We like / we don't like



Ankläppar

Seriöst, finns det något fulare än upp-pumpade äckliga läppar? Alltså, förstorade läppar på konstgjord väg. Okej om man förstorar dom litegrann i naturlig storlek, det är bara fint med fylliga läppar tycker vi. Men när det blir alldeles för mycket och käften istället ser ut som en anknäbb, då har det gått för långt.


18 års gräns på klubbar
Det är nog den absolut sämsta lagen som finns. I vissa andra länder har de ju ingen åldersgräns? Okej om de har åldersgräns på baren, att man inte kan köpa alkohol om man är under 18. Men att få sätta sin fot innanför dörren borde va okej även fast man är 16 eller 17?
Vad ska vi underåriga göra liksom!? Finns ingenting att göra, inte undra på att ungdomsfyllorna ökar? Det är väl det enda ungarna kan göra istället, supa skallen av sig.

We want to be here!!!


Skolan närmar sig.
Hur snabbt har inte det här lovet gått?
SJUKT fort, snart står vi där igen första skoldagen med en ångest utan dess like. Då börjar verkligheten igen och man inser allt man inte har hunnit med under lovet, allt man har skjutit upp och tänkt: meeh sommaren är lång, jag gör det där en annan dag. Men en annan dag kommer inte mer, skolan kommer nu.
Hejdå sommarlov, Hej skolhelvete..


Misstänksamma kicks-tanter.
Vi kan lova att varenda en av er som har besökt en kicks-affär har kännt samma sak som oss. Så fort man kliver in där så spärras ögonen upp av kassörskorna och man blir sedan mer eller mindre bevakad när man går runt där inne och kikar. De går lite "diskret" efter och låtsas pillra och fixa  med lite saker. Men man VET att de enbart går efter för att kolla om man snor något. Bara p.g.a det drar man sig för att köpa något på kicks, man känner sig inte bekväm där inne eftersom deras efterhängsna kassörskor tassar på tå efter en och bevakar..
Obekvämt, oartigt.







Gamla människor
Finns det något gulligare än när en gammal tant eller farbror börjar prata lite med en. Om man sitter o väntar på bussen, eller sitter o vilar på en bänk eller något. När de kommer fram och pratar om både det ena och det andra. Det är så mysigt, och även coolt att dessa människor har varit med om så mycket. Många är ju runt 80 och de har ju upplevt så sjukt mycket grejer. De har liksom levt under 2:a världskriget, de var med när första tv:n kom, de upplevde första månfärden osv. För under de senaste 100 åren har världshistorien ändrats otroligt mycket, och vi beundrar dessa gamlingar som har upplevt det, live..


Så söta!

Tyskland
Många hatar Tyskland, varför vet vi inte. Kanske det hänger kvar fortfarande för det som hände för 60 år sen? We don't know. Kanske är det för att det tyska språket låter grovt!?? Nej somsagt vi vet faktiskt inte, varför har just Tyskland så många emot sig?
Vi har själva varit där, och gillar faktiskt det landet. Det är typ som i Sverige, fast lite roligare på något sätt. Tänk att dagarna i ända få höra: HALOOOOO ICH HEISSE THOMAS!! men en grov stämma, hur skönt är inte det att vakna upp till det på morgonen t.ex? haha. Nej men seriöst, vi hissar Tyskland. God mat, snygga kläder, bra shopping, sköna människor, och ett jävla grovt språk. Det är DET som behövs.
Tchüss!  (denna kärleksförklaring för tyskland har absolut inget att göra med att vi ska dit imorgon...)


Ipods
Det måste vara guds gåva till människan! Vi älskar våra ipods som om de vore våra små bebisar. Dom har räddat många tråkiga stunder, inte minst i bilen under 100-tals mil.



Klänningar
Det absolut finaste och kvinnligaste plagget som finns. Alla oavsett utseende passar i klänning. Vi själva föredrar ganska korta klänningar, med ett par snygga high heels till är det OSLAGBART.



Kommentarer
Postat av: Niclas

vilka läppar.. mår illa..

2009-08-03 @ 21:49:44
URL: http://niclasstahl.blogg.se/
Postat av: J E S S, armwrestling <3

Håller verkligen med om att gamla människor kan vara mysiga ibland. Så trevligt när de helt plötsligt börjar prata med en. Tänk om dagens ungdomar också kunde vara så!

2009-08-03 @ 21:51:34
URL: http://jessicab.blogg.se/
Postat av: erika

sv; absolut! lägger till dig direkt. :)

2009-08-03 @ 21:56:06
URL: http://ouppie.blogg.se/
Postat av: Emma

SV; Tack så jättemycket!! :) Följa varandra med bloglovin? :)

2009-08-03 @ 22:00:14
URL: http://rosaapantern.blogg.se/
Postat av: Dixi Wonderland

Svar: Nej min pojkvän och en vän har hjälpt mig med vissa saker ;D

2009-08-03 @ 22:03:22
URL: http://iadorehersexyhair.blogg.se/
Postat av: LINNEA

riktigt fin header asså ;o vem har gjort den? <3

2009-08-03 @ 22:05:16
URL: http://linneafranzen.blogg.se/
Postat av: LINDEROTH

Jag håller med om typ allt förutom de där om 18-årsgräns på klubbar/krogen. Helt rätt faktiskt. Okej nu är jag arton också, men har precis fyllt så jag kommer ju ihåg hur det är.. men det finns en anledning till att det är så. Desto roligare blir det sen dessutom, när man väl får ;)



Har också skrivit om de där fula läpparna.. hon hade riktigt snygga läppar innan. Jag tror hon ångrar sig, hon vågar bara inte erkänna det :/

2009-08-03 @ 22:11:18
URL: http://dlinderoth.blogg.se/
Postat av: Lollo

Håller med om dissen på hennes läppar!

2009-08-03 @ 22:17:01
URL: http://allaslollo.blogg.se/
Postat av: Jossie Possie

sv: jaha ja linnet är ju jätte fint =)

2009-08-03 @ 22:45:39
URL: http://jossiepossie.com
Postat av: BEATRICE GOTLÄNNING [foto]

tack så mycket sööstnosar! :D

2009-08-03 @ 22:46:21
URL: http://beattriicee.blogg.se/
Postat av: Emma

SV; Okej, tack :) Lägger till er också!

Jag dissar också Kissies läppar!

2009-08-03 @ 22:54:38
URL: http://rosaapantern.blogg.se/
Postat av: Elina

De flesta av oss har nog haft ett par jeans där gylfen slutat fungera eller kanske aldrig fungerat ordentligt. Den vägrar hålla sig på plats och sjunker ett par cm, eller ännu värre hela vägen...



Haft problemet med några jeans? Titta vad en smartass har uppfunnit för detta problem på min blogg! =)

2009-08-03 @ 23:10:05
URL: http://klassensfru.blogg.se/
Postat av: D E L L A

åh jag skulle vilja bo i tyskland! Så häftigt ..

Och deras språk låter faktsikt underbart ^^'

2009-08-04 @ 18:36:41
URL: http://dellas.blogg.se/
Postat av: S A N N A ♥

Om det inte är 18-årsgräns kan ju itne klubbarna garantera att de under arton inte bjuds på alkohol... (;

2009-08-05 @ 14:21:48
URL: http://sannasrum.blogg.se/
Postat av: adde

tyskland är bäst! ;D

2009-08-05 @ 15:06:53

Kommentera här!

Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Shopping och Mode
RSS 2.0




























Alltomlinser.se

Erbjudanden24.se
Gratis-guide.se