet att ni är osäkra, vi vet att ni enbart har detta behov eftersom ni mår dåligt.

Så för er egen skull, täck det istället genom att vara snäll och trevlig mot alla. Vi lovar att du kommer må bättre och bli stolt över dig själv. Iochmed det tror vi också att ditt självförtroende kan höjas när du börjar trivas med dig själv och ditt beteénde :)

Vi säger inte nu att vi aldrig är taskiga mot folk. Visst, vi har nog aldrig varit elak MOT någon, men såklart händer det att man snackar skit om folk osv. Och vi skäms över det, och efter varje gång det har hänt får vi dåligt samvete. Men det är en påminnelse att vi faktiskt har lite att jobba på hos oss själva.
Men efter varje gång är vi ett steg närmare att faktiskt skippa det där töntiga beteéndet helt.
Men vi kan samtidigt trösta oss själva med att vi faktiskt är väldigt milda i vårat beteénde mot hur många andra är.

Med detta inlägg vill vi få sagt att: var inte elak, din osäkerhet lyser igenom och det blir istället pinsamt eftersom man förstår ju sanningen med ditt beteénde (dvs att du är osäker).

Var snälla mot alla så kommer allt bli enklare i livet :)tv-klippet!

Nu ligger tv-inslaget på nätet, så vi postar det här:

Haha ja somsagt, VÄLDIGT annurlunda att se sig själv på tv. Lite scary :P

(kan ni inte se klippet här så gå in på denna LÄNK! )


omg

HERREGUD!
Nu var det gjort. Kändes skitkonstigt att se sig själv på tv, riktigt skum känsla haha.

Men vi är ändå trots allt nöjda, hade ju kunnat varit värre ;)

Bara att vänta till 22.00 o kika igen, skulle tydligen vara en lite kortare variant då.

lägger in inslaget sen när klippet kommer på webben!


Förändring på Gina!

Nu har vi kommit hem efter en liten tur på Marieberg galleria (igen).
Veronica köpte några plagg på gina som vanligt. När Virran väl hade köpt plaggen märkte vi en så stor förändring på gina tricot :O Nya påsar hade dom o även lade vi märke till nya prislappar! Vilken förändring :O WOW!
Här kommer lite bilder på plaggen hon köpte:

haha


hahaha


Tv4 ikväll?

Nu har tv4-killen hört av sig till oss, sändningen blir alltså av ikväll! :D
Tv4´s regionala nyheter alltså, det sänds 18.30 och ett lite kortare 22.15.
Hoppas ni kommer att titta på intervjun ni örebroare :D
Ni andra kan ju iallafall kolla på tv4s webb och kolla på klippet där!
Men vi kommer så småningom publicera klippet här i bloggen :)

Å vad nervöst o se oss i tv ikväll! Fy vad hemskt :O


bästa!


Hon uppdaterar ofta, är först med det smaskigaste skvallret, vet det ingen annan skvallerblogg vet.
Ja, där har vi sveriges bästa skvallerblogg!!

HÄR hittar ni hennes grymma blogg.


Pinsamt Paow!!!


Se hela intervjun HÄR!tävling!För att komma in på Starlashops's hemsida klicka på bilden!Tävlingen avslutas på fredag kl.18.00 :)


Detta vill jag ha...
Tv inspelning, done


Nu är vi precis klara med tv-inspelningen.
Det gick bra tycker vi, och inga större missöden inträffade förutom att Bea ramlade på grusgången haha. Men det kommer inte med i tv får vi hoppas ;)

Vi var supernervösa innan, och minutrarna innan han (tv-killen) kom satt vi och skrattade nervöst helt okontrollerat. Men när vi hörde ringklockan plinga så skärpte vi till oss.

Men nu är det gjort iallafall och det sänds troligen imorgon kväll på regionala nyheterna (örebro län) på tv4, kl 18.30 och 22.15. KOLLA DÅ!!! :D

Men vi kommer ändå att lägga in inslaget här i bloggen eftersom det senare läggs upp på tv4's hemsida.

Men vi uppdaterar mer imorn när vi är säkra på när det sänds!


Beas kalender
ljuvlig parfym!En av världens kändaste nutida konstnärer; Andy Warhol som bl.a har målat detta kända motiv:


Har kommit med en ny parfymserie Bond no 9; som har tagit namn efter New Yorks olika stadsdelar och kända platser. Det tycker vi är lite häftigt!
Vi hittade denna parfym-serie i Tyskland, och vi båda 2 blev kära direkt. Inte bara i de otroligt goda dofterna utan även också i flaskorna, de var som små konstverk allihopa. Hur coola som helst!
Vi tänkte båda köpa varsin flaska och trodde att de kostade i vanlig parfym-prisklass.
Men, njaaa. Vi blev chockade när vi fick reda priset; 150 euoro (ca 1500kr). Och tyvärr ställde vi tillbaka flaskorna och gick besvikna därifrån.
1500 kr för en parfym? Ja, det tyckte vi var alldeles för dyrt.

Men om man hade mer pengar, ja då skulle vi inte tveka.Chinatown


Bryant park


Lexington avenue
Brooklyn

(detta var bara några få ur serien, finns jättemånga till)

RSS 2.0
Alltomlinser.se

Erbjudanden24.se
Gratis-guide.se