vi, elaka?

Det är verkligen otroligt kul att bloggen har vuxit sig så stor, och på så kort tid!
Alla snälla kommentarer gör oss så glada, och vi berörs verkligen av det ni säger till oss.
Men så kommer vi till de elaka kommentarerna, som vi har tagit upp rätt mycket på sistone. Men det är verkligen så tråkigt att det ska behöva vara så.
Vi har inte en blogg för att få skit kastad på oss, vi vill bara sprida glädje och skratt med våra inlägg.

Vi skulle aldrig någonsin vilja vara elak mot någon annan medvetet, det har vi verkligen inte hjärta till att vara. Men när folk ändå anklagar oss för att vi är elaka mot Kissie när vi avslöjade hennes retuch-fusk, då tänker man verkligen till. Vi skrev det i inlägget då redan, men att vi publicerar ett inlägg om henne och hur hon fuskar beror på en rad olika anledningar:

1. Många tjejer mår otroligt dåligt idag p.g.a de ideal som man möts av hela tiden, vart man än är. Och många unga tjejer ser upp till Kissie, och självklart har dom alltså henne som förebild. Och vi har inte rätt att dömma om hon är en bra eller dålig förebild MEN att hon lurar människor och hela tiden framställer sig som så snygg, självsäker och perfekt skapar ännu mer osäkerhet hos unga tjejer, DET har vi svårt att se förbi.
Alltså gjorde vi dessa inlägg för att människor ska se att inte ens hon är perfekt. Det tror vi kan stärka många, att inse just det.

2. Kissie's attityd på bloggen är under all kritik. Hon hackar på folk, trycker ner människor, ljuger och sprider rykten. Då tänker vi såhär: är det såhär alla tjejer som faktiskt har henne som förebild ska bete sig? Klart att dom apar efter sin idol. Men det är skrämmande, tänk om faktiskt alla var som Kissie? Skulle nog inte vara så kul. Därför tycker vi att hennes trovärdighet spricker lite grann iochmed alla hennes bilder som är så omgjorda, så återigen kanske vi kan bevisa för unga tjejer att NEJ Kissie är inte perfekt, Kissie är inte en ram för hur man ska vara som ung.

3. Vi vet att Kissie säkert inte är såndär som hon är i bloggen i verkligheten, vem vet? hon kanske är en jätte snäll och ödmjuk tjej? Men att bete sig som hon gör ENBART för att locka läsare är fel, väldigt fel.

Egentligen borde vi inte ens ha behövt skriva detta inlägg, det borde vara självklart. Men när vi fortfarande får anklagande kommentarer om att vi är elaka, då tycker vi att vi har rätten till att försvara oss.

Jaja, tur att det positiva med bloggen överväger så pass mycket som det gör. Så det negativa skiter vi i nu för tillfället, vem orkar slösa energi på det liksom ? :D

Besöksrekord ikv igen, sjukt kul!
Nu ska vi båda två sova, godnatt på er alla underbara läsare.





Kommentarer
Postat av: Baby Melody

Jättebra skrivet. Jag håller med =)

2009-08-20 @ 06:13:23
URL: http://babymelody.blogg.se/
Postat av: Hilea

tycker kissie faktiskt får skylla sig lite själv med så mycke lögner i sin blogg...

2009-08-20 @ 10:15:17
URL: http://hileasoltun.blogg.se/
Postat av: Anonym

bra skrivet och en sak till!



VEM AV ER SKULLE BÖRJA TRÄNA OCH LÄGGA UT TRÄNNINGEN?? HAR INTE SETT ETT; SKÄMS



(heheh de va så vi skulle göra va :P så jag tolka iaf :P)

2009-08-20 @ 13:17:51
Postat av: nat.

håller m till 110 procent broes! :D

2009-08-20 @ 21:14:54
Postat av: Fatima

Vilken trevlig sida! Me like (:



Angående Kissie så tycker jag inte det är hennes skyldighet att uppföra sig som en förebild bara för att det finns yngre tjejer som ser upp till henne.

2009-08-21 @ 00:22:03
URL: http://queenfatima.bloggspace.se
Postat av: tjejen.

Håller med, gör verkligen dt!

Kissie borde inte va en förebild som hon håller på i bloggen. Men jag har själv velat va som hon, och dt ledde till bråk uppkäftighet mm. Jag förlora en väldigt bra vän. Jag var väldigt elak mot hon, och tillslut blev hon förbannad. Men nu har dt gått ett tag och vi är vänner igen :) Och för ett tag sen så blev jag ledsen för att en utav mina vänner svek mej och var elak mot mej. Så nu fattar jag hur jävla hemsk jag var !



Herregud, jag blir jätte arg när jag läser Kissies blogg iblan. Och hon är mycket äldre än mej också! ( elr 4 iaf)



Kram :)

2009-08-21 @ 15:04:02
Postat av: Celina

Amen! Det är verkligen hemskt för generationen som får växa upp med hela "Kissie-idealet". Som att tonåringar inte har tillräckligt med jobbaiga saker runt omkring sig.

2009-09-09 @ 17:11:27
URL: http://schlaijna.blogg.se/

Kommentera här!

Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Shopping och Mode
RSS 2.0




























Alltomlinser.se

Erbjudanden24.se
Gratis-guide.se