We like / We don´t like


IDOL
Vad är roligare än att sätta sig framför tv:n en vardagskväll med en stor godisskål och kolla på idol. Och skratta åt alla tabbar/idoler såklart. Vem gillar inte att idol är igång igen? :)YEAH!

Blondinbella tillbaka på tronen
Imorse märkte nog många av er att fjortisdrottningen Kissie gått om Blondinbella på bloggportalen med några tusen besökare. Många blev såklart chockade och Kissie själv blev övernöjd och skröt om detta i sin blogg. Men haha, det höll inte länge. Blondinbella är återigen tillbaka som sveriges bloggdrottning. Nu andas vi allihopa ut av lättnad...
Skjortor
Jeansskjortor, rutskjortor, gubbskjortor, jaa alla slags skjortor ni kan tänka er. Det är verkligen supersnyggt att matcha till leggings eller ett par tajta stuprörsjeans och ett skärp i midjan är som pricken över i:et. We really like it!

Människor som går emot strömmen
Finns det någonting tråkigare än när ALLA är likadana!? Likadana till sättet, utseendet, samma åsikter, värderingar och tankesätt. Nej, människor som går emot strömmen och är lite udda, dem gillar vi skarpt! Ofta är det sådana personer som pushar samhället framåt och samtidigt skapar en roligare atmosfär för alla. Men grejen är den att alla människor i hela världen ÄR unika, och alla har möjligheten till att vara en udda och egen person. Den enda förklaringen vi har till att alla inte går emot strömmen är p.g.a feghet och osäkerhet. Släpp det, VÅGA satsa och gå emot "normerna" i samhället.

Mysiga höstkvällar
Snart börjar löven gulna, temperaturen sjunka och halsdukarna plockas fram. Vad är då mysigare än att krypa ner i en skön fåtölj med en stor kopp varm oboy, raggsockor på fötterna, och en nära vän framför en bra p-rulle. (HAHAH, nej vi skämta bara) en bra film såklart;)
Inget går upp emot det? ellerhur? När regnet dessutom smattrar mot fönsterrutorna, ja då är det ren njutning! 


Mums...

Fjortis-bantning
Bloggvärlden svämmar över av olika bantningstips från blogg-fjortisarna. En chailatte om dagen, äta endast 1 mål per dag, bantningspiller så du diarréar, ja listan kan göras lång.
Och vi båda 2 ställer oss frågan? Vad har hänt? Dessa tjejer prioriterar alltså smalheten framför sin egen hälsa, vilket är sjukt. Men vi är också förundrade över, var tusan är deras föräldrar?
De som ofta får anorexia berättar ju inte direkt för päronen:"idag drack jag bara en chailatte weii :D".
Ne de flesta smyger ju med det. Men dessa tjejer skriver ju öppet om det på bloggen, varför rycker inte föräldrarna in? Eller är det så tragiskt att de inte ens bryr sig?

Nej tack till bantningspiller!Blogg.se statistikräknare
Många har nog märkt det redan, men vi är så trötta på det nu så vi lägger den på WE DON'T LIKE ändå.
Ena dagen fastnar statistiken kl 20.00, medans andra dagar räknar den inte alls. Sen när man jämför statistiken från blogg.se med en mer pålitlig statistik-räknare (google analytics) så skiljer det ibland 1000 besökare. Det är ju sjukt!? Vad är det för system egentligen? Kan inte alla klaga till blogg.se, så kanske de gör någonting åt sin misslyckade statistik-räknare!?

Okänsliga människor
Dagar som denna blir vi verkligen chockade över hur respektlösa och okänsliga vissa personer är.
Vart är empatin någonstans!? Varför bryr sig vissa bara om sig själva?
Vissa kan inte ens känna medlidande när någonting hemskt händer utan antingen ignorerar det totalt eller hackar ner på någonting annat. Ibland blir vi faktiskt mörkrädda för vissa av er, tyvärr.

Svininfluensan
Alla snackar om det och media har förstorat upp det som bara den. Vet att vissa har snackat om att det är typ "nya pesten", "värsta epedemin någonsin" osv. Men nu träder ju läkare fram o säger att det inte är farligare än den vanliga influensan. Blir vi lugnare, JA! Men det känns ändå olustigt på något vis, sjukt många människor runt om i världen har ju faktiskt dött av det!


SÖTISAR!

Donkens cheeseburgare
På sista tiden har cheeseburgarna på mcd blivit flottiga, slemmiga och svettiga (haha). Vad kommer det sig?
Förut var de ju så fantastiskt goda, åt minst ett par stycken per vecka. Nu kan vi inte ens titta på en utan att känna avsmak. Lite synd faktiskt, de är ju så billiga...


uschh..
Kommentarer
Postat av: Sophie

haha klockren bild av blondinbella och kissie :P (skratt)

2009-09-10 @ 23:50:55
URL: http://sophaj.blogg.se/
Postat av: LINNEA KEEN

håller med er på alla punkter !

2009-09-10 @ 23:59:36
URL: http://alittlebitoflinnea.blogg.se/
Postat av: Baby Melody

Heheh, svettiga burgers! Ni är bäst!:DHåller med om precis allt ni skriver där.Hoppas ni får en härlig fredag fina tjejer!

<3

2009-09-11 @ 01:34:31
URL: http://babymelody.blogg.se/
Postat av: Olivia

ååh jag har alltid tyykt att ni har såfina bilder på bloggen! fin text och sånt också! vilket data-nånting gör ni om bilder på?älskar eran blogg och älskar när sanningen inte räcker till!

2009-09-11 @ 06:49:51
URL: http://blogg.passagen.se/olivia-djur/
Postat av: Rebecca

Om svininfluensan så är dte ju så att vi får veta hur månag som har dött, men vi får inte veta vad omständigheterna var! Dom 150 i mexico som hade dött var dom som bodde på gatan och antagligen sjuka från före, dom andra har varit i "risksonerna" Ta det lugnt, om du är i riskson kommer du vara en av dom förtsa som får vaxin :) Och om du inte är i riskson är chansen att du dör, extremt liten. Så ta det lugnt bara :)

2009-09-11 @ 07:59:33
URL: http://beccislife.blogg.se/
Postat av: Emmy

Hahaha! "En bra p-rulle" - den var bra! Fick en chock först men det är verkligen min humor!

2009-09-11 @ 08:39:15
URL: http://www.wonderfulemmy.se
Postat av: MARIA ♥

Håller med er om allt! Ni är riktigt duktiga på att skriva och komma på ideér. Keep it G!:D

2009-09-11 @ 08:48:15
URL: http://mstappe.blogg.se/
Postat av: www.emandm.blogg.se

kunde inte hålla med mer :)

2009-09-11 @ 11:11:59
URL: http://emandm.blogg.se/
Postat av: Mindou

håller med det där med cheeseburgarna :O !! qp cheese är mkt godare...

2009-09-11 @ 20:43:28
URL: http://mirandagehlin.blogg.se/
Postat av: Danielle

Eran blogg är jätte bra :D <3

2009-09-12 @ 16:32:45
URL: http://danniih.blogg.se/

Kommentera här!

Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Shopping och Mode
RSS 2.0
Alltomlinser.se

Erbjudanden24.se
Gratis-guide.se