MJ

Har spenderat min kväll med gabriella. Vi satt och bokstavligt talat; grät framför tv:n. Vi kollade på Michael Jacksons begravning. Det var så otroligt sorgligt, och allting var så himla vackert. Michael hade älskat sin egen begravning.

Många fina tal hölls, men de allra finaste och mest rörande kom från hans bror  Marlon och hans egen dotter Paris.
Något som Marlon sa som borde ge folk en tankeställare; "Now they will leave you alone Michael". (syftade på journalister, papparazzis och media överhuvudtaget) Och jag håller med, jag tror att media hade en stor inverkan på att det gick utför för Michael. Han levde som i ett fängelse och hade ingen frihet alls. Inte konstigt att han åt massa piller för att dämpa sin ångest, det skulle väl vem som helst göra!?
Och lilla Paris, hon sa inte så mycket. Men de ord hon sa fick det nog att brista för många. Hon sa ungefär: "sen den dagen jag föddes har du varit den bästa pappan man kan ha, och jag älskar dig så mycket". Hon grät samtidigt och stakade sig fram lite, och det gjorde allt ännu mer känslosamt. Nej, gud så fint det var! Michaels familj och 3 barn var ju med på cermonin, och hans barn är så himla fina.

Tycker otroligt synd om MJ, alla hemska rykten som förföljde honom ENBART för att andra skulle tjäna pengar på honom. Så när ni läser något nästa gång, tänk till innan ni dömer. För skvallerblaskorna har faktiskt ofta fel, otroligt fel.

Michael Jackson, din tid på jorden är över, men det betyder inte att du inte kommer finnas här med oss. Du finns med oss i ord, tankar, minnen och framför allt i din musik. Miljontals människor beundrar dig, ser upp till dig och älskar dig, och det är ett tecken på att du har spenderat din tid här i denna värld och använt den väl. Din musik kommer alltid att leva vidare, i våra hjärtan kommer heal the world, bille jean, thriller och alla dina låtar spelas upp om och om igen för all framtid. Det är inte bara musiken som gjorde dig till den speciella personen du var, utan också den viljan att hjälpa andra som har det svårt. Att få med sig andra människor till att göra detsamma, och att i ditt läge med hur mycket berömmelse och pengar som helst ändå tänka oegoistiskt och kämpa för människors rätt.
Ett gott och rent hjärta, det är vad Michael Jackson hade.

-Vila i frid MJ, king of pop, the world loves u -





Så vacker när han var ung och o-opererad.



Kommentarer
Postat av: Caroline ♥

Hej! fin blogg!!!

ska vi följa varandra på bloglovin?



För ny musik kolla också gärna in: http://coolwhateva.blogg.se/

2009-07-08 @ 01:46:58
URL: http://babymamadrama.blogg.se/
Postat av: Ajlin

Det här är nog det första blogginlägget jag läser sen Michaels död där någon faktiskt verkar innerligt berörd av att han är borta. De allra flesta fortsätter bara komma med pedofilanklagelser och verkar nästan glada över att han är död. Jag blev hjärtligt och innerligt lessen när han gick bort och hans minnesgudstjänst igår rörde mig verkligen.

2009-07-08 @ 09:51:56
URL: http://ajlin.blogg.se/
Postat av: Leia

Såg också på det.

2009-07-08 @ 12:28:00
URL: http://onlyforever.blogg.se/
Postat av: bea

Ajlin: Ja, MJ är en legend oavsett alla falska anklagelser mot honom. Han har gjort mer för popmusiken än vad alla dagens stjärnor har gjort tillsammans. Jag berördes också djupt vid minnesgudstjänsten, otroligt sorgligt!

Må the king of pop vila i frid.

2009-07-08 @ 14:19:13
URL: http://apieceofsisters.blogg.se/
Postat av: Jonathan Söderlund

Så otroligt glad jag blir av att läsa detta, äntligen en person som tycker precis som jag!

Fiinns inte ord för hur stor han var alltså..

Min topp 5 lista skulle se ut så här:

1.Smooth Criminal

2.The way you make me feel

3.Man in the mirror

4.Billie Jean

5.Invincible

nej en topp 5 lista räcker inte :O

låtar som They don't care about us

Who is it, Scream, Leave me alone, P.Y.T , You are my life, You rock my world, You are not alone!, wanna be startin something, Childhood, Dangerous....



Världen har inte förstått vilken fantastisk person och musik/dansare han var.. föränn nu.



Jag plussar för senaste skivan Invincible från 2001, grymt underskattad!

snygg blogg! hejhej

2009-07-29 @ 03:15:53

Kommentera här!

Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Shopping och Mode
RSS 2.0




























Alltomlinser.se

Erbjudanden24.se
Gratis-guide.se