We like/ We don't like




Rea-plaggen som finns kvar efter sommarrean.
De bästa plaggen det var rea på gick åt den dagen rean startade, som var för typ... 100 dagar sen eller nåt? haha. Alltså finns det enbart skit kvar på rea-avdelningen som upptar den största delen av affären. Kom igen! ta in lite nya plagg nu vi är trött på sommar-rean nu.


Denna hittade vi i Götet ( inte förvånande att det är just elise-kopior som hänger längst fram på stället...)



Oansvariga föräldrar.

Ja föräldrar som inte tar ansvar över sina barn eller sköter dom på ett bra sätt. Igår t.ex så vaknar vi klockan 6 på morgonen av att ungen i vagnen brevid vår rent av GALLSKRIKER. Vi ba: men vafan! och i hela 2 timmar låg vi i våra sängar o försökte sova om vartannat, och hela tiden detta jävla gallskrik. Vi hade ju lätt kunnat lagt skulden på ungen, men nej det hade inte varit rättvist.

När vi sedan såg föräldrarna i förtältet med ungen som daltade: meeeen lilla gumman. Ät din youghurt hehee...???? Vill du inte?? Men ojjdå pluttann... hehe.

Vad i helvete? Få tyst på ungen och lär er att handha ett barn tills nästa gång ni ska på semester.



Fyllegubbar som raggar på unga tjejer.
Finns det något värre än när man går sent på kvällen antingen själv eller med sina tjejkompisar, sen kommer det fram män i åldern: 30-50 och typ raggar på en!?
Ofta är dom riktigt äckliga, fulla och har aldrig något vettigt att säga. Och värst är det ju när dom inte ens kan svenska och häver ur sig något på engelska: hello beautiful girl, how are you?
 Hur kan dom tro att dom har en chans liksom? Nej, skäms på er!




Blogg-fighters

Bloggare som bråkar med andra (större bloggar än sig själv) för att få läsare är bara sjukt töntiga. Som Kissie t.ex, bråkar med Kenza och anklagar henne för att ljuga (om nåt klubbevent eller vad det var?) och dessutom beskyller henne för att va alkholist och att det ligger i hennes gener. (bara för att en i Kenzas familj faktiskt har SJUKDOMEN alkholism) Så jävla elakt av Kissie att göra ett sånt personligt angrepp. Kissies blogg har stigit henne åt huvudet, hon gör allt för att få fler läsare och det har defenitivt gått alldeles för långt nu. Kan alla inte bara bojkotta hennes blogg? det är hon värd..


Allas vår "kära" kissie...







Espresso house chailatte.

Mmmm... så himla god! Skulle kunna leva på denna latte, föralltid. Perfekt smak, perfekt skummad mjölk, perfekt rakt av.






Topshop

Vi älskar klädaffären topshop. Så mycket "to die for" plagg så det är inte sant. Där finns allt! Klänningar, toppar, shorts, jeans, kjolar, SKOR (<3), accesoarer, underkläder osv. En skattkammare för oss som älskar att shoppa. Vi får bara be till gud nu att topshop kommer till örebro snart, hallå marieberg har ju lediga lokaler!!! snälla flytta in där ?


Dr. Hauschka

Våran hud har på sistonde blivit helt förstörd. Förut har vi alltid använt bra hudvårdsprodukter osv. och våran hud har varit ok. Men i några månader (nåt år för mig bea) har vi slutat lite med det. Har bara tvättat bort sminket med tvål o vatten o sen haft någon fuktcreme på. Och det funkade i början, eller i början funkade det sjukt bra. För vi båda fick jättebra hud, men ja på sikt funkar det inte. Nu senaste 2 veckorna har våra hudar varit under all kritik. Finnar, kvisslor, flotthy osv.Och det hände samtidigt med oss båda. Men så köpte vi Dr.Hauschka produkter som jag använde flitigt för något år sen. Och efter bara 2 dagar är huden redan på bättringsvägen. Så Dr. Hauschka we love u!



Jeansshorts

På sommaren är jeansshortsen oslagbara. Våra är så välanvända att vi i princip bor i dem. Dom är grymt snygga och går att matcha till nästan vad som helst, man kan ha dem till vardags till ett par snygga gladiator skor och på kvällen byter man till high heels så har man direkt en party-outfit. HISS på jeansshortsen.




Kommentarer
Postat av: johanna

var kan man köpa den där ansiktsprodukten då?:)

2009-07-27 @ 20:34:41
URL: http://johannatillenius.blogg.se/
Postat av: bea

Det finns att köpa på bl.a life :)

2009-07-28 @ 11:58:48
URL: http://apieceofsisters.blogg.se/
Postat av: Anonym

läser du mogis.se blogg?

2009-08-01 @ 03:33:34

Kommentera här!

Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Shopping och Mode
RSS 2.0




























Alltomlinser.se

Erbjudanden24.se
Gratis-guide.se