Detta händer Inte oss!



 Morsor vanvårdar sina barn
Bea och Veronica får för sig att skaffa varsin unge när dom bara är 16 o 17 år gamla. Sagt och gjort, dom föder på samma dag och döper dom till Egon och Elof.
Till en börjar är allt frid och fröjd, ungarna är ju så lugna o söta. Annat blir det vid 5-års åldern, Bea o Veronica har tröttnat på ungarna och börjar tyvärr vanvårda dom.
Ungarna springer vind för våg och är ouppfostrade. En dag råkar Bea tappa Egon överbord på en viking line båt, en ambulansbåt hämtar upp Egon som tur och förvånansvärt har armpuffar på sig som han hade på sig redan innan. Polisen gör en utredning o kommer fram till att Bea har kastat i ungen med flit för att bli av med han. Bea får 5 års fängelse.






Kissie-lover
En dag kommer vi fram till att vår stora passion i livet är Kissie-katten mjaaaoo.. Vi förstod nu att vi alltid har varit på fel sida och blir nu helt besatta av Kissie. Vi köper varsin billig H&M-foundation som är 8 nyanser mörkare än vår egen hudton och kladdar ner hela ansiktet på exakt samma sätt som kissie. Vi köper ett likadant rosa läppstift som henne och bleker sönder håret vitt och köper en stor säck med löshår (som är av plast). Dessutom går vi en photoshop-kurs i retuchering för att lära oss de små knepen att retuchera våra boobs större och låren smalare. tihi, mjaaao. Vi startar bloggkrig med Dessie  och lejer ett proffs att kasta tårtor i fejjan på henne, dessutom dissar vi Amir på facebook, allt för vår största förebild KISSIE-PISSIE!



Hygien kris
Vi bestämmer oss för att skita i vad allt hygien heter. Vi orkar inte med att sköta hygienen längre, det är så jobbigt  o stjäl tid från vår blogg. Vi slutar duscha och tvätta håren, håret på benen gror till svarta mans-hår och krullar sig upp längs låren. Ögonbrynen har nu blivit buskar och växt ihop till mcdonalds-bryn.
Vi använder samma underkläder tills dom går sönder och deodoranterna eldar vi i en brasa på gården.
Iochmed hygienförändringen tappar vi all social hyfs och sitter o petar i näsan på lektionerna och kastar kråkorna på läraren. Toalettpapperna återvinner vi om o om igen p.g.a snålhet. Inte slösa i onödan inte!


vi!

Harry Potter nördar
Våran kärlek för Harry Potter växer sig starkare och vi blir nästintill beroende av han och hans vänner. Vi börjar nu tro på trolldomen som en religion och köper oss mantlar med gryffindors klubbmärke på. Vi beställer också varsitt par runda potter-glasögon och använder dom tillochmed på natten när vi sover. Vi döper om oss själva till Hermione och Hagrid med efternamnet Potter.
Varje lördag köper vi hem Berty bops bönor i alla smaker, spysmaken är vår favorit!
Vi går till rusta och köper oss varsin kvast på rea, väl där hittar vi varsin gummi-trollstav som får följa med hem. Hela vårt liv förvandlas till en Potter-värld, det går så långt att vi skriver ansöknings-brev till Hogwarts och skickar iväg med vår nyinköpta uggla vid namn Hedwil.






Kommentarer
Postat av: Lotta

jag kom bara till den här bloggen och såg att ni var från örebro :) Känner ni någon som heter Mimmi och Elin? Jag vet inte hur liten staden är, om alla känner alla eller inte :P

2009-08-18 @ 16:16:20
URL: http://enlitenlotta.blogg.se/
Postat av: emma

sjukt bra blogg har ni asså! :D

2009-08-18 @ 17:32:09
URL: http://ecaxelssons.blogg.se/
Postat av: Anonym

HAHAHAHAHAH

2009-08-18 @ 17:50:08
Postat av: josie

hahha sjukt sköna är ni

2009-08-18 @ 18:18:25

Kommentera här!

Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Shopping och Mode
RSS 2.0




























Alltomlinser.se

Erbjudanden24.se
Gratis-guide.se